Reacties voor: Popcorn Time voor iOS verschenen, geen jailbreak nodig

Met Popcorn Time kun je de nieuwste films en series kijken. De app is voor het eerst zonder jailbreak te installeren op iOS.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 74 reacties

  1. Maar ios installer is onvindbaar

  2. werkt bij mij niet!
    Loopt niet door.

  3. Virusscanner draait overuren LoL

  4. Origineel geplaatst door Teun Berends
    werkt bij mij niet!
    Loopt niet door.

    Na installeren wel weer van vliegtuigmodus afzetten. Zonder internet loopt ie niet door natuurlijk.

  5. Crasht op Iphone 5S

  6. Maar werkt het ook met iOS 8.3?

  7. Snap ik.
    Probeer nog een keer.
    Eerst even nieuwe update voor mijn iPhone downloaden.

  8. Mmmm nou moeten ze hem
    alleen nog in cydia aanpassen en geschikt maken voor IOS 8 dan ben ik happy..

  9. Hier werkt ie. Puur geïnstalleerd voor het geval hun enterprise licentie straks word ingetrokken. “dan heb je em toch maar”

    Dus zodra je vliegtuig modus status, app starten, je zult zien dat ie niet door start, gaat puur om dat vertrouw popupje, daarna vliegtuig modus uitzetten en zou het naar behoren moeten werken.

  10. Crasht op Iphone 6 en iPad mini zowel met ios 8.2 als 8.3

  11. je hebt ook wel iTunes nodig…

  12. Draait gewoon op 8.3.

  13. @eddiemen: Heb je hem draaiend? niet waar?

  14. Werkt perfect op ipad air ios 8.3. Idd even goed omgaan met de vliegtuig mode maar daarna goed.

    Wel is de subtitle functie niet altijd even goed werken. Jammer dat de vpn nog niet werkt maar goed gebruik ik mijn eigen wel.

    Morgen maar eens installeren op de Apple tv3 kijken hoe dit gaat.

    Aardg alternatief voor UseNet.

  15. Ook al heb ik mijn iPhone en iPad aangesloten op mijn PC (iTunes vind ze gewoon) toch kan ik niet installeren. Het instalatieprogramma blijft hangen op het scherm met, sluit device aan.
    UPDATE: Nu aantal malen herinstaleren is het dan toch gelukt.
    Moest trouwens wel anti-virus software uitzetten want die sloeg wel op hol. 😉

  16. Er is helemaal geen iOS versie beschikbaar via de link. Alleen met gejailbreakte devices. Staat ook aangegeven dat de iOS versie bijna klaar is, nog niet gelaunchet dus…

  17. @Cas: Werkt niet met iOS 8.3. Zojuist geupdate van 8.2.1 naar 8.3 en daarna crasht hij.

  18. Na opnieuw opstarten iPhone werkt app ook niet meer, gebruikt heel veel geheugen en cache legen werkt niet

  19. Werkt gewoon perfect. Nogmaals eerst via de link via windows downloaden, daarna Iphone op PC aansluiten (deze moet I-Tunes hebben), stappen bij installatie volgen en dan in de slaapstand eerst de app opstarten. Je krijgt melding of je het vertrouwt. Als je dat doet kan je daarna de app afsluiten en de slaapstand uitzetten, daarna app weer opstarten (met internet verbinding uiteraard)

  20. Super! Ik ga het eens proberen op m’n iPad 8.3.

    Is het al iemand opgevallen dat als je naar het hoofddomein van de installer gaat (iosinstaller.com) dat het erop lijkt dat er in de toekomst meer apps op deze manier aangeboden gaan worden?

  21. Zopas ip6 geupdate naar 8.3 en daarna popcorn gedownload en de stappen gevolgd. Alles werkt naar behoren. Ik kan het ook naar de apple tv 3 streamen.
    Superblij en thx iculture.

  22. De mensen die zeggen dat het legaal is omdat je niks opslaat moeten is gaan rondneuzen in de instellingen van popcorntime en kijken naar de cache folder.

