Reacties voor: Poll: Gaat de Apple Bumper snel kapot?

Gebruikers geven aan dat de Apple Bumper snel kapot gaat. Wat zijn jouw ervaringen? Dat vragen we in deze poll. De Bumper blijkt ook de iPhone zelf te beschadigen.
Lees het complete artikel → Poll: Gaat de Apple Bumper snel kapot?
Elger van der Wel -

Reacties: 102 reacties

  1. Ik heb mijn bumper in stukken gescheurt, nadat deze de zijkant van mijn iPhone goed had beschadigd!

  2. Bumper is kapot aan de onderkant maar de bovenkant van m’n iPhone is beschadigd.

  3. Ik ben al 4 keer langs tmobile geweest omdat mijn bumper me hele rand van mijn iPhone heeft beschadigd, ben er best kwaad over, als hij nou van een 3e partij kwam maar dit maakt Apple zelf, bigger fail dan die antenne

  4. Ik heb mijn bumper nog niet heel lang (begin november, gekocht in Parijs), maar vind hem erg fijn en heb nog geen problemen ondervonden van scheurtjes 🙂

    Edit: Na zorgelijke info over krasjes onder de bumper door heb ik hem er even afgehaald. Gelukkig geen krasjes of andere vervelende dingen te zien!

  5. Hier inderdaad ook een rammelige bumper, stukjes rubber laten los en het veroorzaakt “schuur” plekken op de iPhone zelf.

  6. Jup, zelfde probleem hier, onderaan grote scheur, heb hem van september vorig jaar, ook de iPhone zelf is beschadigd aan de zijkanten, doffe plekken om de metalen rand… ziet er niet uit en had ik dit geweten nooit een bumper besteld. Nu op zoek naar een andere oplossing.

  7. Mijn achterkant is ferm gekrast door ‘vuil’ dat tussen de beschermcover en de glazen achterkant zat 🙁

  8. Origineel geplaatst door Wouter
    Ik ben al 4 keer langs tmobile geweest omdat mijn bumper me hele rand van mijn iPhone heeft beschadigd, ben er best kwaad over, als hij nou van een 3e partij kwam maar dit maakt Apple zelf, bigger fail dan die antenne

    En wat zeiden ze bij T-Mobile?

  9. Mijn bumper is nog wel goed, maar aan de achterkant begint ie een beetje flubberig te worden.

  10. @Wouter: Komt gewoon door rotzooi die tussen je bumper en je iPhone gaat zitten, kan Apple niks aan doen.

  11. Iphone 4 Bumper en nog nooit problemen mee gehad of beschadiging. Bij “Mijn bumper is kapot” vraag ik me ook af of die gebruikers kunnen posten wat en hoe het kapot is gegaan.

    Want als je den dag van vandaag ziet hoe sommigen met gsms omgaan, hou je je hart vast.

  12. Ik merk wel dat de Bumper veel soepeler is geworden. Ik kan de zijkanten veel sneller uitrekken dan eerst. Ook zit er een scheurtje in. Maar verder is die nog prima.

  13. Zijkant is ook beschadigd en heeft zeker geen rotzooi tussen gezeten. Heb mijn iPhone rechtstreeks bij Apple vandaan en ik ga mij hier zeker over beklagen. Dit kan gewoon echt niet. In plaats van mijn iPhone te beschermen zitten er een soort van schuurplekken op de rand. De rand is namelijk van geborsteld staal en de bumper schuurt dit glad door minieme frictie. Slecht getest dus en zeker het laatste woord niet over gezegd. Zeker niet omdat dit een Apple product is.

  14. Snel kapot gegaan, nu vapor4 eromheen geweldig! Kost wat maar steviger kan volgens mij niet, en bereik is perfect!

  15. Ik heb m’n iPhone al vanaf het moment dat hij officiëel leverbaar was in Nederland. M’n bumper kwam twee weken later. Ik gebruik hem regelmatig (vooral ‘s weekends) en omdat m’n iPhone niet met bumper en al in m’n dock past, gaat hij er dan iedere avond af en iedere morgen weer op. Ondanks dat is hij nog 100% goed.

