Reacties voor: Populaire bel-app Viber krijgt strak iOS 7 uiterlijk en nieuwe functies

De populaire voip-app Viber voor iPhone is bijgewerkt voor iOS 7, met een platte nieuwe interface en de optie om meer foto's en video's tegelijk te versturen.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Waarom Viber als je ook gewoon whatsappen onzin deze Apps.

  2. @nari: Omdat je met Viber gratis kan bellen! 🙂 Maar aangezien Whatsapp hier binnenkort mee komt wordt dit eigenlijk onnodig… Zelf vind ik Facebook Messenger ook erg fijn! Maar niet iedereen heeft dit, en aangezien Whatsapp een half miljard gebruikers heeft… wordt dat een stuk interessanter! :3

  3. Viber vind ik dan beter tegenover whatsapp.
    Gebruik het dagelijks. Whatsapp kan hier nog wat van leren. 🙂

    Ziet er echt geweldig uit!

  4. Origineel geplaatst door Kivanc
    Viber vind ik dan beter tegenover whatsapp. Gebruik het dagelijks. Whatsapp kan hier nog wat van leren. Ziet er echt geweldig uit!

    En dat is nu juist het probleem. Velen apps zijn beter als whatsapp maar alle gebruikers zitten ook op whatsapp. Daarom heb je niks aan Viber, BBM, Telegram. De grote meute zitten op whatapp. iets met monopoly 😉

  5. Origineel geplaatst door dlo
    En dat is nu juist het probleem. Velen apps zijn beter als whatsapp maar alle gebruikers zitten ook op whatsapp. Daarom heb je niks aan Viber, BBM, Telegram. De grote meute zitten op whatapp. iets met monopoly

    Ik heb mijn groepschat vrienden weten te overtuigen om over te stappen naar Telegram omdat dit ook op alle andere devices werkt. Als meer mensen dat nu doen…(en blijven doen) dan hebben deze apps nog kans van slagen.

    Al ben ik nog steeds huiverig bij Viber, in het begin was hier enorme commotie ontstaan door de privacy misbruik, is dit inmiddels al veranderd?

  6. Persoonlijk gebruik ik Viber niet zo vaak..

    Maar ik moet wel zeggen dat dit een mooie update is. Qua design ook mooi. Lekker hun eigen kleurtje gehouden. Daar konden ze bij WhatsApp toch wel wat van leren.

    Ik hoop dat ze daar ook nog eens visueel wat aan gaan doen.

  7. Na drie dagen was Telegram ‘uitgestorven’. Ik beveel deze app ook niemand aan.

    Ik heb voldoende aan: iMessage, Whatsapp en Threema.

  8. Origineel geplaatst door iSpot
    Na drie dagen was Telegram ‘uitgestorven’. Ik beveel deze app ook niemand aan.
    Ik heb voldoende aan: iMessage, Whatsapp en Threema.

    Je beveelt Telegram en/of Viber niet aan maar je hebt wel Threema ?! Threema heeft nog minder gebruikers dan Telegram en Viber. Mooi dat mensen zelf kunnen kiezen wat ze gebruiken.

  9. Paar jaar terug één uurtje Viber gehad. Na alle spam, rotzooi en het gespam richting de personen in mn adresboek direct ervanaf gegooid. Nee, Viber komt nooit meer op mn tel.

  10. Spam? Nooit iets van gehad hoor… Tenslotte geef jij goedkeuring voor alles 😉

    Maar soit ieder zijn eigen ding.

  11. Inplaats van alleen maar bezig zijn met het bijhouden welke apps een nieuwe ios 7 look krijgen! Update die iphoneclub app is we zouden hem begin 2014 krijgen hadden jullie gezegt het is nu al april! Dus weten jullie al wanneer die gaat komen?

  12. Origineel geplaatst door lucas
    Inplaats van alleen maar bezig zijn met het bijhouden welke apps een nieuwe ios 7 look krijgen! Update die iphoneclub app is we zouden hem begin 2014 krijgen hadden jullie gezegt het is nu al april! Dus weten jullie al wanneer die gaat komen?

    LOL en dan graag meteen even landscape ondersteunen zodat ik hem op de ipad ook gewoon kan gebruiken
    *EDIT* Ja, hij kan al op de ipad gebruikt worden, maar niet landscape als de ipad in mijn toetsenbord staat.

  13. Ander halve jaar later komen ze met een update voor ios 7 !!!???

  14. @Applelion: Aan de andere kant hebben 1 miljard mensen Facebook 😉 En verder zijn beide diensten van Facebook natuurlijk.

    @dlo: Mja. Je zult zien dat hoe minder je WhatsApp opstart en minder vaak en snel reageert, terwijl je dat op Telegram wel doet, dat men over zal stappen. Drie grote groepsgespreken en een tiental kleintjes zijn een stille dood gestorven op WhatsApp bij mij. Zolang de mensen waarmee je het meeste contact hebt op Telegram zitten, ga je de rest niet missen.

    @Mark: Ze hebben het e.e.a. uit hun privacy policy verwijderd, maar ik vertrouw het niet meer. Privacy is een gevoelig onderwerp en dat hebben ze bij veel mensen voor zich verpest.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.