  23. @Teun Berends: duurde bij mij zeker 1,5 uur, werkt nu prima!

  24. Na update naar 8.3 crashy de app steeds. Bij het opnieuw installeren steeds Error code 7013…

  25. App geïnstalleerd zoal het is beschreven. App werkt en ik kan streamen naar mijn chromecast.
    iPhone ge-update naar 8.3 en app werkt niet meer. Heb van alles geprobeerd maar krijg het niet meer aan de gang met iOS 8.3.

  26. Na opnieuw opstarten Iphone crasht hij constant.

  27. Nu is het toch wel lastig dat ik geen Windows computer bezit…..

  28. Werkt op iphone 6 ios 8.3

  29. @motmans: Je moet op de link klikken, moet wel op je computer en dan op de popcorn website kan je t downloaden

  30. @Maikel: Ik heb hetzelfde probleem.
    Heb het werkend gekregen wel op ios8.3 tot ik hem uit het multitaskscherm verwijderde.

    Nadien opnieuw opstarten wil hij niet meer werken.

  31. Op deze manier kan je wel rommel op je iphone krijgen. Niet echt verstandig.

  32. kom niet eens aan installeren toe, op t moment dat ik t programma open of mn iphone aansluit krijg ik een error code en verdwijnt het programmatje weer..
    Helaas pindakaas.

    Straks op de andere pc proberen dan maar. Evt met 8.3 want Nederlands praten tegen je telefoon is toch wel leuk

  33. iOS 8.3 iPad Air 1

    Werkt perfect!

    Aantal weken aankijken en dan Netflix opzeggen :-D.

    Eindelijk zonder tussenkomst van m’n MacBook Pro, Popcorn Time gebruiken!

    Volgende stap: Installer maken voor Apple TV?

  34. Vreemd dat een gerenommeerde site zich bezig houdt met dergelijke schimmige apps!!

  35. Werkend op de iPad met 8.3. iPhone met 8.3 duurt het een half uur met installeren en daarna foutcode. Airplay krijg ik niet lekker werkend. Alleen Synchroon. Maar dat ziet er niet uit (4.3 beeld)

  36. Had eerst de ios 8.3 geinstalleerd. En vervolgens de popcorn time. Op de iphone 5s. Werkte allemaal perfect. Tot je hem opnieuw opstart. Dan crash hij direct. Dus weer alles er afgegooid. En opnieuw geinstaleerd. En nu de foon maar aanhouden. Hopelijk snel een oplossing voor dit probleem.

  37. Ik heb eerst iOS8.3 geïnstalleerd op mijn iPad Air 1, daarna Popcorn Time. Gewoon de aanwijzingen van de installer gevolgd. Na het opstarten van de app en het bevestigen van de pop-up heb ik de vliegtuigstand weer uit gezet, maar de app startte niet door. Nadat ik de app in het multitasking scherm had afgesloten en opnieuw opgestart, werkte alles als een zonnetje.

    Maar na het opnieuw opstarten van de iPad is het afgelopen en crasht de app direct bij het openen. Ik heb de app verwijderd om hem opnieuw te kunnen installeren, maar dat wil ineens niet meer lukken.

    Kortom, er moet nog wel wat werk verricht worden. Voorlopig lijkt het me dat degenen die deze app echt willen gebruiken, beter hun apparaat kunnen jailbreaken en dan via Cydia installeren.

    Overigens moet je wel wat geduld hebben als je met Popcorn Time een film wil zien. Het kan soms een paar minuten duren voor de film start. Maar daar heeft de desktop versie ook last van, dat komt doordat het torrent-gebaseerd werkt.

  38. @Sil: Die mening deel ik. Heel vreemd.

  39. @ iCulture en anderen
    “Technisch gezien is het de vraag of dat illegaal is”.

    Kijken via PT is gewoon illegaal!!!
    Het is auteursrechtelijke content die je kijkt waar je niet voor hebt betaald. Dat de makers van deze applicatie het zo hebben gebouwd dat het geen strafbaar feit is voor de gebruiker, is iets anders.