    Door de week gebruik ik een ander hoesje, wat ook de achterkant bedekt. Goedkoop China-hoesje, maar ook nog nooit problemen mee gehad. ook niet met beschadigingen aan m’n toestel, die zijn er gewoon niet. Terwijl de omstandigheden op m’n werk niet bepaald iPhone-vriendelijk zijn (stof, metaaldeeltjes).

    Wel heb ik een shield op voor- en achterkant geplakt. Ik denk dat met name die van de achterkant erg goed helpt tegen de glasbreuk die sommige mensen melden. Een zandkorreltje tussen hoesje en glas kan nl. werken als een glassnijder en dan is een klein beetje druk al genoeg om het glas te laten breken. Met zo’n shield voorkom je dat.

  16. Mijn bumper is eerst beginnen vervellen (1m oud), nadien beginnen scheuren (3m oud) en de dag (4,5m oud) dat ik besloot een nieuwe te bestellen scheurt die aan de plugin voor de oortjes! Dankzij die bumper heb ik wel een MOOI patroon van klein gepolierde bolletjes op mijn metalen rand. Thx Apple

    Ik hoop dat de wekker die we krijgen om het probleem “op te lossen” van geen alarm blijft werken 😉

  17. Heb de mijne een half jaar. voldoet prima, al 2 keer laten vallen en heeft mijn telefoon goed beschermd. Naast de knop bovenaan wel lichte krasjes maar dat is denkbik omdat ik hem een paar keer eraf heb gehaald. Tevreden dus.

  18. mijn iPhone is daar waar de bumper zit meer beschadigd dan daar waar die niet zit.. op de rand zitten allemaal vlekken die er niet van af te krijgen zijn

  19. Mijn ijzeren rand om de iPhone heen is flink beschadigd. Zitten hoop donkere “krassen”. Sindsdien doe ik de bumper er niet meer omheen. Baal wel stevig van die beschadigingen, prut dat Apple niet zo heeft gemaakt dat dat niet krast…

  20. Ook hier een kapotte bumper (onderaan gescheurd waar de connector zit) en lelijke krassen op de zijkanten. M’n InvisibleShield maakt het minder opvallend, maar toch wel erg jammer!

  21. Bumper is niet bestand tegen dagelijks verwijderen en plaatsen. (moet vanwege mijn dock waar ie niet inpast mét condoom)
    Onderkant van het kunststof is stuk maar het rubber houdt de boel (nog) bij elkaar..
    In gebruik sinds oktober 2010 …
    Eigenlijk niet ontevreden dus als je ziet wat ik dat ding dagelijks aan doe. iPhone zelf is ongedeerd voor zover ik kan zien.. 

  22. Mijn Apple bumper ligt nog 100% onbeschadigd ( en ongebruikt ) in de kast. En mijn Element case Vapor AR-15V is na 5 maanden gebruik nog onbeschadigd.

    Iets van goedkoop is duurkoop?

  23. @Remco: Nee is niet zo, gaat geen zand tussen zitten, maakte het elke dag schoon omdat ik al hoorde dat zand tussen de hoesjes ging zitten, ook beweerde apple zelf dat dit NIET gebeurde bij hun eigen bumper.

    En @? Tmobile verwijst mij door naar de Apple retail stores, maar die sturen je door naar tmobile, kijk ik hoef geen schade claim of iets, maar ik wil wel klagen bij Apple, of iets. En aangezien je Apple niet kan bellen over iPhone problemen ben je op tmobile aangewezen..

    Tsja.. Ik vind dit erger dan die antenne..

