Reacties voor: Poll: ga jij de nieuwe iPad kopen?

Op woensdag 7 maart kondigde Apple de nieuwe iPad aan, met een retinascherm en een A5X-processor. Wij zijn benieuwd of jullie de nieuwe iPad gaan kopen, of dat jullie hem toch laten liggen.
Lees het complete artikel → Poll: ga jij de nieuwe iPad kopen?
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 97 reacties

  1. Ja vermits ik nog de 1 heb

  2. Ik ben er nog niet over uit. Het is heel aantrekkelijk maar ik denkt dat ik mijn geld in mijn zak houd.

  3. Als er echt 1GB ram-geheugen inzit misschien wel, maar het is me nogal een smak geld. Ik slaap er nog een paar nachtjes over.

  4. Nope, mijn iPad2 voldoet nog steeds aan alles wat ik ervan verlang 🙂

  5. Ben al sinds dag 1 in NL een trotse bezitter en gebruiker van de iPad 1. Maar hij wordt wel erg traag en sloom. Dus ik ga voor de nieuwe iPad 32GB met 3G/4G. Ik koop m tijdrns de vakantie in LA

  6. Ik wil best de nieuwe iPad kopen maar dan zal ik eerst mijn iPad 2 moeten verkopen.

  7. Ik heb 4 weken geleden mijn ipad2 voor 400 euro verkocht, misschien koop ik weer een nieuwe ipad2 voor dat zelfde bedrag.

    Maar om eerlijk te zijn mis ik mijn ipad niet genoeg om meteen te zeggen ja ik koop de ipad3 zodra die beschikbaar is. terwijl ik wel met die intentie de ipad2 verkocht heb.

  8. Ik wil zeer zeker de iPad hebben. Ik heb nu de originele iPad en die blijft ook. Die gaat naar mijn dochter. Ik zal nog wel even moeten wachten voordat ik hem kan kopen. Het wordt dan de 16gb wifi uitvoering. Ik heb nu de iPad 3G 64 uitvoering.

  9. Als ik mijn iPad 2 32GB WiFi verkocht krijg voor een redelijke prijs koop ik de new iPad zeker!!

    Iemand interesse? Mail me: mattie_met_dubbelt@hotmail.com

  10. Anders, namelijk: Al pre-order gedaan gister na de keynote 😀 was wel erg druk zeg op de Apple sites! Maar heb in ieder geval vanochtend netjes een bevestigingsmail ontvangen!

  11. Ben zo blij dat ik me heb ingehouden vorig jaar met het niet aanschaffen van de iPad2.

    Nu lekker ECHTE nieuwe iPad kopen. 😀

  12. Nee zeker niet. Ben nog erg tevreden met mn iPad 2, geen enkele reden om over te stappen eigenlijk, zeker niet met een iPhone 4S ernaast. Misschien volgend jaar of dat jaar erna.

  13. Origineel geplaatst door ASN
    Anders, namelijk: Al pre-order gedaan gister na de keynote was wel erg druk zeg op de Apple sites! Maar heb in ieder geval vanochtend netjes een bevestigingsmail ontvangen!

    Preorder in Duitsland neem ik aan? Kun je hem dan ook in een Apple Store laten afleveren?

  14. Ik kan het nergens vinden hoor…de pre order op de Nederlandse Apple site

  15. Origineel geplaatst door Pegger
    Nope, mijn iPad2 voldoet nog steeds aan alles wat ik ervan verlang </

    Idem hier. Ik sla er zeker een over. Voor mij zitten er geen onderscheidend nieuwe zaken in ten opzichte van de iPad 2.

  16. ja zeker, aangezien ik er nog helemaal geen heb;)

  17. ja. Ik verkoop mijn iPad 1 aan mijn broer ( voor 75 EUR of zo) en koop mij de nieuwe iPad

    De evolutie van de 1 naar de 2 was niet genoeg om mij vorig jaar te overtuigen, maar deze heeft genoeg aanpassingen om de overstap te maken

  18. Woon je in Duitsland dan? Of kon je gewoon een NL adres opgeven?

    Origineel geplaatst door ASN
    Anders, namelijk: Al pre-order gedaan gister na de keynote was wel erg druk zeg op de Apple sites! Maar heb in ieder geval vanochtend netjes een bevestigingsmail ontvangen!

