Reacties voor: Met de PostNL-app zie je welke post er aan komt, nog voordat de postbode geweest is

Met de PostNL-app doe je nu veel meer dan pakketjes versturen of ontvangen. De app stuurt nu ook een pushbericht zodra er post naar je onderweg is, zoals een brief of kaart.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 36 reacties

  1. Blijkt helaas niet overal beschikbaar volgens de FAQ. In de Achterhoek zie je het dus niet in de app.

  2. Hendig!

  3. Zeker hendig! ✔️

  4. Maar er klopt allemaal niets van die pushberichten, net bij de hand gehad gisteren zou er een pakketje worden bezorgd maar ondanks dat ik de gehele dag thuis was de melding van er was niemand thuis !
    Vanmorgen Pushbericht POST NL , ja hoor pakketje komt tussen 17.30 en 20.30 uur vanavond, wie stond er ca. 13.00 uur voor de deur . . . . inderdaad POST NL.
    Met andere woorden geweldig appje he POST NL.

  5. Dat is handig. Erg blij me de PostNL app. Pakketbezorging in de app aanpassen vind ik echt een top feature en nu ook de rest van je post inzien. Top.

  6. Lijkt me handig, maar na de update zie ik niets anders. Ook geen optie voor mijn post….

  7. @Walther: je krijgt na een tijdje vanzelf een melding in de app of je je wilt aanmelden.

  8. Waarschijnlijk heel handig… Maar waarom wil je weten of er post aan komt? Zie je toch als je thuis komt, of wanneer je de brievenbus open doet. Je weet de inhoud toch niet van te voren…

  9. Inderdaad handige functie, heb me aangemeld en krijg binnen 3 dagen de code thuisgestuurd.

  10. Heb me ook aangemeld.

    Handig met Kerst en Valentijn. Kan je nog op tijd iets terug sturen 🙂

  11. Ontzettend handig! Niet meer wachten

  12. Kan het niet vinden in de app

  13. Per post een code… 😂😂😂

  14. @Serena: Wat is daar zo vreemd aan? Dat is toch dè manier dat dit veilig kan en PostNL zeker weet dat alleen jij dit kan inzien. Je wil toch niet dat een vreemde via de app jouw post kan inzien.

  15. Origineel geplaatst door Serena
    Per post een code… 😂😂😂

    Tja.. waarom kan dat eigelijk niet via mijn e-mail adres gestuurd worden…?

  16. Origineel geplaatst door Rob
    Inderdaad handige functie, heb me aangemeld en krijg binnen 3 dagen de code thuisgestuurd.

    Als het niet onderhevig is aan een storing, onrendabele postuur China etc etc … dan is het inderdaad handig …

  17. Ik heb me aangemeld via de website van PostNL. Kreeg een inlogcode via een E-mail toegezonden en werd ingelogd in de app. Ik zie echter geen “Mijn Post”, alleen bij Pushnotifications de mogelijkheid om notificaties aan of uit te zetten voor pakketpost.

    Ik heb zojuist in de app gelezen bij Klantenservice FAQ dat “Mijn Post” nog niet voor iedereen beschikbaar is. Het wordt de komende tijd verder uitgerold en is alleen beschikbaar voor particulieren.

  18. @marjolijntju: om te verifiëren dat je wel echt op dat adres woont. Anders kan ik een random postcode + huisnummer selecteren en post van anderen zien ;).

  19. Hoera, weer een app die mijn Apple volgooit met cookies, weer wat privacy overboord 🙂

  20. Origineel geplaatst door Serena
    Per post een code… 😂😂😂

    Origineel geplaatst door marjolijntju
    Tja.. waarom kan dat eigenlijk niet via mijn e-mail adres gestuurd worden…?

    Dat bedoel ik dus!!!

