Reacties voor: De populairste iOS- en Apple TV-apps in Nederland van week 19-2016

Welke apps deden het het beste in de Nederlandse App Store afgelopen week? En welke games eindigden hoog in de ranglijsten? iCulture zet de grootste knallers op een rij.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Wat gaan de ontwikkelingen hiervoor in Nederland toch weer sloom! Ik had inmiddels gehoopt hier een ander lijstje top 10 apps te kunnen posten, waardoor dit overzicht er volgende keer totaal anders uit zou kunnen zien. Maar helaas. Wel fijn dat Iculture de Aplle TV nieuwe generatie wel serieus neemt in de nieuwsberichten.

    Voor wat de Apple TV van de 4e generatie betreft had ik gehoopt in de app store inmiddels toch wel de NPO, NL ziet en RTL-XL apps terug te zien. En waar blijft Videoland met zijn app?

    Wel Lof aan de vooruitziende blik van de NOS die bijna vanaf dag 1 een app op de apple tv-4 beschikbaar maakte. Die gebruik ik regelmatig.

    Nu moet de rest nog ontdekken dat de Apple TV-4 gewoon een Ipad air is met je televisie als HD beeldscherm. Zouden ze wel doorhebben dat de nieuwe apple tv’s tegenwoordig een uitgebreide appstore hebben waar concurrent Netflix etc. Vanaf dag 1 aanwezig was?

  2. Ik vind het niet interessant genoeg

  3. Kunnen jullie die F1drive app niet uit de lijst halen met zulke slechte recensie en dat het een nep app is.

  4. @ucsdcom: Videoland heeft al enige tijd een app, de overige zoal NPO, NLZiet RTL XL en KIJK had ik ook al verwacht……

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.