  24. De onderkant van mijn bumper is kapot, maar ja beter dan geen bereik!

  25. Heb 2 bumpers, maar heb ze er nooit meer omheen. Eerst wel, zonder schade. Nu gebruik ik een leren sokje.

  26. Bodyguardz op de achterkant van mijn iPhone geplakt. Zit er na 3 maanden nog steeds strak op! Verder nergens krasjes..

  27. Nee mijn bumper is niet stuk,maar ik wou dat ik hem er eerder er omheen gedaan had, want shit ik heb mijn iPhone laten vallen!
    Dus aan de bovenkant bij de aanknop beschadigd.
    Balen!
    Zeg maar *****

  28. Mijn neef had een bumper en die was al na een paar weken gescheurt en de metalen rand was beschadigt dus toen ik mijn iphone kreeg had ik “gelukkig” geen bumper bij het free case program besteld. Pech voor jullieî„…

  29. Ik had ook niet die domme bumper besteld. Je ziet zo dat dat ding zo kapot is omdat het gewoon een stom stukje rubber is. Ik had de case van Belkin gekozen, en heb nog altijd nergens last van. Goede keuze geweest.

  30. Me bumper is goed kapot en me hele zijkant van me iphone is flibk veschadigt, wat kunnen we hier mee doen?
    Dit is gewoon niet normaal, we hebben zoon dure iphone4 gekocht die hoort niet beschadigt te zijn ! En die bumper hoord te beschermen!!!

  31. Mijn iPhone is ook beschadigd door de bumper en de bumper zelf is ook al kapot. Is het al iemand gelukt om garantie te krijgen?

  32. Gebruik de bumper bijna altijd, en m’n iPhone is nog helemaal krasvrij… Enige nadeel van de bumper vind ik dat m’n minijack niet past… Slordig van Apple

  33. Mijn bumper heeft de RVS rand aan de bovenkant van mijn iPhone 4 ook aangepast! Er zijn duidelijke veel krassen zichtbaar! Die krassen zaten er nog niet toen ik de bumper om de iPhone klemde maar toen ik de bumper eraf wilde halen waren opeens heel veel krassen zichtbaar! Dit moet dus door de bumpercase gebeurt zijn. En zoals meerdere mensen al zeggen: de bumpercase hoort toch de iPhone te beschermen en niet te beschadigen! Erg slechte zaak dit…

  34. Ik heb ook wat vlekken/krasjes op de zijkanten, maar door de bumper heeft men iPhone wel een val van +/- 1.2m overleefd zonder schade. Dus ik houd de bumper momenteel nog wel. Als de bumper er rond is zie je de krassen toch niet :p Liever krasjes op de zijkanten dan op de voor- of achterkant.

  35. @Eric: ik heb connectorzijde compleet uitgevijld om de stekker van m’n alpine autoradio te laten passen (om de iPhone vanaf m’n stuur te kunnen bedienen) en nog steeds geen enkel probleem.

  36. bumper gebruikt waardeloos vervangen door een full icarbons covers nu slik en geen beschadiging:)

  37. Geen problemen,heb mijn iphone4 al vanaf het begin en is nog niet beschadigd oid,ben zeer tevreden

  38. Apple had geen bumpers hoeven geven , want andere telefoons hebben namelijk ook last van antenne problemen heb ik gemerkt bij mijn htc wildfire die ik naast mijn iPhone 4 gebruik met een hoesje aan de achterkant voor het neerleggen op tafels.
    Wanneer houd de hetze tegen Apple nou eens op.
    De goede voornemens voor het nieuwe jaar minder zeuren.

  39. diegenen met een kapotte bumper, jullie moeten eens op de Chinese webshops kijken, daar vind je de bumpers voor een gouden prijsje (en ik heb het niet over nep, de bumpers waar ik het over heb zijn ofwel érg goed nagemaakt of the real deal. Ik ben geneigd het laatste te denken)

  40. Heb die bumper eens gebruikt van een vriend van me… Trekt op niets! Heb er een lelijke kras aan overgehouden op m’n sleep/wake button.
    Ik heb via het Case Program een Incase Snap Case besteld. En ben daar heel tevreden van!

