Reacties voor: Zo kunnen populaire apps op de Apple Watch eruit zien

Ontwikkelaars gaan hun apps aanpassen voor de Apple Watch. Hoe zouden populaire apps zoals YouTube, Facebook en Tinder eruit kunnen zien?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Hopelijk word het ook daadwerkelijk zo! Zou TOP zijn…

  2. En whatsapp ?

  3. elke chat-app is kansloos om te gebruiken. Alleen berichten lezen zou kunnen

  4. Leuke ideeën! Bijna elk beeld wat we zien heeft ronde elementen of is simpelweg rond. Ik snap dan ook werkelijk niet hoe Apple heeft kunnen kiezen voor een dergelijk vierkant lomp design. Te groot, te dik en absoluut niet verfijnd. En dan de ‘besturing’ via de digitale kroon, iedereen met een horloge weet dat dat niet fijn gaat werken. Laat staan als je wat dikkere vingers hebt.

    Had zoveel meer van Apple verwacht, bij dit product. Wellicht dat Apple het licht nog gaat zien.

  5. Jullie geloven in sprookjes. Ben zelf in het bezit van een pebble, op dit moment toch de meest functionele smartwatch. Een smartwatch heeft gewoon beperkingen, ook de iwatch zal niet ideaal zijn.

  6. Origineel geplaatst door fgeer
    Jullie geloven in sprookjes. Ben zelf in het bezit van een pebble, op dit moment toch de meest functionele smartwatch. Een smartwatch heeft gewoon beperkingen, ook de iwatch zal niet ideaal zijn.

    Tja uiteraard heeft een Smartwatch nu nog zijn beperkingen, zo ook de pebble.
    Maar we zijn over het algemeen pas in de early stages van smartwatches in het algemeen. Ik denk dat als we 2 of 3 jaar verder zijn dat er al zoveel ‘onmogelijkheden’ mogelijk zijn geworden. En juist door te dromen worden innovaties mogelijk.

  7. @fgeer: We hebben het hier wel even over Apple, toen voor het eerst smartphones kwamen waren deze ook niet ideaal en kijk wat Apple er van gemaakt heeft.
    Ik geloof dat Apple de wereld weer zal veranderen, dit keer met de Apple Watch

  8. Het is altijd zo mooi dat mensen nu al precies weten dat een digital crown niet gaat werken. Dat het design lomp is. Heb je em om je pols gehad? Heb je em in real life gezien? Heb je de UI zelf getest over een langer termijn MET de digital crown? Ja? Dan wil ik graag een in-depth review lezen en je bevindingen terugzien.

    Wat een bullcrap elke keer zeg. Wacht nou gewoon tot je em hebt kunnen testen en geniet in de tussentijd van de ontwikkelingen die uit de basis voortkomen.

  9. Origineel geplaatst door Ralph
    Leuke ideeën! Bijna elk beeld wat we zien heeft ronde elementen of is simpelweg rond. Ik snap dan ook werkelijk niet hoe Apple heeft kunnen kiezen voor een dergelijk vierkant lomp design. Te groot, te dik en absoluut niet verfijnd. En dan de ‘besturing’ via de digitale kroon, iedereen met een horloge weet dat dat niet fijn gaat werken. Laat staan als je wat dikkere vingers hebt.
    Had zoveel meer van Apple verwacht, bij dit product. Wellicht dat Apple het licht nog gaat zien

    Dat jij dat niet snapt, zegt meer over jou dan over Apple hoor :).

    Rond is getest en totaal niet handig gebleken voor een UI die zoveel veranderd en zoveel moet weergeven. Rond werkt gewoon totaal niet, zie ook de ervaringen met dat ronde ‘smart’ horloge van ik meen LG. Tekst verschijnt soms maar half, dat soort dingen. Rond werkt perfect als je alleen maar de tijd wilt weergeven, want een klok is nou eenmaal rond, maar niet als je meer wil dan een klok.

  10. Waarom zou je YouTube op dat schermpje willen kijken? Daar heb je je telefoon toch voor

  11. Ik vind dat de Apple iWatch 1 feature mist die zeker niet had mogen ontbreken en dat is een camera. Oké, een flits zal dan nog niet meteen kunnen, maar gewoon een camera waarmee je wat leuke plaatjes kunt schieten buiten en/of binnen als er redelijk wat licht is.

  12. Maar wat gaan we nu precies doen met deze Apple Watch? Het wordt dus eigenlijk een afstandsbediening voor je iPhone?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.