Reacties voor: Popular Mechanics op de iPad verkrijgbaar

Er is alweer een bekend Amerikaans tijdschrift op de iPad verschenen: Popular Mechanics. Dit blad probeert techniek op een leuke manier te brengen.
Lees het complete artikel → Popular Mechanics op de iPad verkrijgbaar

Reacties: 11 reacties

  1. Nu maar hopen dat de ipad snel in Nederland uit komt. Krijgen we ook dit soort dingen.

  2. Hopen dat de telegraaf snel (terug)komt.. Is alweer een maand geleden geloof ik dat die een uurtje in de app store stond! En Autoweek is ook druk bezig 😀

  3. Wow! Dit is pas een tijdschrift lezen! Echt prachtig om te zien wat de mogelijkheden zijn. Kijk er naar uit om wat meer nl tijdschriften op deze manier te zien!

  4. @Bastiaan:
    dit zou nou inderdaad echt die dingen waar je één van die toppunten van een iPad ziet.

    Dit is gewoon een complete nieuwe blik op de huidige markt van boeken en tijdschriften!
    echt vet om te zien dit!

    toch wacht ik denk ik liever om de next gen ipad, met camera en meer RAM en gewoon betere hardware tweakes.

  5. Ik vond wired ook al een heel goed tijdschrift (heb beide nummers gekocht in de app) en ben dus ook reuze benieuwd naar deze.

    Samen met de Marvel app vind ik de iPad toch een heel goed leesplatform. Iets wat ik toch voor de aanschaf niet had verwacht.

  6. Betalen & Ads…..
    Meh.

  7. @ P5ycH0

    Je koopt zeker ook geen tijdschriften en kranten en je kijkt blijkbaar ook geen tv? Dit zijn allemaal media waarvoor je betaald en die vol staan met advertenties. Waarom zou dat nu ineens anders zijn?

    De aanbieders van deze media moeten ook winst maken om te blijven bestaan en te blijven innoveren; advertenties horen daarbij want de aanschafprijs is over het algemeen absoluut niet genoeg om dit alles te kunnen waarborgen.

  8. Ik heb zelf comic viewer gekocht. En vervolgens wat Donald Ducks gedownload. Werkt super!!

  9. Origineel geplaatst door P5ycH0
    Betalen & Ads…..Meh.

    Ik stoor mij absoluut niet aan de ads. In tijdschriften staat ook reclame, hier is het alleen interactief dus veel leuker om naar te kijken!

  10. Origineel geplaatst door Lennart Laszlo Hendriksma
    toch wacht ik denk ik liever om de next gen ipad, met camera en meer RAM en gewoon betere hardware tweakes.

    Zeker nog geen iPad in je handen gehad? Het werkt erg soepel, heb zelf de 64 GB/WiFi. Ik gebruik de iPad zowel zakelijk als prive. Volgende aanschaf: iPad dock + keyboard en MiFi doosje.

  11. Ik koop inderdaad geen tijdschriften en kijk geen TV nee. Ik haal de tv shows die ik volg zelf binnen (betaald, niet illegaal) zodat IK kan kijken wanneer ik wil, en zonder reclame. Ik kies er dus voor meer te betalen om geen ads te hoeven zien.

    Origineel geplaatst door GenjiG
    @ P5ycH0Je koopt zeker ook geen tijdschriften en kranten en je kijkt blijkbaar ook geen tv? Dit zijn allemaal media waarvoor je betaald en die vol staan met advertenties. Waarom zou dat nu ineens anders zijn?De aanbieders van deze media moeten ook winst maken om te blijven bestaan en te blijven innoveren; advertenties horen daarbij want de aanschafprijs is over het algemeen absoluut niet genoeg om dit alles te kunnen waarborgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.