  41. Ik heb net een bumper besteld van SGP op Amazon. Schijnt erg goed te zijn.

  42. Origineel geplaatst door Syrrist
    Origineel geplaatst door WouterIk ben al 4 keer langs tmobile geweest omdat mijn bumper me hele rand van mijn iPhone heeft beschadigd, ben er best kwaad over, als hij nou van een 3e partij kwam maar dit maakt Apple zelf, bigger fail dan die antenneEn wat zeiden ze bij T-Mobile?

    Ik ben ook bij T-mobile geweest, toen met Apple gebeld. En toen ben ik heel erg vaak heen en weer gestuurd. Resultaat? Een hoge telefoonrekening en last van mijn oor van de wachtmuziekjes.. Maar mijn iPhone? Nog steeds beschadigd aan de zijkant..

  43. Geen bumper nodig, geen andere case ook, het is een gebruiksvoorwerp hoor!

  44. Wat ben ik toch blij dat mijn eerste iPhone 4 na twee weken vervangen werd door een nieuwe (wifi issues) en ik dus twee gratis cases kon bestellen via ‘Case Program’.
    Heb de bumper en de Griffin Graphite, de Griffin bevalt me echt super!
    2x per week even eraf halen en schoonmaken zodat het vuil en het stof m’n iPhone niet kunnen beschadigen.

  45. Geen bumper hij doet prima

  46. Heb de poll niet ingevuld want heb zelf een hoesje van gear4. Zelfde idee als de bumper behalve dat de achterkant van doorzichtig plastic is. Het hoesje zit na ongeveer 3 maanden goed eromheen, en de zijkanten van de iPhone zelf tonen hier en daar wat verkleurde delen maar niks ernstigs. De enige plek waar vreemd genoeg beschadigingen zitten is op de achterkant…

  47. Ik heb geen bumper en geen hoesje. M’n iphone zit altijd in m’n broekzak. Gaat prima. Paar krasjes er op, maarja het is en blijft een gebruiksvoorwerp. Als hij tegen de tijd dat de iphone 5 komt, er nog splinternieuw uit ziet mag ik van m’n vrouw geen nieuwe…
    Laat die bumpers maar lekker aan de andere kant van de oceaan.

  48. Heb al 2 keer eerder een nieuwe gekocht, en is alweer kaduk. Ga ook geen nieuwe meer kopen ook! Van die paar scheurtjes vergaat de wereld vast niet.

  49. Ik heb de bumper gekocht samen met m’n iphone in juli. Sinds kort scheurtje thv home-button in soepele rand. Ook de krasjes aan zijkant zijn er maar die zie ik niet aangezien bumper er constant opzit… Voor de rest wel content van de bumper in combinatie met front & back shield…

  50. Mijn bumper ligt nog nieuw in doos op m’n tafel, nooit gebruikt, dus als iemand hem wil hebben 🙂

    Ik gebruik m’n iPhone zonder hoesje, heb ik met de vorige ook gedaan en na 2 jaar was die nog als nieuw…

  51. Alle extra troep van Apple gaat snel kapot. Ik noem: oordopjes…….

  52. Mijn aan/uit knop liet na een paar dagen al los.

    Ook passen mijn headhones niet (maar dit zou eventueel bij te snijden zijn)

    Iemand een bumpertje over?

  53. Die van mij is ook al helemaal beschadigd! Heb hem vanaf eind augustus, en sinds september zit de bumper er omheen.
    Iemand tips wat te doen?…. 😛

    Heb maar een filmpje gemaakt:
    http://www.youtube.com/watch?v=It3gDq9PFyI

  54. Hmm, ook even de achterkant van m’n iPhone gechecked, Ziet er gelukkig nog uit als nieuw. Hoesje houdt zich goed zonder krassen scheuren etc. Ik ben er best tevreden mee. Wel balen voor de mensen die wel problemen en vooral beschadigde iphones hebben.