  19. Ja, ik ga hem kopen, om verschillende redenen: bij mijn nieuwe abonnement krijg ik de Sony Xperia S, die zeker qua camera de concurrentie met mijn iPhone 4S heel goed aankan. Ik ga mijn iPhone dan verkopen en koop de nieuwe iPad dan omdat ik niet zonder iOS wil zitten.

    Vooral het scherm en de camera zijn voor mij doorslaggevend. Ik vond de 5MP camera van de iPhone 4 al erg goed, en met de extra tweaks uit de camera van de 4S verwacht ik dat de camera nog beter zal zijn. Dus Hipstamatic op de iPad gaat echt voor veel plezier zorgen!

  20. Ja ik ga hem kopen. Zit nu nog op de 1 en begin me er steeds meer aan te ergeren dat ie traag is/applicaties zomaar wegvallen.

  21. Ik twijfel nog.
    Ik heb nu de 2 en ben daar tevreden mee. Het retina scherm is leuk, maar of daar de beleving nu zoveel beter van wordt, betwijfel ik.
    Eerst maar eens zien in de winkel.

    Ik ben pas écht nieuwsgierig naar een mooie tablet met Windows 8. Laat maar komen!

  22. Origineel geplaatst door ASN
    Anders, namelijk: Al pre-order gedaan gister na de keynote was wel erg druk zeg op de Apple sites! Maar heb in ieder geval vanochtend netjes een bevestigingsmail ontvangen!

    Je zal wel per ongeluk de Ipad 2 besteld hebben. De nieuwe Ipad is nog niet in de Nederlandse Applestore te bestellen, ook niet in pre-order.

  23. Wanneer kan je het in de NL appstore pre-orderen?

  24. @Dubish:

    Ik vermoed volgende week. In de Duitse Applestore is de nieuwe Ipad voor Duitsers te bestellen met leveringsdatum 19 maart.

  25. Ik weet het nog niet.

    Ik heb de eerste iPad en ben er nog steeds heel blij mee en weet niet of ik nu echt de iPad 3 nodig heb.

    Natuurlijk wil ik er wel een 🙂 Maar ik wil ook een mac book air en mij oude laptop is eerder aan vervanging toe.

  26. iPad 1 twee weken geleden goed kunnen verkopen, daarom vanmorgen pre-order in Duitste Apple Store gedaan. Wordt als het goed is volgende week vrijdag bij mijn collega in Duitsland afgeleverd…

  27. alleen als er minimaal 1 gb ram in zit en (jullie)revieuws positief zijn

  28. Beetje off topic, maar hoe heet de nieuwe iPad nou eigenlijk? Gewoon iPad of “the new iPad”? Ik heb nog nergens op de Apple sites het woord iPad3 zien staan dus dat is het iig niet.

    Wel grappig dat je straks in de winkel de iPad en de iPad2 kan kopen en dan is de iPad nieuwer. Klinkt logisch…

  29. Aangezien mn ipad2 alles doet wat ik wil wacht ik nog ff een jaartje. Apple is toch al zo vreselijk duur. Volgend jaar is er weer zoveel moois te koop, misschien wel een ipad4 of een tablet vd de concurentie die ook steeds beter wordt.

  30. Origineel geplaatst door Dubish
    pre

    Ja daar ben ik ook benieuwd naar wanneer de pre order in NL begint

  31. Vind de upgrade niet voldoende om mijn iPad 2 al te vervangen. Daarnaast vind ik het niets dat hij dikker en zwaarder geworden is. Bij de ipad 4 (of newer ipad) maar eens verder kijken.

  32. als de ipad3 uitkomt
    gaat de prijs van de ipad2 dan omlaag??