  21. Ik walg van post.nl en ook de app
    werkt nooit en bij besorgen altijd te laat of vertraging het kan nooit goed gaan
    dus deze update overbodig ik weet zelf wel wat eronder weg is voor mij

  22. Eerst oude app verwijderen en daarna opnieuw installeren met versie 4.4.0

  23. Ik heb de nieuwste versie en heb al een paar keer de app opgestart en afgesloten, maar geen melding dat ik mij kan aanmelden voor mijnpost.

  24. @Serena: PostNL wil verifiëren dat jij daadwerkelijk de persoon bent die op het opgegeven adres woont. Ze moeten dit denk ik daarom wel per brief doen. Google doet dit ook als je een bedrijf wil “claimen” in Google.

    Het lijkt mij anders niet fijn dat iedereen kan zien welke instanties mij brieven sturen.

  25. Zie het nut niet in waarom ik zou willen weten of ik belangrijke post krijg. Heb het dan toch nog niet dus kan ik er niets mee. En een melding krijgen dat er een kerstkaartje onderweg is? Lekker belangrijk.

  26. @marjolijntju: Omdat PostNL er zeker van wil zijn dat jij toegang hebt tot de post op je opgegeven adres? Anders kan ik elk willekeurig adres opgeven in Nederland met mijn email-adres.

  27. Persoonlijk zie ik het nut hier niet van in.. ik bedoel: je opent de post die je krijgt toch wel, je ziet vaak aan de enveloppe wie of wat de afzender is. Wat is dan de meerwaarde dat ik nu weet dat er maandag een brief op de mat ligt van de belastingdienst?

  28. @Nick Seamore: Precies waarom zou je willen weten dat er een brief vandaag onderweg is, als je thuis komt doe je brievenbus open of je voordeur en het ligt op de grond in de gang.

    Verder pakketjes weet je al dat ze onderweg zijn, aangezien je ze zelf besteld heb.
    Daarbij krijg je een track en tracé code die je kan toevoegen, dus mij ontgaat het nut van deze functie.

  29. De App is niet te downloaden, en op de site van post nl, zie ik geen aanmeld procedure..Op zich handige functie van post nl

  30. @marjolijntju: Dat betreft een extra controle of je daadwerkelijk op dat adres woont.

  31. Ik gebruik de app al jaren, lijkt handiger dan het is. Wat ik bijvoorbeeld bijzonder suf vindt is dat het niet mogelijk is om door te geven dat de bezorging zeker niet gaat lukken. Of bijvoorbeeld dat de zending absoluut niet bij de buren achtergelaten moet worden.

  32. @Jeffrey: Maandag post? Zal dinsdag zijn…

  33. Het zal voor mij een zegen zijn, wanneer ik van te voren een berichtje ontvang, in de PostNL App, wanneer er post voor mij onderweg is. Ik verwacht regelmatig fysieke post, waar ik naar uit “kijk”.
    Ik heb een visuele beperking en ben slecht ter been. Dinsdag t/m zaterdag ga ik met moeite 2 trappen naar beneden om te kijken of er post voor mij is. Steeds vaker tevergeefs.
    Voor mij dus een uitkomst. Jammer dat dit niet een aantal jaren eerder is ingevoerd. Nu, maar even afwachten of het werkt, voor zolang ik nog fysieke post ga ontvangen.

  34. Kreeg ook een berichtje, post is onderweg…..zou er al moeten zijn maar is weer eens blijven steken in sorteercentrum net als mijn pakket vorig jaar!!
    Hier zullen ze ook niets aan doen heb dat bij mijn pakket ondervonden het ligt altijd aan de verzender want die moet stappen ondernemen…..wel vreemd want melding gaf aan dat het onderweg is!!
    Post.nl geeft nooit garantie dat is daadwerkelijk aan komt….weg is onvindbaar en dus heb jij als ontvanger pech….schuld van de verzender.

  35. @AnthonyG: ik woon antikraak en moet een stuk om het gebouw lopen om brievenbus te openen, dan is het best handig 😊

  36. Werkt dit ook voor bijv. de Postcode loterij? Kan ik dan ook vooraf aangeven dat deze spam meteen bij het oud papier kan?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.