  55. @Bram: Ja inderdaad! Dit zou niet moeten kunnen, had ook forum topic bij tmobile erop gezet niemand van tmobile reageert.. Jammer tmobile en Apple! Failsteveel

    En aan iedereen die de iPhone nog moet krijgen: GEEN BUMPER!!!

  56. Ik heb een maand na de launche mn bumper er eens afgehaalt en toen zat er op 1 plaats als een doffe plek, niet tof! Ik heb dan maar de volledige zijkant, de zilveren band, beplakt met een fijn strookje tape in de hoop dat dit helpt. Met de bumper erop zie je het niet.

    De bumper op zich vertoont al enkele kleine scheurtjes tussen de harde plastic en de rubber, en er zijn ook al enkele stukjes uit 🙂

  57. iemand ervaring met garantie op bumpers?

  58. Voor 2 tientjes is mijn Apple Bumper voor jou, zit nog in de verpakking, nooit gebruikt.

  59. Ik heb toendertijd gekozen voor een hard-plastic hoesje via het case-programma… Werkt perfect, past perfect, nog helemaal in orde & de iPhone is ook nog helemaal schade-vrij 😀

  60. Mijn bumper is alleen wat losser geworden. Wel heeft hij de matte rand van mijn iPhone op sommige plaatsen gepolijst.. erg jammer

    Iemand tips om dit weer mooi mat te krijgen?

  61. Ik baal er van dat er aan de binnenkant van de bumper case geen rubber of vilt zit zodat het niet krast en hij wat strakker om de iPhone heen zit.

  62. @Psvu2: Ik wil Vpr4 ook kopen maar ik twijfel over het bereik… :-/

  63. Ik heb zon plastic hoesje maar prate jullie hier over dat rubbere hoesje of niet

  64. ik gebruik hem niet aangezien hij de telefoon ook een stuk groter maakt. 🙂 en de andere heb ik gelijk via marktplaats verkocht haha.

  65. Heb mijn iPhone 4 sinds begin Augustus na 2 jaar een 3g gehad te hebben. Heb ook een bumper eromheen zitten, die trouwens nog helemaal in orde is (op de bumper zeker niets op aan te merken).

    Behalve dan dat hij zorgt voor erg lelijke schuurplekken/krassen op mijn iPhone. Dit is natuurlijk schandalig slecht en omdat ik het er niet meer uit vind zien laat ik hem er ook maar omheen zitten. Erg jammer ook dat de minijack er niet in past. Ik ben echt een apple fan, maar dit is schandalig.

  66. Vanuit China heb voor een paar euro een betere kwaliteit hoes. Kijk bijvoorbeeld maar eens op dealextreme. Oké 4 weken levertijd maar geen extra verzendkosten.

  67. De zwarte die ik gratis had gekregen was gebroken langs de onderkant en dus helemaal vervormt en heb een nieuwe besteld. Deze is vanmiddag aangekomen en het ziet er echt mooi uit. Vind het veel mooier dan de zwarte.

  68. Zoals in de poll staat is mijn bumper aan de onderkant kapot en er zitten krasjes op het zilver aan de bovenkant en in de bocht naast de aan/uit knop!
    Het mag absoluut niet gebeuren maar denk zelf dat het zilver nog meer beschadigd zou zijn geweest zonder een bumper!

    Dat vuil tussen de bumper is gewoon een kwestie van om de zoveel dagen even schoonvegen…

  69. Ik heb er lekker een LE Vapor4 om. Ziet er veel beter uit.

  70. Ik heb mijn i phone bumper moeten koopen bij aanschaf .wat een ellendig ding kan niet eens laaden met.ik moet elke oplaad beurt bumper afhaalen.ik vind dit wel een afgang voor bedenkers van apple.