    Niet dat ik het niet gebruik of download. Maar ik wil dit graag ter info aanbieden, omdat juist door dit, de meeste mensen denken dat het legaal is en gewoon mag, en dat is dus niet zo! Een alternatieve appstore waar de apps gratis zijn, tewijl je er in de Appstore voor zou moeten betalen, is ook gewoon illegaal. (En Popcorn Time slaat het idd nog op in zijn cache).

    Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet heilig en in NL is de content niet zo beschikbaar als in bv Amerika. Maar Netflix vind ik daarom hier zeker waarde bieden en support ik graag.

  40. Wat een gedoe! En aan de reacties te lezen werkt het bij grotendeels niet (goed). Ik hou het wel lekker bij MovieBox.

  41. Als ik de iOS installer wil downloaden via de link dan zegt hij dat het een virus is en een gevaarlijk programma.
    Kan het bestand dus niet installeren, iemand een oplossing?????

  42. werkt hier perfect! op een iphone 6 met 8.1.3. en met Chromecast inclusief ondertiteling!

    en zonder JB…
    bye bye Netflick

  43. Wachten op de iOS installer dan maar. Jammer dat de app niet gewoon in de App Store zit, want ik download liever alleen apps daaruit, omdat je dan ‘zeker’ weet dat het op veiligheid gecontroleerd is. De discussie legaal of illegaal vind ik potsierlijk. De jaren vijftig zijn echt wel voorbij. Er zijn steeds meer mensen (internetdeskundigen, bestuurders etc) die vinden dat het copyright herschreven moet worden nu internet massaal overal wordt gebruikt. Je kunt (her)gebruik van foto’s, tekst, muziek en film niet meer controleren en moet dat ook niet willen. Ga een keer met je tijd mee en hou niet krampachtig vast aan het verleden. Geef het vrij en zorg voor andere verdienmodellen.

    Apple heeft met de iTunes Store ook bewezen dat het kan. Ze werden in het begin uitgelachen omdat niemand dacht dat mensen nog voor muziek zouden betalen. Intussen zijn er miljarden mee verdiend – daarmee heeft Apple de muziekindustrie gered. Laat de mensen thuis gewoon hun gang gaan op internet en biedt producten voor download aan in goede stores voor redelijke prijs. (muziek, boeken, films). Er blijven altijd mensen die uit gemak er wel voor betalen. Bekijken/luisteren zonder betalen kan je beschouwen als gratis reclame en promotie van je product.

    Verder verdienen muzikanten vooral met live concerten en extra producten en filmproducenten vooral door bioscopen. Die zijn juist in populariteit enorm gestegen na vernieuwende concepten van grote bioscopen met gezellige bars en restaurants. Van de meeste films worden de kosten in korte tijd volledig terugverdiend! Dus wat zeuren ze nou!
    Die mensen van stichting Brein moeten maar ‘s ophouden met hun zielige gedoe en een beetje innoveren. Dat wordt hoog tijd.

  44. Wat een gezeur zeg over wat wel en niet mag pffff als je er niet achter staat doe je het toch lekker niet 😉

    Bij mij werkt het perfect op iphone 6 met ios 8.3 Bedankt Iculture voor de tip!!!

  45. @Recep: Ja hier ook, één keer werkend, daarna niet meer.. Misschien oorzaak dat ie af en toe aan itunes op mijn mac hangt?

  46. Misschien interessant om te lezen

    Tl;dr: het geneuzel over wel of niet opslaan/cachen is al lang achterhaald; ook streamen is een inbreuk op het auteursrecht.
    Ik stoor mij dan ook aan de laconieke houding van iCulture. Berichtgeving is een ding, dat is jullie recht, instructies geven en de legaliteit in twijfel trekken iets heel anders.

