Reacties voor: Poll: Waar koop jij de volgende iPhone?

De kans is groot dat de iPhone 5 in selecte landen eerder zal worden verkocht dan in Nederland. Ga jij naar het buitenland om hem te kopen?
Lees het complete artikel → Poll: Waar koop jij de volgende iPhone?
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 65 reacties

  1. Ja of Nee is geen goed antwoord op de vraag xD

  2. Mag abbo verlengen vanaf 24 september bij T-Mobile 🙂
    Dus dat wordt zsm reserveren daar. hebbe hebbe hebbe

  3. Ik bestel hem online in Duitsland (mits hij daar eerder uitkomt).
    Ik mag het adres van kennissen gebruiken.

  4. Ben jij van plan om hem in het buitenland te kopen?

    => neen, ik wacht to hij in nederland is.

    Voor mij is nederland het buitenland en België het binnenland. Koop ik hem dan in het buitenland volgens de poll of?

  5. Als de telefoon 4 inch wordt is het uber faal.
    Dan wordt er overgestapt naar een lumia 920.

    Maar ja, wie weet kan apple mij verassen.
    Maar als de uitgelekte specs waar zijn is het niet veel soeps.
    Sowieso is Ios6 ingehaald door wp en android.
    Om het besturingssysteem zou ik de iphone5 niet kopen.

  6. Ik koop momenteel geen iPhone meer, de nieuwigheden van de nieuwe iPhone kunnen me niet bekoren. Ben trouwens intussen verliefd op de Nokia Lumia 920.

  7. Nu dat we toch zo goed als weten hoe dat hij eruit gaat zien ga ik eerst kijken naar wat apple allemaal heeft te vertellen over de 5 zijn capaciteiten (CPU/ram/opslag enz…) eer dat ik overweeg 1 te kopen.

  8. Ik ga hem pas halen als er een jailbreak voor is.
    En hij moet natuurlijk ook nog eens optisch bevallen,
    Want niemand weet nog hoe hij er uit komt te zien.

  9. Weet iemand ook de reden waarom Nederland weer de sjaak zou kunnen zijn? Het is duidelijk geen Amerika/Europa verhaal aangezien Duitsland, Engeland, Frankrijk etc. de 4S wel direct kon verkopen.

  10. Alleen een groter scherm, een andere connector en een snellere processor? Dan koop ik hem echt niet!

  11. Gewoon wachten, geen zin ik een at&t simlock of duitsland etc. Rustig bestellen via de apple store

  12. Ik ga afscheid nemen van de iPhone sinds de amerikaanse iphone 1 was ik helemaal verliefd 😛 tm de iPhone 4, toen ik in duitsland in de rij stond en na 8uur de iPhone 4s had en mijn @me account invoerde voelde het niet nieuw. Ik ga voor de Lumia920 en mircosoft WP8 😀

  13. Ik heb maar “ander land” opgegeven en en dat is dan België. Heel handig als je in België woont.

  14. Ik ben in Amerika vanaf eind september tot half november, en zal eens kijken hoe de nieuwe iPhone bevalt.
    Zoals het er nu uitziet is hij te groot,en de overstap naar een nieuw type connector zou beteken dat ik veel docks en dergelijke moet vervangen.Ik denk dat ik nog een keer een 4S neem, en het eens een jaartje aankijk,misschien is het tijd voor wat anders.

  15. Beste mensen van iPhoneclub,

    Doe eens iets aan jullie polls. Ze kloppen van geen kant. Het is namelijk mogelijk om meerdere antwoorden aan te klikken, maar bij elkaar is het alsnog precies 100%. Dat kan dus niet! Bij dat maar 12% denkt dat er een 4″ scherm in komt. Geloven jullie dat echt? Jemig… Ik denk dat er én een 4″ scherm komt, én iOS 6 etc. Komop zeg, ga dan niet de polldata gebruiken om een artikel mee te schrijven…

  16. Origineel geplaatst door laszlo
    Voor mij is nederland het buitenland en België het binnenland. Koop ik hem dan in het buitenland volgens de poll of?

    Idem dito. Het is blijkbaar een poll die alleen voor Nederlanders bedoeld is en niet voor de overige leden van de grootste iPhone-site van de BENELUX.