  71. Zelf heb ik een Speck HD , gelukkig mankeert er niks aan deze 🙂

  72. Nadat ik na 3 dagen me stoorde aan een bumper en menig ander hoesje, heb ik vrede genomen met met mindere bereik.
    Kortom, ik onveilig met met me iphone om en laat hem in echt overal liggen.
    Niks aan, paar kleine krasjes achterop, maar de zijkant is maagdelijk schoon.

  73. Mijn eerste bumper was ook stuk. Apple gebeld en die hebben mij een nieuwe gestuurd.

    Herken de problemen wel die iedereen aankaart; wat een zooi.

  74. Voor de mensen die trouwens een nieuwe willen en een Apple store hier in NL binnen lopen; deze verkopen hem niet en bieden officieel geen ondersteuning. Zelfde als met de iPhone. T-mobile doet ook niets; probleem idem.
    Apple bellen is dus de beste oplossing. Ze sturen een nieuwe onder t mom “verloren in post”

  75. Tuurlijk gaat de bumper kapot…. Ik denk even aan elk hoesje wat ik gehad heb vanaf me 3G vervolgens 3GS en nu me 4 die waren allemaal rond een halfjaar aan vervanging toe de enige dingen die lang mee gaan zijn de silicone hoesjes… Maar die vind ik vreselijk

  76. wat een gezeik om die “bumper” koop gewoon een leren hoesje,waar je iphone in schuift,werkt super!

  77. Mwa valt mee bij mij…alleen bovenaan bij me audio-Jack ingang gaat ie los…maar voor de rest werkt is nog prima…

  78. Heb zelf bumper van Case-Mate. Super kwaliteit: na een half jaar nog steeds NIKS aan de hand. Geweldig!

  79. Ik vind die bumpers sowieso oerlelijk en zal er nooit 1 om mijn iphone doen, ondanks dat snap ik dat het voor veel mensen frustrerend is dat het snel kapot gaat! zou eigenlijk niet mogen!

  80. Case vn incase ten tijde van die gratis cases! Zeker geen spijt van als ik die problemen met de bumper hoor… Maarja iedereen moet alles van Apple hebben omdat dit ‘beter’ is… Nuja, blijkt nog maar eens dat het niet altijd zo is 😉

  81. Ik hoor hier diverse verhalen:
    1) Mensen die hem er opgedaan hebben en er nooit/zelden afhalen. Diegene hebben krassen en doffe plekken.
    2) Mensen die hem er zowat dagelijks op en af doen en nergens last van hebben.

    Ik heb hem er 1 maand opzitten en haal hem er bijna dagelijks vanaf en maak hem regelmatig schoon, dat er vuil tussen komt logisch je hebt namelijk open plekken.
    Wel heeft de bumper het zwaar bij mij en zie je al duidelijk dat het rubber slijt, komt door in en uit een spijkerbroek halen.
    Tot dusver ben ik nog tevreden, beter dit dan een scherm kapot. Ik koop wel iedere 3 maanden een nieuwe.

  82. Zelf heb ik de iphone4 vanaf 8 aug 2010. Heb de bumper nu vanaf september en heeft de zijkanten beschadigd zoals hier al vaker wordt gemeld. Bumper is bij audio poort wat uitgelubberd. Baal er echt van maar geef toe het is wel slim nu kan ik hem minder goed verkopen en wil ik een nieuwe.

  83. Ik heb tijdens de gratis case weken, mijn ase van incase bestelt! Echt een topper! Lekker strak en beschermt een heel belangrijk, hij laat ook geen krasjes achter! Heel veel iphone 4 mensen vragen aan
    Mij hoe ik er aan kom. Topper!

  84. op mijn iPhone heel veel kleine krasjes aan de zijkant. en dat allemaal door die @#! bumper…

  85. Ik vraag me echt af hoe een rubberen en plastic bescherming het metalen gedeelte van de iPhone kan beschadigen, vreemd, heel vreemd. En wat wordt verstaan onder beschadiging?!