  47. Origineel geplaatst door joep
    Werkt hier perfect! op een iphone 6 met 8.1.3. en met Chromecast inclusief ondertiteling!

    en zonder JB…
    bye bye Netflick

    Bij werkt het ook goed op een 5s met de nieuwe 8.3 update, maar hoe krijg ik hem op mijn Chromecast? Zie nergens een GC symbooltje.

  48. Zowel op Ipad mini 2 Ios 8.2, als op iphone 6 ios 8.3 gaat het goed tot het moment dat ik de app mag starten in flight mode. Hij blijft dan zowel op de ipad alswel de iphone hangen, en de app doet dan niets meer. Iemand suggesties?

  49. Gister werkte de app, maar daarna geupdate naar ios 8.3 en app werkt niet meer

  50. Werkte goed.
    Alleen wanneer het toestel opnieuw aan en uit gaat…..
    Dan doet de app het niet meer.
    Dus als je hem geinstalleerd heb, en je update naar 8.3.
    Dan doet hij het simpelweg niet.
    Je toestel wordt immers opnieuw opgestart.

    Daar zit het probleem….

  51. Dat probleem had ik ook na herstart doet de app het niet meer, ik dacht verwijderen en opnieuw installeren….niet aan te raden de windows tool gaat dan zijn best doen om de app te installeren, vraagt dan of je vind mijn iphone uit te zetten, en vervolgens gaat hij de instellingen terug zetten. Het lijkt er op dat hij een soort backup terug wilt zetten…gaat niet werken bij mij krijg popcorn time er met geen mogelijkheid meer op terug 🙁 jammer

  52. @Philip:

    Dit heb ik ook, nadat de installatie gedaan is op ios 8.3 gaat je hele ios op de schop!

    Voorlopig geen succes op de 8.3 hoop dat er een fix komt.

  53. Bij mij werkt die app ook niet meer na iOS update 8.3 nogmaals geprobeerd via de Windows software.

  54. Wat voor mij werkte….
    Me internet verbinding verbreken op de computer.
    Naar de installatie weer gaan.
    En kreeg hem zo terug.

  55. bleef eerst hangen maar nu doet hij het, gewoon even geduld hebben dus. en een TIP doe eerst de update naar 8.3 en dan pas installeren en anders misschien app wissen resetten en opnieuw proberen. succes! werkt het trouwens ook op Apple tv? en zo ja hoe

  56. Weet iemand mij te vertellen of ook op de atv 2 kan?

    Ik bedoel dan ook niet airplay via iPhone of iPad maar dat de software rechtstreeks op op de atv2 kan

  57. Origineel geplaatst door MacAanZee
    Wachten op de iOS installer dan maar. Jammer dat de app niet gewoon in de App Store zit, want ik download liever alleen apps daaruit, omdat je dan ‘zeker’ weet dat het op veiligheid gecontroleerd is. De discussie legaal of illegaal vind ik potsierlijk. De jaren vijftig zijn echt wel voorbij. Er zijn steeds meer mensen (internetdeskundigen, bestuurders etc) die vinden dat het copyright herschreven moet worden nu internet massaal overal wordt gebruikt. Je kunt (her)gebruik van foto’s, tekst, muziek en film niet meer controleren en moet dat ook niet willen. Ga een keer met je tijd mee en hou niet krampachtig vast aan het verleden. Geef het vrij en zorg voor andere verdienmodellen.
    Apple heeft met de iTunes Store ook bewezen dat het kan. Ze werden in het begin uitgelachen omdat niemand dacht dat mensen nog voor muziek zouden betalen. Intussen zijn er miljarden mee verdiend – daarmee heeft Apple de muziekindustrie gered. Laat de mensen thuis gewoon hun gang gaan op internet en biedt producten voor download aan in goede stores voor redelijke prijs. (muziek, boeken, films). Er blijven altijd mensen die uit gemak er wel voor betalen. Bekijken/luisteren zonder betalen kan je beschouwen als gratis reclame en promotie van je product.
    Verder verdienen muzikanten vooral met live concerten en extra producten en filmproducenten vooral door bioscopen. Die zijn juist in populariteit enorm gestegen na vernieuwende concepten van grote bioscopen met gezellige bars en restaurants. Van de meeste films worden de kosten in korte tijd volledig terugverdiend! Dus wat zeuren ze nou!
    Die mensen van stichting Brein moeten maar ‘s ophouden met hun zielige gedoe en een beetje innoveren. Dat wordt hoog tijd.

