Reacties voor: popSLATE 2: bekijk je afspraken en lees een boek op deze iPhone-case met E-Ink scherm

De achterkant van iPhone-cases is voornamelijk aanwezig voor bescherming, maar deze ruimte kan ook een stuk functioneler gebruikt worden. De PopSLATE 2 verpakt een E-Ink scherm in een hoesje, dat je via een iOS-app aan je iPhone koppelt.
Lars Paymans -

Reacties: 11 reacties

  1. Mooi idee. Het zou ook gaaf zijn als het voor iPad’s beschikbaar zou komen, want dat leest fijner en heb je 2 beste apparaten samengesmolten tot 1 apparaat.

  2. Nergens een prijs (indicatie) ?

  3. Dit ziet er interessant uit, maar ik heb twee problemen er mee.

    Waarom zit er een extra accu in? Het lijkt wel of ze de waarde van het product kunstmatig willen verhogen op deze manier. Het maakt je telefoon weer onnodig dikker en groter en niet iedereen heeft er behoefte aan.

    Waarom in de vorm van een hoes? Zodra je overstapt naar een andere telefoon is de investering die je in de hoes hebt gedaan weg en kun je hem niet meer gebruiken. Kunnen ze geen universelere oplossing vinden?

    Voor een goede prijs zou het dan nog te overwegen zijn, maar ik denk dat deze weer duurder zal worden dan 100 Euro.

  4. Origineel geplaatst door Toba
    Nergens een prijs (indicatie) ?

    Er staat:
    “With the early launch email, you’ll be the first to know when we launch and save up to 54% off the future retail price.”
    Dus idd koffiedik kijken.

  5. Ja heb zeker interesse maar wat is de prijs van dat ding ??????

  6. Hier zou ik mij niet aan wagen. Ten tijde vd iPhone 4 kwam de eerste popSlate tot leven, en volgens mij zijn deze nog steeds niet geleverd. Ook geen reactie vanuit de bedenkers.

  7. @Jona: Het hele idee is nou juist dat het aan je telefoon zit, dus in de vorm van een hoes.

    En natuurlijk kost deze hoes meer dan honderd euro, en stuk meer waarschijnlijk. Maar kijk eens wat je voor een normale batterij hoes betaalt en wat je voor een goede erreader betaald.

  8. Persoonlijk vind ik het een geniale oplossing.
    Ik hoop alleen wel dat er naast hun eigen app ook andere apps (in de toekomst) hier gebruik van kunnen maken.
    Ben zelf totaal geen fan van batterij hoesjes, maar dit is wel ideaal voor in het vliegtuig, juist door dat het E-ink scherm een stuk fijner leest.

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  10. De prijs voor de eerste is 129,00 dus reken maar dat de 2 zeker meer gaat kosten

  11. Vind het een prachtige oplossing maar zou ook eerst eens kijken of de eerste versie daadwerkelijk geleverd is. De producten die op crowdfunding sites staan die te mooi lijken om waar te zijn, zijn dat meestal ook en worden vaak maanden zo niet jaren later pas geleverd. Voorbeelden te over helaas.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.