    Ik gebruik mijn bumper elke dag, thuis om de iPhone heen (ivm glazen en houten tafels…) en onderweg zonder bumper. Ik heb de bumper sinds medio augustus en hij ziet er nog steeds prima uit.

    Dus het verhaal “…dat hij erg snel stuk kan gaan…” mag best genuanceerd worden hoor! 😉

  86. Ik heb ook een bumper, maar gebruik deze nooit. Ik gebruik sowieso geen hoesjes. Waarom zou ik? Heb je zo’n mooi toestel, ga je er allerlei lelijke hoesjes en dingetje omheen doen. Ik snap dat nooit. Die bumper maakt je toestel ook vele malen dikker en is in bepaalde situaties onmogelijk uit je broekzak te halen door dat rubber. Overigens heb ik mijn iPhone 4 nu 5 maanden en hij is nog steeds krasvrij, overal. Ziet er nog net zo uit als toen ik hem net gekocht had.

    Ik heb de bumper wel een weekje geprobeerd, maar er lijkt een soort van fout mee te zijn. Als ik op de bovenkant NAAST de sluimerknop druk, op het zwarte dus, drukt hij ook die knop in. Ik hoef dus niet de knop op de bumper in te drukken, maar als ik daarnaast druk reageert hij er ook al op. Heel irritant, want zo heb ik vaak genoeg gehad dat die sluimerknop ingedrukt bleef waardoor hij bijna telkens uit ging terwijl hij in m’n broekzak zat.

  87. Toen ik men bumper om men telefoon deed had ik gelijk een barst in de achterkant van men iPhone!!! Niks raars gedaan en gewoon met beleid gedaan!!! Ik was des duivels omdat ik gewoon zuinig ben op mooie spullen!!! Zowel phonehouse en Apple zelf schuiven het probleem van zich af!!! Ben er nog steeds ziek van en jammer dat je zo afgescheept word!!! Wie weet dat deze reaktie nog een oplossing biedt

  88. Ik heb nog geen 4, wacht op de 4s of de 5, maar als ik het zo lees allemaal doe ik dus eerst een plakbandje om de rand heen en dan een bumper eromheen. en screenprotectors voor en achter. hij moet toch twee jaar mee en dan nog wat opleveren op marktplaats.
    Krasjes kan ik erg slecht tegen. Mijn iPad zit ook al vanaf dag 1 een hoes en hij is nog als nieuw.

  89. Ik heb ook ernstige beschadigingen dankzij deze bumper case…
    Kan dit vergoedt worden, zo ja via Apple of de winkelier waar je hem gekocht hebt? T-mobile doet helemaal niks geloof ik, en een Mac store ook niet.
    Best zonde vooral als je nagaat dat hij nog nooit is gevallen etc. en toch er bijna verrot uit begint te zien

    gr

  90. Mijn bumper is ook al aan vervanging toe…
    het randje net onder mijn homebutton was helemaal gescheurd. Ondertussen heeft die scheur al heel het onderste deel losgetrokken. Ook bovenaan aan de ingang voor de oortjes komt de plastic los van het randje.
    Aan de achterkant nog alles prima.
    Verder ook krassen door de bumper aan de powerknop en onderaan waar de lader inkomt.

    Ik had wel iets meer verwacht van deze bumper…

  91. Nou zo te lezen hebben we hier weer een designfout te pakken, gelukkig vond ik dat ding al uberlelijk dus ik heb hem gelijk een gooi gegeven dus is mijn iphone nog krasvrij.

  92. Ik vind het wel verbazingwekkend reacties te lezen dat de case krassen en zelfs breuk veroorzaakt aan het bijna build like a tank principe van de iphone. Zoals ik al zei, ik heb alleen het knopje los, maar krassen e.d. niet en ik kan me niet voorstellen dat je dat van deze case krijgt.

