Reacties voor: Apple Watch is de populairste smartwatch onder tieners

De Apple Watch blijkt de populairste smartwatch onder tieners, al loopt het met de gehele smartwatchmarkt nog niet echt storm. Verder is de iPhone volgens het onderzoek de populairste smartphone.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik ben 15 en erg blij met mijn Apple watch!!! (Zelf gespaard)

  2. @Anoniem: Hoi Anoniem, Welke apps gebruik je het meest op je apple watch.

    Benieuwd wat deze generatie zoal doet met hun watch

  3. Denk dat die cijfers in Nederland toch wel anders liggen. Kijk je op een schoolplein om je heen dan zie je Android toestellen toch domineren. Wat op zich ook logisch is, hoe zou een tiener aan zoveel geld komen om een iPhone te kunnen
    kopen.

  4. Origineel geplaatst door koert
    Denk dat die cijfers in Nederland toch wel anders liggen. Kijk je op een schoolplein om je heen dan zie je Android toestellen toch domineren. Wat op zich ook logisch is, hoe zou een tiener aan zoveel geld komen om een iPhone te kunnen
    kopen.

    Ik ben 15 en zit op de middelbare school, ik kan je vertellen, je zit er goed naast. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een iPhone 6, soms nog een iPhone 5s. Android zag je ‘vroeger’ in de b1, nu alleen maar gebruikte iPhones van ouders bijvoorbeeld.

  5. @koert: Ze kunnen bijvoorbeeld een baantje nemen. Zo kocht ik op mijn vijftiende m’n eerste iPhone, en het is echt niet zo dat m’n ouders daar ook maar een cent van betaald hebben.

  6. Zelf ben ik 15 en heb een Watch. Ik gebruik hem vooral voor de Work-out app, meldingen van oa whatsapp en natuurlijk de tijd. Ik had hem graag voor meer willen gebruiken maar apps laden duurt helaas erg lang, bijvoorbeeld het aan zetten van hue is met m’n iPhone veel sneller, erg jammer. Siri gebruik ik soms maar is ook niet erg snel…
    Ondanks dat toch erg blij met m’n Watch, wel de goedkopere 42mm sport, mede omdat m’n buurman niet erg enthousiast was over de prijs/kwaliteit verhouding van de RVS.

    Terug op het artikel: op mijn school (ca 2000 leerlingen) heb ik 1 iemand anders rond zien lopen met een Watch en ik denk ongeveer 25% met een iPhone, het wordt steeds meer.
    En een afwisseling van de 6s tot de 4.

  7. Origineel geplaatst door koert: Denk dat die cijfers in Nederland toch wel anders liggen. Kijk je op een schoolplein om je heen dan zie je Android toestellen toch domineren. Wat op zich ook logisch is, hoe zou een tiener aan zoveel geld komen om een iPhone te kunnen
    kopen.

    Zeker niet waar, wat hierboven al wordt gezegd. Kan je verzekeren dat je op een gemiddeld schoolplein de tieners met een niet-iPhone op één hand kunt tellen.

  8. Dat zijn dan bemiddelde tieners.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.