  17. Gewoon afwachten tot die in Applestore Amsterdam ligt en dan kopen.

  18. Ik bestel hem gewoon 28 oktober via de applestore voor €599.- 🙂

  19. Ik ga hem niet kopen. Ben wel benieuwd naar de nieuwe iPhone, maar mijn 4S is nog perfect in orde, kan zeker nog een jaartje of meer mee.

  20. Ik ga voor de Nokia Lumia920 ben klaar met iOS altijd hetzelfde, het weer is altijd 23graden en de klok staat altijd op kwart over 10 op het homescreen, we leven in 2012 alles zo actueel mogelijk 😀
    Nokia here we come!

  21. Ik wacht tot hij in België te koop is :p

    poll is niet zo benelux gericht 😉

  22. Ik heb al een Iphone sinds de eerste generatie en ben steeds overgestapt. Ik heb nu een iPhone 4 en heb vorig jaar niet besloten over te stappen vanwege de geringe update. De nieuwe waarschijnlijke specificaties zijn tot nu toe nog niet echt een reden voor een upgrade en ook het uiterlijk staat me niet echt aan. De nieuwe Galaxy S III daarentegen lijkt me wel mooi. Dus het is de vraag hoelang ik nog met een iPhone blijf bellen. Ondertussen haalt de concurrentie Apple aan alle kanten in.

  23. Zolang er geen nano-sim te krijgen is in Nederland zit je met een dure ipod…

  24. Hoe kan het dat maar 51% van de bezoekers van iPC denkt dat er morgen een nieuwe iPhone wordt gepresenteerd?

    Ik sla vooralsnog de volgende iPhone over. Ben nog reuze tevreden met mijn iPhone 4 en ik zie niet heel veel nieuws in zowel de iPhone 5 of iOS6 dat ik daarvoor de nieuwe wil kopen.
    Evenmin bij de nieuwste Samsungs trouwens (niet dat ik ooit Android zal kopen). Het lijkt alsof we wat mogelijkheden van een smartphone betreft al bijna op de max zitten.

  25. Zoals @Orion hierboven, heb ik iPhone “1” t/m 4 gehad. Vond de 3GS (als je al een 3G had) niet zo heel veel toevoegen. Vandaar de 4S overgeslagen. Ik begin nu wel zin in iets nieuws te krijgen (plus mijn iPhone begint ook lichtelijk af te takelen), dus laat die nieuwe iPhone maar komen! Hoop wel op een paar mindblowing functies.

  26. Als hij alleen een groter scherm krijgt houd ik lekker mijn 4S. Als er echt iets nieuws in zit ga ik naar DUITSLAND!

  27. Origineel geplaatst door Donavan
    Ja of Nee is geen goed antwoord op de vraag xD

    Dat is het wel, als je het hele artikel leest stelt iphoneclub de vraag: “Ga jij naar het buitenland als je de nieuwe iPhone daar eerder kunt kopen?” en dan zijn het wel een goede antwoorend.

  28. ik maak een statement naar Apple en koop geen iPhone meer. Ik ben het gedoe over patentoorlog zat. Hierdoor zorgen zij dat de prijzen kunstmatig hoog worden gehouden voor alle smartphones

  29. Anders: grote kans door dat we nu onze “eigen” Officiele Apple Store hebben op het Leidseplein, dat we bij de eerste Wave zullen zitten.

  30. Ligt eraan waar ik de beste deal krijg.
    Bij T-Mobile heb ik behoorlijk wat “T-Mobile Extra” punten, waarmee ik korting op mijn toestel krijg. Das vaak erg voordelig. Maar weet niet of het abonnement nog voordelig wordt kwa data.
    Bij vodafone kan ik echter personeelskorting krijgen via familie.
    Als de abonnementen niet gunstig zijn dan koop ik hem mischien in het buitenland, en hou ik mijn huidige abonnement van T-Mobile uit 2008.

  31. @MobileBelg: Ik snap niet hoe je op lelijke vierkante brokkelige schermen verliefd kan worden, Ik heb ook geen iphone maar vind normaal bureaublad met iconen zoals android/iphone tenminste normaal goed werken.

    Net als W8 met metro erin bah vieze blokken houd dat lekker op een tablet ofzo, Het gene waar ze groot mee zijn geworden ook bij bedrijven gooien ze er nu helemaal uit.
    W8 heeft nog desktop maar zal ook gaan verdwijnen.