  33. Origineel geplaatst door luc
    als de ipad3 uitkomt gaat de prijs van de ipad2 dan omlaag??

    Ja. 100 dollar (hoeveel in euros weet ik niet)

  34. ja ga hem kopen weet alleen nog niet waar! kan iemand vertellen of hij 16 maart ook al bij Saturn in Duitsland te krijgen is?

  35. Het zal m’n eerste iPad worden, tot nu toe kon het mij minder bekoren, maar omdat steeds meer fabrikanten handige apps maken (qnap, sonos, …) waardoor je de iPad meer en meer als handige afstandsbediening kan inzetten, ga ik er nu toch voor. Het mooie scherm is een plus !

    Ik volg al een 5tal maanden de blogs mee en heb ondertussen ook al aardig wat apps verzameld.

  36. @Ric:

    heb net voor de prijsverlaging mn ipad2 voor de vraagprijs kunnen verkopen

  37. Het is een prachtige tablet de nieuwe iPad :-). Zeker het scherm zal waarschijnlijk een groot verschil zijn, maar ik ben nog steeds zeer tevreden met mijn iPad 2. Als ik daar een goede functie voor kan vinden….. Misschien als een van de notebooks hier in huis vervangen moet worden kan ik de iPad 2 doorschuiven en voor mijzelf een New iPad kopen.
    Ik heb pas een nieuwe notebook voor mezelf gekocht (kan nog niet zonder), dus ik ga eerst voor de iPhone 5 en sla deze iPad versie (op dit moment) over.

  38. Ik ga hem vrijdag afhalen in oberhausen samen met de atv3

  39. Ik heb mijn iPad2 verkocht maar er komt geen nieuwe iPAd voor in de plaats totdat het een serieus productie platform is geworden. een laptop bied mij helaas toch nogsteeds meer voordelen

    Maar het is en blijft een gaaf apparaat dat net een heel mooie upgrade heeft gekregen.

  40. De nieuw iPad is leuk , zeker het retina scherm, maar ik vind als je iPad 2 hebt, het zeker geen reden om binnen een jaar weer naar de winkel te hollen.

  41. Het is net als over gaan van de iphone 4 naar de 4S

    Verschil is duidelijk merkbaar maar niet overtuigend waardoor er dingen zijn die op de New iPad wel kunnen en op de iPad 2 niet.

  42. Ke bent ziek in Je hoofd als je niet tevreden bent met je huidige iPad!!
    Ik heb de 1 en daar ben ik zeer blij mee!
    MENSEN BESEF NOU eens dat er zulke arme mensen Ijn op de wereld en wij vergooien ons geld aan iPad!? Iedereen weer en de andere afdanken?? Is toch zonde? Hou hem gewoon tot dat hij stuk is en niet te reparenen valt! Ps: geef wat maar aan het goede doel en koop niet voordurend een nieuwe iPad die mensen hebben het geld harder nodig dan ons.!!

  43. Ke bent ziek in Je hoofd als je niet tevreden bent met je huidige iPad!!
    Ik heb de 1 en daar ben ik zeer blij mee!
    MENSEN BESEF NOU eens dat er zulke arme mensen Ijn op de wereld en wij vergooien ons geld aan iPad!? Iedereen weer en de andere afdanken?? Is toch zonde? Hou hem gewoon tot dat hij stuk is en niet te reparenen valt!

  44. Ke bent ziek in Je hoofd als je niet tevreden bent met je huidige iPad!!
    Ik heb de 1 en daar ben ik zeer blij mee!
    MENSEN BESEF NOU eens dat er zulke arme mensen Ijn op de wereld en wij vergooien ons geld aan iPad!? Iedereen weer en de andere afdanken?? Is toch zonde?

  45. IK HEB ipad 2

    ik ga de ipad 6 kopen over 4 jaar

  46. Ja, elk jaar ga ik de nieuwste iPad kopen. Ik koop altijd het top model.

  47. Voor mij te geringe verschillen om de overstap van IP2 naar de IP3 te gaan maken. Zonde van het geld.

    Mijn advies als je nog geen IPad hebt: sla de IP3 over en de koop de goedkopere IP2.

