Reacties voor: iCulture onthult: de populairste Apple-TV apps in Nederland

iCulture achterhaalde welke apps en games in Nederland het meest populair zijn. Dit zijn de officiële lijsten voor de Apple TV-apps en games die het meest worden gedownload op Nederlandse Apple TV's.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Jullie hebben het hoog zitten, eerder deze week kwamen al een hoop websites met toplijsten naar buiten. Even het land aanpassen is niet zo moeilijk. Dus ontdekt en onthult, neen, gewoon visueel geplaatst.

  2. Ik heb tot nu toe alleen gratis games gespeeld of games die ik al had, zoals Alto’s Adventure. Alto’s Adventure werkt goed met de remote, maar het is qua controls ook een vrij simpel spelletje. Galaxy on Fire – Manticore Rising ziet er tof uit, maar heb echt geen idee of je een dergelijk spel wel op een simpele remote wil spelen. Kan er verder ook geen reviews over vinden op internet en in de app store zijn ook (nog) geen beoordelingen te lezen.
    Ik zie overigens liever games die specifiek voor een controller ontwikkelt zijn, dan haal ik zeker weten een Nimbus Steelseries controller. Zou graag games met de diepgang zoals Star Wars Knights of the Old Republic spelen op het grote scherm.
    Met het verplichten van de remote ben ik bang dat het bij simpele games zoals Crossy Road blijft, wat overigens ook een vermakelijke game is.

    Misschien een leuk idee om een paar games te reviewen?

  3. Origineel geplaatst door Eric
    Jullie hebben het hoog zitten, eerder deze week kwamen al een hoop websites met toplijsten naar buiten.

    Dat ging om de Amerikaanse lijsten, daar hadden wij ook een artikel over.

    Even het land aanpassen is niet zo moeilijk. Dus ontdekt en onthult, neen, gewoon visueel geplaatst.

    De lijsten zijn nog niet zichtbaar op de Nederlandse Apple TV, dus even het land aanpassen is niet voldoende. Er kwam iets meer bij kijken om alles in een mooie pagina te gieten.

  4. @L23: Voor de mensen die een controller zoeken. Zoek eens op marktplaats naar steelseries stratus. Staan mooie op en is toch iets goedkoper dan nieuw.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.