    De wet is de wet. Er zullen ook vast genoeg deskundigen en bestuurders zijn die vinden dat drugs volledig gelegaliseerd moeten worden. Probeer dat eens het OM of de rechtbank te vertellen.

    Ook is het echt niet zo dat het auteursrecht binnenkort afgeschaft gaat worden. Het wordt hoogstens gemoderniseerd en aan de omstandigheden aangepast. Dat betekent niet dat plotseling alles legaal via torrents beschikbaar gaat worden.

    Eenieder is volwassen genoeg om de risico’s en de morele bezwaren zelf te overwegen. Toch vind ik dat iCulture beter is dan dat.

  58. Ik krijg het helemaal niet aan de praat op mn 6plus

  59. Heb je bij de installatie nou wel of geen iTunes nodig?! Bij mij blijft hij bij stap 2 hangen en opent iTunes en dan gebeurt er niets meer! Iemand oplossing?

  60. Geïnstalleerd op mijn iPhone 6 met 8.1.3 daarna opnieuw opgestart.
    Toen deed hij het niet meer, Popcorntime App verwijderd.
    App opnieuw geprobeerd te installeren maar dat gaat niet meer.
    Heeft iemand al een oplossing daarvoor ???

  61. @Bob Bustraan: Probeer het nog eens met itunes aan.
    En je internet verbinding van computer uit te zetten.
    Dat werkte voor mij.

  62. Hier hetzelfde. Popcorn-time geinstalleerd en werkte prima! Een dag later de iPad updated naar 8.3 en popcorn-time werke helaas niet meer.

    Via een Windows machine opnieuw kunnen installeren en het werkte toen weer wel. Een aantal uren later nogmaals geprobeerd en de app crasht.

    Bummer…. 🙁

    Mocht iemand een oplossing i.c.m. 8.3 weten……

  63. Krijg steeds find my iPhone must be disabeld before retoring.
    Wat kan ik heer aan doen doe het uit en toch vraagt hij er na.
    Help.

  64. Gisteren Popcorn Time (iPhone 6 IOS 8.3) geïnstalleerd werkte prima totdat ik een melding kreeg dat mijn opslagruimte bijna vol zat ! Weet iemand hoe ik de bestanden van Popcorn eraf kan halen ?

  65. @youri nouwens: ook dat lukt niet krijg steeds fout meldingen

  66. Installatie is een succes verlopen maar blijft hangen op het inlogscherm van Popcorn zelf.

  67. Werkt perfect iPad air iOS 8.3

  68. Werkt perfect op iphone 6 met IOS8.3

    Na vertrouwen hebben gedrukt in vliegtuig modus, daarna app afgesloten en opnieuw opgestart met vliegtuigmodus uit…

  69. Popcorn time aan de praat gekregen op mijn ipad mini, echter werkt airplay niet. Alleen het geluid wordt gestreamd.
    Heb al geprobeerd te googelen, maar geen enkel resultaat.
    Heeft iemand dit zelfde probleem?

    Als je iets lanceert, lanceer het dan als het ook werkt!
    jammer dit!

  70. De installer geeft foutcode 1003 jammer genoeg doet hij het niet meer

  71. Heeft even gewerkt maar vandaag kwam ik er achter dat de app het niet meer doet…

  72. Werkt bij mij perfect op iPhone 6 iOS 8

  73. na openen en op vertrouw te hebben gedrukt kwam er bij mij heel lang een laadscherm, sluit de app helemaal ook uit multitasking en start hem opnieuw op. het werkte bij mij voor iPhone 5 & iPad 2 beide draaiende op IOS 8.3

  74. Nu ook via de Mac te downloaded en te installeren?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.