  48. @Marco:
    Er zullen ALTIJD wel ergens arme(re) mensen op de wereld zijn, maar dat hoeft niet te betekenen dat wij minder uit hoeven/mogen geven.
    Wij hebben de luxe dat we een nieuwe iPad kunnen kopen als we dat wlllen en of we dat wel of niet doen zal geen verschil maken voor de armere mensen in de wereld.

  49. denk dat ik hem koop /laat kopen in USA.

  50. Nee, ik wacht op de A6 chip

  51. Ik heb een iPad2 voor m’n vrouw en ga voor mezelf “The new iPad” aanschaffen. Maar als ik al een iPad 2 zou hebben zou ik de upgrade overslaan. Neemt niet weg, dat de new iPad een goede stap verder is, maar de iPad 2 is ook gewoon een geweldig apparaat.

  52. @Marco…
    Het is juist andersom, omdat wij iPad’s kopen kunnen veel landen groeien. Mensen krijgen het dus beter.
    Als je je geld in je zak houdt komt het nooit in bijv. China.

    Als ik 500 euro over heb, zou ik het eerder in een iPad stoppen, dan in een goed doel.Want op die manier help ik mensen die hard voor hun geld aan het werken zijn, anders dan mensen die de hele dag wachten tot mijn geld binnen komt…

  53. @marco

    Triest zo’n reactie van iemand die zoiezo al een iPad 1 heeft gekocht.

  54. Als ik mijn iPad 2 16GB + 3G verkocht krijg (interesse: remcospooren@hotmail.com), komt er zeker een new iPad!

  55. Ik ga er twee kopen en geef mijn oude 1 aan arme mensen, das pas tof he?

  56. Origineel geplaatst door Chris
    Voor mij te geringe verschillen om de overstap van IP2 naar de IP3 te gaan maken. Zonde van het geld.Mijn advies als je nog geen IPad hebt: sla de IP3 over en de koop de goedkopere IP2.

    Te gering??? Het apparaat heeft de hoogste resolutie voor een mobile device gekregen, is weer een stuk sneller en bevat een full-HD back-lit camera! Dat is ongeveer gelijk een de stap iPhone 3GS naar 4S!

  57. ik ben teleur gesteld.
    ik vind de veranderingen te weinig om er een te kopen
    net zo als bij de 4s

    ik had eigenlijk gedacht dat apple vanwege de 4s meer op de iPad zou richten, maar ze flikken weer het zelfde geintje.

  58. Goede kans dat mijn versie 1 iPad naar mijn neefje van 4 gaat. Reden voor mij om deze serieus te overwegen is echt het scherm. Ik gebruik mijn huidige vaak om de foto’s die ik met mijn camera heb geschoten op groot formaat te kijken (via de camera connection kit). Deze foto’s zijn 16,2 megapixels (4928 × 3264 pixels) dan is een hogere resolutie echt een meerwaarde.

  59. Ipad 2 doet het prima. Ik koop de ipad 4 wel. Of iig de nieuwe versie hierna.

  60. Wissel de 1 wel in op de zaak 😉

  61. Nee, zeker niet. Ik heb een iphone 4S 64 gb en een ipad2 64 gb wifi+3g. Deze combinatie zorgt voor genoeg plezier. Een retina scherm is heel mooi maar geen nieuwe investering van 800 euro waard. En met een ipad zal ik geen foto’s of video’s maken als ik dat al met mijn iphone 4s kan op (nog) iets betere kwaliteit. Daarbij heeft de ipad niet het formaat van een compacte fotocamera. En voor facetime hoef ik het niet te doen. De extra (grafische) snelheid is alleen interessant voor de “zware” spellen en die speel ik er niet op.en voor LTE is het al helemaal niet nodig, want dat kennen we (voorlopig) niet in Nederland. Ff lekker doorsparen voor de iphone 5 en een ipad volgend jaar die een duidelijker en groter verschil biedt met het huidige model, lijkt mij een beter idee.