  32. Ik hou ‘t nog even bij de iPhone 4.
    Doet het nog prima.

    Overigens liet mijn zoon zijn Android telefoon van de week stukvallen. Toen heb ik als overbrugging voor hem een oude Nokia E90 weer uit de kast gehaald.
    Die E90 doet ‘t nog steeds!
    Onverwoestbaar ding is ‘t!

    Ik heb er Whatsapp op geinstalleerd en nu kan die oude koelkast nog weer eventjes mee.

  33. Ik wacht tot de 4S in prijs zakt, om dan gewoon van deze één te kopen met wat meer geheugen (32 gb) i.p.v. de nieuwe.

    Iemand enig idee wanneer die normaal gezien in prijs zakt?

  34. Een paar weken geleden is mijn 4S door waterschade gestorven, dus er zal wel een nieuwe telefoon moeten komen.. Ik twijfel nog tussen de nieuwe iPhone en de Nokia Lumia 920. Wacht in ieder geval wel tot ze in Nederland verkrijgbaar zijn.

  35. Ik ben nog blij met mijn 3gs. Betaal 15 euro per maand. Hij is wel iets trager geworden, maar die paar extra seconden maken mij niets uit. Ben wel benieuwd naar de 5.

  36. iPhone5 lekker importeren. Overstappen naar Android of WP, NOOIT. Heb ze nu allebei getest, maar wat een verschrikkelijke OS’en.
    WP op een Lumia 800 wel veruit de betere van de twee. Even zien wat WP 8 gaat brengen.
    Maar voor mij doen ze allebei onder voor iOS. En dat zeg ik na meerdere tests met de andere systemen.

  37. Apple Store NL zodra de iPhone daar los beschikbaar is 😉

  38. Zoals een aantal anderen zal ook ik eerst ff afwachten wat de echte specs nou worden om dan pas de beslissing te nemen of ik overstap of niet.

    Daarnaast komt ook het hele aanschaf verhaal om de hoek kijken. Momenteel geniet ik nog van het “oude” iPhone abo van t-mobile. De nieuwe abonnementen zijn duurder en bieden minder, dus overstappen van abonnement is waarschijnlijk niet voordelig voor mij. Ook zijn de kosten voor een nieuwe telefoon mede een overweging om wel of niet over te stappen…

    Mijn 4 doet het nog prima, dus er is ook nog eens geen noodzaak om over te stappen.

    Al me al, weet ik het nog niet.

  39. Ligt er helemaal aan: als het blijkt dat het een uitgerekte 4s is sla ik hem over denk dat veel mensen er zo over denken de hardware zegt me niet zo veel ios werkt verder goed en me 4s kan zich nog steeds meten met de huidige galaxy s3 het gaat mij nu meer om het uiterlijk en als blijkt… Dat de achter kant zo als de vele foto’s doet vermoeden 2kleuren krijgt pas ik volledig voor dit ontwerp vind ook niet dat de scherm verhouding Apple is! Dus ga er niet voor reizen naar Duitsland echter de iPad mini zou ik dat wel doen en hoop dat die er ook snel is keep up all love Apple!!!!

    Ps waarom ios/iPhone mede door de garantie die Apple geeft en ver uit de beste is van allemaal dit uit ervaring: met me iPhone die een miniscuul plekje had op het scherm eigenlijk niet om over te zeuren ma liep de app store in in Amsterdam binnen 10min liep ik met een vervangende iPhone gloednieuw de winkel weer uit dit heb je bij geen een ander merk ja weken tot maanden wachten!

  40. Haal m in San Francisco
    Id periode daarna ben ik daar toch

  41. Bij Dixons want dan krijg je 3 jaar garantie en da’s wel zo prettig. Maar eerst maar even kijken of ie het haalt bij mijn Galaxy S III

  42. Ik denk dat het aantal landen in de eerste wave uitgebreid wordt, zodat de iphone 5 weer alle verkoopaantallen zal breken. 🙂
    Cijfermanipulatie en marketing alom. Meer landen dus hogere volumes in de eerste weken.

  43. ik haal hem over een paar maandjes wel in de apple store in A’dam !

  44. Hoe lang duurt het ongeveer na de aankondiging dat de “oude” iphone in prijs daalt in Nederland?
    Zoals straks de iPhone 4S??
    Ik ga dan liever voor die, dan gelijk de nieuwe met een peperduur abonnement.

