Reacties voor: iCulture peilt: Hoeveel gaat de gouden Apple Watch Edition kosten?

Hoe duur gaat de gouden Apple Watch Edition worden? In deze poll vragen we aan lezers van iCulture wat de meest logische vanafprijs wordt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Voor de meesten onder ons is kostprijs van de gouden watch minder belangrijk.
    Degene die zo’n ding wil en kan koopt het.

  2. Interesseert met echt helemaal niks… Ik heb niks met goud.

  3. Als de gouden Apple Watch beschikbaar, koop ik ‘m meteen. Zolang hiet niet meer dan €5000 is.

    En nu serieus: dit heb ik er echt niet voor over, maar er is wel een markt voor. Apple moet erin slagen om de mensen die nu dure horloges van andere luxemerken kopen, de Apple Watch te laten kopen.

  4. Ik schat €5000. Speciaal modelletje voor Paris Hilton, met diamantjes, €50.000

  5. Ik vraag me af waarom men zich druk maakt over de goude variant van de apple watch.

    Wat je voor een goude variant gaat betalen, kan je net zo goed een rolex kopen die er nog beter er uit ziet en z’n geld wel waard is.

    Ik vind zelf dat de goude variant veel te veel gaat kosten. Ik wil juist weten hoeveel de stalen variant gaat kosten dat lijkt me nog interessanter qua prijs/kwaliteit (denk ik).

  6. Heb 10.000 gestemd maar een echte Apple prijs is natuurlijk 9.950 🙂

  7. Ik denk 1500 dollar/euro

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. Ik gok €1.295,-

  10. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  11. Minimaal 3500 euro voor de 18k versie, maar ik vermoed rond de 4200 euro.

  12. Ik vraag mij af wie zoveel geld gaat betalen voor iets dat binnen 6maand verouderd is.

  13. vanaf 10.000 dollar..

  14. 10 ruggen ze zijn gek

  15. En het is dus $10.000 geworden. Cook wist niet hoe snel hij er overheen moest praten alsof hij zich er bijna voor schaamde. En terecht. Eerst een grietje laten opdraven over hoe betrokken ze bij de wereld zijn en vervolgens een horloge van 10 ruggen aankondigen. Als ik een zakenrelatie zie met dat horloge neem ik hem geen seconde meer serieus. Ik ben echt niet tegen dure, mooi ontworpen horloges maar als je een horloge voor 10.000 dollar koopt (welke precies dezelfde is als het aluminium horloge) heb je het zakelijke instinct van een zeekoe.

  16. duurste versie €18.000,- voor dat geld heb je een heel mooi en automatic zwitsers precisie uurwerk, dan koop je toch geen digitaal ding die maar een dagje meegaat en waarvan de chips al na een jaar de software niet meer kunnen laten draaien

  17. De meesten van jullie begrijpen toch niet goed hoe potentiële kopers van de gouden Apple Watch over geld denken. Het speelt totaal geen rol voor die mensen. Ze kopen die gouden Watch helemaal niet als investering of om zakelijke redenen, maar omdat ze ermee willen pronken. Zo’n Watch kan jaren mee, waarom niet. En anders kopen ze na een jaartje weer wat anders. En of een Rolex dan mooi is… Ik vind zo’n ding foeilelijk. Lijkt precies op zo’n goedkoop kermishorloge. Maar het is duur omdat er Rolex op staat.

  18. Origineel geplaatst door WvB22
    En het is dus $10.000 geworden. Cook wist niet hoe snel hij er overheen moest praten alsof hij zich er bijna voor schaamde. En terecht. Eerst een grietje laten opdraven over hoe betrokken ze bij de wereld zijn en vervolgens een horloge van 10 ruggen aankondigen. Als ik een zakenrelatie zie met dat horloge neem ik hem geen seconde meer serieus. Ik ben echt niet tegen dure, mooi ontworpen horloges maar als je een horloge voor 10.000 dollar koopt (welke precies dezelfde is als het aluminium horloge) heb je het zakelijke instinct van een zeekoe.

    Dit is waarom jij geen zakenrelatie hebt die zoiets kan of wilt betalen. Jij snapt die mensen kennelijk niet. Zakelijk instinct is niet afhankelijk van het imago dat je voor jezelf wilt creëren. Hun zakelijk instinct is waarschijnlijk sterker dan jouw primitieve instincten met elkaar vermenigvuldigd, maar dat kun jij natuurlijk beter beoordelen op basis van hun horloge. Ik heb zo het idee dat het haast kansloos is om jou iets te willen bijbrengen over de cultuur van rijkaards die zo’n horloge zouden kopen. Dus blijf jij veilig in je hokje zitten en kijk vooral niet over de muur, want je snapt toch niets van mensen buiten jouw hokje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.