  62. Hallo,

    Ik ga nog echt wel wachten, want hoe gaat het zometeen met de programma;s die ik al gekocht heb?
    Of moet ik straks alles opnieuw kopen.

    Groetjes J@n

  63. @Ric: Ik zoek een ipad 2; zie advertentie:http://link.marktplaats.nl/538494940

  64. Hallo,

    Ik heb de iPad 2 32gb wifi en ben hartstikke tevreden ermee. Vooral in combinatie met jailbreak is die onmisbaar. Echter ben ik wel gevoelig voor de nieuwe Apple hardware. Ik volg het op de voet en wil gewoon het nieuwste van het nieuwste. Als ik de ipad 2 voor een mooie prijs kan verkopen dan koop ik de nieuwe iPad zeker. Iemand interesse???? hassan.tuma@me.com

  65. Anders, namelijk… Ik koop over een paar maanden de Retina Macbook Air wel! 😉

  66. Hallo,

    Vanddag bij icentre en mediamarkt geweet en beide gevraagd naar de nieuwe ipad. Bij icentre beweerden ze niks te weten van de grote van de eerste levering die ze vrijdag 23 maart binnen krijgen, en dat je er in iedergeval een paar uur voor in de rij zou moeten staan. Bij de apple store van de mediamarkt kon ik al wel een pre preorder plaatsen. Zij doen de preorder voor mij zo gauw het mogelijk is voor de applestores. Dit lijkt me een mooi alternatief voor in de rij gaan staan bij icentre

  67. Ik heb nog de ipad. Die is nu bijna anderhalf jaar oud. Hij doet alles wat ie moet kunnen. Behalve snelheid, zijn er volgens mij niet zodanige verbeteringen dat de ipad 1 overbodig is.

  68. Origineel geplaatst door Jop
    @Marco… Het is juist andersom, omdat wij iPad’s kopen kunnen veel landen groeien. Mensen krijgen het dus beter. Als je je geld in je zak houdt komt het nooit in bijv. China.Als ik 500 euro over heb, zou ik het eerder in een iPad stoppen, dan in een goed doel.Want op die manier help ik mensen die hard voor hun geld aan het werken zijn, anders dan mensen die de hele dag wachten tot mijn geld binnen komt…

    Yesh, sure.
    Google eens op Foxcon en Apple. Ik denk niet dat de mensen die daar werken er veel beter op worden.
    Want wat er van jouw centen daadwerkelijk bij de werklui terecht komt, is een lachertje. De rest verdwijnt gewoon in de achterzak van greedy Apple.
    Verachil tussen arm en rijk zal er altijd zijn. En ik heb er ook geen moeite mee om iets duurs te kopen, maar je moet jezelf natuurlijk niet voor de gek gaan zitten houden…

  69. Ik wacht nog even af, misschien als voice dictation via siri in het nederlands beschikbaar komt. Voorlopig doe ik verder met mijn iPad 1.

  70. @Jan:
    Deze kun je gewoon weer gratis opnieuw installeren..

  71. Nee, ik ga niet weer een paar honderd euro uitgeven voor een incrementele update. Het is niet revolutionair nieuw, zeker niet ten opzichte van mijn iPad 2.
    Maar goed om te zien dat het allemaal nog zo slecht niet gaat met de economie en met de Nederlanders.

  72. Anders, eerst maar eens kijken hoe het afloopt met een eventuele teruggave van de belastingdienst en jaarafrekening energie en als er dan wat over blijft 😉

  73. Misschien een stomme vraag tussendoor, maar ik ga de nieuwe Ipad kopen, maar hoeveel bestanden (lees word bestand a 60 pagina’s per stuk) kan ik dan kwijt op bijvoorbeeld een 16 gig??? Als het minder dan 50 (x60) dan is de 16 gig niet handig, maar goed geen verstand van dus hoop dat iemand mij hiermee kan helpen!!