  45. naar duitsland gaan heeft niet zoveel zin:
    – bestellen daar werkt niet als je niet zelf in ontvangst neemt (Duitse postwet) en Apple Duitsland accepteert alleen orders als de credit card correspondeert met de ontvangen (mijn ervaring met iPad 3),
    – als je in Duitsland je iphone haalt zijn er hier nog geen nanosims te krijgen.

    Kortom: even wat meer geduld is het handigst. Ik verwacht dat 9 oktober de launch in Nederland is. Dan zijn de providers er ook klaar voor.

  46. Origineel geplaatst door Japio
    Zolang er geen nano-sim te krijgen is in Nederland zit je met een dure ipod…

    Inderdaad en die dikke henks importeren niets:(
    Tenminste hi tmobile en kpn zeggen niks te hebben.

  47. ik haal hem dus blijkbaar op de dag dat hij beschikbaar is gewoon bij een telefoonwinkel… geen rij niets die dag! Iedereen staat dan blijkbaar in de rij voor een nokia oid. beterrrrr

  48. @SJM: Haha…eens… een Nokia Lummelaar

  49. Wel een beetje anti-Belg die poll he 🙂

  50. Beste ervaring was via Borderlinx (zie google) toen ik een iPhone 4 kocht. Apple UK verstuurt gewoon naar je virtuele postbusje en stuurt dan door naar NL. Heb je de iphone 5 voor launch al in je bus hangen..

  51. 4S in CZ gekocht scheelt ook nog eens ruim 75 euro

  52. Ik ga hem gewoon kopen bij mij opt werk! Ik werk zelf bij media markt afdeling telecom. Wat ik den k is het volgende als we al de geruchten mogen geloven van al de stukken die zijn geleaked dan zou de productie van de iphone nu normaal al een tijd bezig zijn! Wat wil zeggen dat tegen de lancering op 21sep dit de grootste rol out zal zijn van een iphone ooit. En dus direct leverbaar zal zijn in veel meer landen van int begin. Als blijkt dat het een andere versie zal zijn dan wat we tot nu tot al gezien hebben! Dan zal hij uitkomen zoals hij alle jaren uit komt eerst 5 landen en later de rest!

  53. Sommige zeggen dat IOS voorbij gestreeft is…ik ben het hier niet mee eens. Mijn vriendin heeft een SGS2 (Android) en dat is echt een matig besturingssysteem! Je merkt aan alles dat er geen visie achter zit…heel veel onlogische en half werkende functies :s

    WP8 is daarentegen wel een mooi systeem…

  54. Ga ook even afwachten wat de specs zijn. Nokia Lumia is idd best wel aardig, maar om daar nou meteen op over te stappen….nee dan nog eerder naar een SGS3. Morgen avond vanaf 19:00 uur weten we meer…. 🙂

  55. @Dennis: Ieder zen keuze hé

  56. Ik wacht op de iPhone 5s/6 mijn iPhone 4s werkt nog perfect en is nog geen jaar oud.

  57. Vrouwtje mag al verlengen, die krijgt de 4S van mij en ik de nieuwe! :-))

  58. Als t-mobile met een goede deal komt DUS een goede abbo. En niet meer betalen voor minder dan ga ik naar t-mobile. En zonder jailbrake doe ik het ook niet !!

  59. Ik wacht wel op de iPhone 7 🙂

  60. Ik ga hem ophalen bij de Applestore in de U.K, óf ik laat hem meenemen door een vriend. Die is piloot en woont/werkt 4 dagen per week in de U.K. Dat wil zeggen, als hij daar gelijk met de V.S wordt gereleased natuurlijk. Anders haal ik hem in NL bij de Applestore.
    En over de nanosim: Ik knip mijn microsim gewoon bij net zoals ik toen met mijn normale sim gedaan heb voor de iPhone 4, en als de nanosim’s dan bij KPN te krijgen zijn bestel ik die gewoon!

  61. België. En pas als er een jb is. Want met mijn jailbreak zit ik nu al op iOs 7 😉

  62. Als blijkt dat de iPhone 5 enkel maar een uitgerekte iPhone 4s dan koop ik er geen want dat zou echt waardeloos zijn van Apple

  63. Ik kijk eerst vanavond wat de Iphone 5 te bieden heeft.
    en mag pas in februari verlengen…

  64. @Aeron: begrijp dat microsim verknippen tot nanosim niet gaat werken, omdat de contactpunten dan beschadigd zijn…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.