Reacties voor: iOS populair onder zakelijke gebruikers

Als het om de desktop gaat is Windows nog dominant, maar mobiel staan de iPhone en iPad op voorsprong. Maar liefst 79 procent van de zakelijke activiteiten gebeurt op een iOS-apparaat. Op Android wordt veel minder zaken gedaan.
Lees het complete artikel → iOS populair onder zakelijke gebruikers
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Wat een vreemd onderzoek. Over welke data spreekt men hier? En hoe analyseert men dit? Wat is trouwens zakelijk… Hoe maakt men die opdeling in data?

    Er even van uit gaan dat dit allemaal echt is, hoe kan dit dan? In de VS zou dit misschien kunnen kloppen, daar heeft iPhone een groot marktaandeel, maar in veel landen zal 20% marktaandeel veel zijn. Hoe je dan aan 79% van de ‘zakelijke’ transacties komt, is mij toch vreemd.

  2. Bij mijn werkgever heeft iedereen een Samsung telefoon en bij de hogere functies worden alleen maar iPads gebruikt. Samsung telefoon wordt om de 2 jaar vervangen in verband met veiligheid. De iPads blijven veel langer in gebruik. Snap eigenlijk niet zo goed waarom ze geen iPhones uitdelen.

  3. Bij ons bedrijf draait alles sinds ik mij kan heugen op Apple… toen Apple nog geen mobieltjes had was er op kantoor Imac en vroeger MacIntosh en mobiel Nokia.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.