  74. Ik heb mijn iPad 2 net 1 maand en het werkt nog prima, de ipad 2 kan eigenlijk even veel. En ik merk geen verschil.

  75. Origineel geplaatst door Tycho
    Ben al sinds dag 1 in NL een trotse bezitter en gebruiker van de iPad 1. Maar hij wordt wel erg traag en sloom. Dus ik ga voor de nieuwe iPad 32GB met 3G/4G. Ik koop m tijdrns de vakantie in LA

    Heb je iOS5.1 er al op staan? Die heeft ervoor gezorgd dat mijn iPhone 3GS en iPad1 een stuk sneller performen.

  76. Het betere scherm is mooi, maar niet doorslaggevend m.i.
    Daarnaast is de nieuwe iPad wat dikker en zwaarder,
    dus nee, ik hou het bij mijn iPad2, waarover ik zeer tevreden ben!

  77. Origineel geplaatst door RobHet betere scherm is mooi, maar niet doorslaggevend m.i.
    Daarnaast is de nieuwe iPad wat dikker en zwaarder,
    dus nee, ik hou het bij mijn iPad2, waarover ik zeer tevreden ben!

    0,6 mm verschil dat zie je niet en dat voel je niet.

  78. Ik zou hem wel willen kopen maar zolang ik nog mijn 1 64 gig 3G heb ga ik het niet doen. Verkopen kan natuurlijk maar ik heb geen idee wat ik ervoor kan krijgen dus twijfel heerst.

  79. Ik ga elke Ipad kopen, voor mijn verzameling

  80. Origineel geplaatst door Melisssa
    Misschien een stomme vraag tussendoor, maar ik ga de nieuwe Ipad kopen, maar hoeveel bestanden (lees word bestand a 60 pagina’s per stuk) kan ik dan kwijt op bijvoorbeeld een 16 gig??? Als het minder dan 50 (x60) dan is de 16 gig niet handig, maar goed geen verstand van dus hoop dat iemand mij hiermee kan helpen!!

    Een stuk of 3000 bestanden van 5MB grootte per stuk.

  81. Origineel geplaatst door Lesley
    Ja, ik ga hem kopen, om verschillende redenen: bij mijn nieuwe abonnement krijg ik de Sony Xperia S, die zeker qua camera de concurrentie met mijn iPhone 4S heel goed aankan. Ik ga mijn iPhone dan verkopen en koop de nieuwe iPad dan omdat ik niet zonder iOS wil zitten.Vooral het scherm en de camera zijn voor mij doorslaggevend. Ik vond de 5MP camera van de iPhone 4 al erg goed, en met de extra tweaks uit de camera van de 4S verwacht ik dat de camera nog beter zal zijn. Dus Hipstamatic op de iPad gaat echt voor veel plezier zorgen!

    De Sony Xperia S is zo’n butt telefoon in vergelijking met de iPhone 4, die ga je nog heel erg missen! Alleen al het slome OS ga je aan irriteren. Ook internette is gewoon waardeloos op dat ding.

  82. @Tom D:
    601 gram naar 652 gram.. dat voel je, zeker na een tijdje op de bank, echt wel!

  83. Kan niet meer zonder mijn iPad. Heb nog de eerste iPad maar ga vanwege het retina scherm denk ik wel de nieuwe kopen. 16 gig Wifi is meer dan genoeg. Weet nog niet of ik mijn ‘oude’ dan ga verkopen of gewoon houd (wie weet wordt de iPad 1 nog wel eens een collectors item).

  84. Origineel geplaatst door App
    @Jan: Deze kun je gewoon weer gratis opnieuw installeren..

    Hallo,

    Ja, die ik al gekocht heb, maar als ze een nieuwe versie van het spel/programma uit gaan brengen special voor de New iPad, dan ben ik bang dat ik weer opnieuw met kopen.
    En hoe zit het met de nieuwe resolutie van de New iPad naar de iPad 1 of 2.
    Komt er dan 2 ++ te staan?