  93. Origineel geplaatst door iEric
    Mijn bumper ligt nog nieuw in doos op m’n tafel, nooit gebruikt, dus als iemand hem wil hebben Ik gebruik m’n iPhone zonder hoesje, heb ik met de vorige ook gedaan en na 2 jaar was die nog als nieuw…

    Precies, ik dus ook. En na twee jaar ook nog 2 meijer voor de 3G ontvangen 🙂

  94. @softijs: Beschadigingen op de iPhone en het scheuren van de bumper komen hoogstwaarschijnlijk van het continu erop en eraf halen van het ding. De bumper komt dan onder aardig wat spanning te staan. Doe dat vaak genoeg en het materiaal zal uiteindelijk gaan scheuren. Omdat de bumper er zo strak omheen zit neemt de kans van beschadigen alleen maar toe als je het ding er weer af en op schuift. Als je echt een goede conclusie wil hebben zul je het gebruik erbij moeten halen. Wat doen mensen met de bumper, hoe vaak wordt deze er weer af gehaald, etc. etc.

  95. @ppl: Ik haal de bumper er nooit vanaf en ook ik heb beschadiging op de iPhone zelf. Best vervelend hoor, want ik dacht dat een hoesje m’n iPhone juist beschermde.

  96. Heb getracht om iets via Apple gedaan te krijgen omdat mijn iPhone door de bumper beschadigd is. Tot nu toe nul op het rekest maar ik laat me niet zo snel uit het veld slaan.

    Ze gaan het ook zeker niet snel toegeven bij Apple. Dat zou echt een debacle zijn nadat ze die dingen gratis hebben weggegeven.

  97. Bij mij is de onderkant flink beschadigd. Een reactie van Apple zou op zen plaats zijn. Graag een vervolg hier aan

  98. De bumper is voor mij een prima bescherming, vooral omdat hij met de bumper minder glijdt zijn er al verschillende ongelukjes voorkomen. Nadeel van deze bumper is dat het geborsteld staal aan de zijkant gepolijst wordt en dit goed te zien is. Dit komt voornamelijk doordat de bumper niet goed klem zit om de iphone. Zelf had ik dat snel in de gaten en heb de zijkant dan ook voorzien van een protector. Voordeel is geen beschadingen meer, maar wat ik nog fijner vind is dat de bumper nu lekker strak om de iphone zit en dus beter in de hand ligt en vuil krijgt minder kans. Als je de bumper er vaak afhaalt doe dat dan niet aan de onderkant want daar is hij het gevoeilgst. Aan de bovenkant zit meer rek omdat daar rond de connector geen kunststof zit maar alleen silicone.

  99. @Ronny:
    graag gedaan.

  100. Ik heb wel een reactie van Apple via Apple care. Bellen op 0800-0200570 en vragen naar Ron Florax. Aan de hand van een technisch onderzoek naar mijn foto’s van de beschadigingen zeggen ze dat het door vuil tussen de bumper en de iPhone komt. En dus niet door de bumper.

    Had ik de bumper niet had ik dus ook geen beschadiging gehad. Daar willen ze niet aan. Ik stel voor om massaal te klagen bij Apple. Tevens bij Radar.

  101. Bij apple maken ze mooie spullen maar het zijn hufters als het op service aankomt. Ik heb hier een macbook die van ellende uit mekaar valt en elke keer zijn we hem 5 weken kwijt voor reparatie. Ik vindt het een zeer slecht merk als het op service aankomt. Ik heb ervaring met bv Dell het gebied van pc’s en garantie, en daar kan men bij apple nog wat van leren. Arrogantie ten top.

  102. Mijn bumper (hard plastic langs binnen, rubber langsbuiten – origneel van Apple) heeft mijn metalen rand op mijn iPhone gekrast en doffe plekken op gemaakt. Maar met wat tandpasta heb ik hem “vrij” goed in orde gekregen 🙂 (de metalen rand dus)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.