Reacties voor: Porsche Taycan is eerste auto met ingebouwde Apple Music én Apple Podcasts

Nu ook songteksten meebrullen
De Porsche Taycan krijgt standaard Apple Podcasts meegeleverd. Eerder werd al Apple Music toegevoegd, waarbij je nu ook songteksten kunt meelezen - maar alleen vanaf de passagiersstoel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Hoezo vanaf September kan je foto’s verwachten? Ik rij al maanden in de Porsche Taycan… Hij is allang op de markt hoor…

    • @John Pals: Het gaat hier om een vernieuwde versie van de Porsche Taycan, die zojuist is aangekondigd en vanaf half september te bestellen is. Vanaf oktober staat dit model bij de dealers. Ik denk dat jouw uitvoering nog een oud model is?

      Ik heb in de tekst nu wat meer benadrukt dat het om de vernieuwde 2021-uitvoering gaat en meer info over bestellen en aanwezigheid bij de dealer toegevoegd. Hoewel ik eigenlijk vind dat dit meer iets is voor de verkoopfolder 😉

  2. Bij de huidige Taycan is ook apple music geïntegreerd.

  3. Net als met “smart”-tv’s moet je het smart-gedeelte er buiten houden, dus een iphone via CarPlay cq Apple TV bij een tv, dan krijg je in ieder geval altijd nieuwste versies en security updates. Zo’n auto gaat tientallen jaren mee, ik gok dat de Apple Music integratie binnen vijf jaar niet meer werkt.

  4. Goede reden om er één te halen!

  5. Hopelijk gaat Apple het uitbrengen naar de gameconsoles, net zoals spotify ( ja dit is nogal vergezocht vanwege, dit is een auto en gameconsoles zijn totaal iets anders 😉, toch zou ik het cool vinden als het ooit gaat gebeuren)

  6. Ik heb nog nooit een tv gezien met ingebouwde Apple TV of HomeKit en ik heb anderhalf jaar geleden toch alles bekeken wat er was. Wel zie ik tv’s (nota bene Samsung) met ingebouwde AirPlay. Apple had zelf een tv moeten maken met álles erin. Dat wordt steeds meer een gemiste kans.

  7. Ik wacht op de VW Up met Apple Music 😜 De Apple Car is toch al helemaal van de baan. Nog een gemiste kans. Er zijn nauwelijks nieuwe projecten die Tim Cook tot een succesvol eind heeft gebracht. Tijd voor een nieuwe leider met power en visie!

  8. @John Pals: Jij rijdt in het oude model.

  9. @Macaanzee: Mijn Samsung smart tv heeft Apple TV app hoor

  10. @Macaanzee: hoho regenboogbandje voor de Apple Watch..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.