    Groetjes J@n

  85. Origineel geplaatst door Melisssa
    Misschien een stomme vraag tussendoor, maar ik ga de nieuwe Ipad kopen, maar hoeveel bestanden (lees word bestand a 60 pagina’s per stuk) kan ik dan kwijt op bijvoorbeeld een 16 gig??? Als het minder dan 50 (x60) dan is de 16 gig niet handig, maar goed geen verstand van dus hoop dat iemand mij hiermee kan helpen!!

    Hallo,

    Als je Word tekstbestanden bedoelt dan kan je heel veel ervan in 16Gb stoppen.

    Groetjes J@n

  86. @Marco:

    Moet niet gekker worden dat je wil bepalen waar wij onze centen aan uit geven. Al koop ik er 10.

    We geven al vrijwillig verplicht via de overheid aan arme landen. Hoeveel is er in Haïti en Afrika en bij de tsunami daadwerkelijk bij de mensen terecht gekomen? Merendeel is aan de strijkstok blijven hangen van die directeuren die in kastelen van huizen wonen.

    Heb zelf overigens nog geen iPad. Vind de 3 wel leuk twijfel nog tussen de 16 of 32. 100 eurie verschil is dan weer best een hoop.

  87. Ja, ik ga er zeker 1 kopen. Dit wordt m’n eerste iPad 🙂
    Ik ga net op de releasedag met school naar Duitsland dus mss kan ik er daar 1 meebrengen of mss via kennissen die me 1 kunnen meebrengen uit duitsland 😉

  88. @Robertoo:

    Dat probleem had ik ook met de 1ste IPAD, alleen sinds ik IOS 5.1 erop heb is het probleem van crashende apps verdwenen!!! En traag is hij nog absoluut niet.

    Heb de IPAD 16GB/3G en ben er nog zeer tevreden mee.

  89. Ik heb een ipad 2 64gb 3g en voldoet aan alle eisen, waarom zou ik dan een nieuwe kopen, alleen omdat je dan de nieuwste heb.. Zonde van t geld

  90. Mijn iPad1 wordt steeds trager dus hij gaat er waarschijnlijk wel komen als ik weer een keer in de VS ben. Dat scheelt toch aanzienlijk wat knaken.

  91. Ik heb nog een iPad 1 die ik destijds uit de USA heb gehaald. Dus ik ga de nieuwe iPad wel kopen, ik wacht echter totdat 1 van de mobiele providers de iPad aanbieden in combinatie met een data abonnement.

  92. Ik heb de original en gebruik deze elke dag
    Hij is niet sloom ook niet super snel. Het is een goed werkend apparaat waar ik dagelijks veel plezier aan heb.
    Zelfs de nieuwe app iPhone draait prima op deze iPad
    Ik wacht nog een jaartje

  93. Tja, mijn iPad 1 3G, 64GB is gewoon ook nog goed en die gebruik ik elke dag met plezier en voor dat hoef ik echt niet over. Ik koop er dan ook een New iPad bij voor de foto’s. Dat wordt een gewone 16GB Wifi.

  94. Heb de ipad1, de ipad2 en dus komt ook de new ipad erin!

  95. Ik heb donderdagavond een iPad gereserveerd in de Applestore in Breda. Dit kon aangezien het koopavond was. Rond 16:00 was er nog niets mogelijk, maar vanaf 17:00 ging het erg hard met de pre-orders!

  96. @Ric:

    Hoeveel vraag jij voor je ipad?
    over welke ipad spreken we dan?

  97. Heeft u een financiering en je hebt teleurgesteld door de banken. Wij kunnen directe financiering van maximaal 5 miljoen tegen gunstige rentetarieven. Wij bieden 100% financiering van diensten waaronder: – Conventionele en persoonlijke leningen aan particulieren, commerciële leningen voor middelgrote en grote zakelijke ondernemingen, Small Business Administration (SBA) lening voor kleinschalige zakelijke ondernemingen, Angel financiering & start-up bedrijven leningen; investeringskredieten en Real Estate leningen, residentiële en commerciële financiering, en Warehouse financiering. Neem contact met ons op voor meer details bij – lovethloanoffer2002@live.com

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.