Reacties voor: iCulture peilt: zit jij te wachten op een 4-inch iPhone?

Volgens geruchten is Apple bezig met een 4-inch iPhone. Zit jij te wachten op een nieuw 4-inch model, of kan Apple beter grotere iPhones blijven maken?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 79 reacties

  1. Ik vind dat er wel een nieuwe 4 inch iPhone moet komen (low budget)

  2. Mijn vriendin zou straks ter vervanging van haar 5s wel graag een 4-inch iphone willen. In haar ogen is de iPhone 6(s) echt te groot!

  3. Ik ben toen overgestapt naar een 6 . Zou om bepaalde redenen/functionaliteit geen kleinere iPhone meer willen.

  4. Ik kom zelf van een iPhone 4 af, en heb nu een 6s. Eerder overwoog ik een 5s vanwege de grootte, maar nu hoef ik echt niet meer terug, ondanks mijn kleine handen.

    Ik kan me indenken dat er een markt voor is, maar voor mij is het geen noodzaak. Zelfs als de specs verder gelijk zijn ga ik geen 4″ model kiezen.

  5. @Niels: Ik ben het helemaal met jouw vriendin eens. Ik zit er ook op te wachten.

  6. Sterker nog, het liefst zou ik willen dat Apple een nieuwe 3.5 inch IPhone uit zou brengen, 4/4s formaat dus.

  7. Mijn iPhone 6 Plus bevalt me prima. Ik doe er alles op en zou geen ander formaat willen. Maar er zijn nog steeds mensen die 4″ genoeg vinden. Apple zou er slim aan doen om er dan wel een voordelig instapmodel van te maken. Echt een stuk voordeliger!

  8. Ik ben pas een iPhone gaan overwegen toen de 6 plus op de markt kwam. Ben erg tevreden met mijn 6S plus. Voor mij tenminste 5″.

  9. Ik wil zeker een 4″, maar dan geen budget model. Liefst zie ik volgend jaar de nieuwe iPhones gewoon in 3 maten uitgebracht worden. Maar voorlopig gebruik ik lekker m’n 5s.

  10. Nee bedankt, net van een 6 naar een 6s Plus. Helemaal super zo’n groot scherm en hogere resolutie!

  11. Ik zou liever een 4″ willen dan een 4,7″, maar hij moet dan wel de nieuwste functionaliteit bieden.

  12. Ik heb nu een bijna een jaar de iPhone 6 en ben er eigenlijk geen moment tevreden over geweest. En dan gaat het dus over het formaat. Verder ben ik erg tevreden, met name over de camera. Zodra er een nieuwe 4inch komt stap ik over. Ik hoop dat de hardware écht een beetje meedoet. Waarom alles groter en dunner moet begrijp ik overigens echt niet.

  13. Perfect een 4 inch iPhone. Liefst ook met dezelfde specs als zn grotere broers.
    Vind persoonlijk het een ideale maat. Daarom blijf ik ook bij mijn 5s. Zou jammer zijn als ik apple vaarwel moet zeggen omdat ze alleen nog maar grote telefoons maken.

    Wil ik een groter scherm pak ik wel mn ipad.

  14. @macaanzee: Neeeee geen voordelig instapmodel. Maar gewoon een volwaardig 4 inch model ! Sommige mensen, zoals ik, willen graag met een smartphone rondlopen en niet met een minitablet ! Een smartphone moet makkelijk met 1 hand te bedienen zijn, gemakkelijk in al je broekzakken ed passen. Iets wat met een grote iphone simpelweg niet makkelijk gaat.

  15. Ze kunnen beter iets van de onderste en bovenste rand af doen hij de iPhone 6, iedereen tevreden😊

  16. Graag! Ben van de iPhone 5 naar de iPhone 6 gegaan en die is mij echt te groot. Graag een volwaardige 4″ iPhone!

    Overigens ben ik een vent van 1.93 met handen die passen bij mijn lengte.

  17. Ik blijf bij de 5,5 inch. Wrm? Talloze redenen, ik zal er snel enkele opsommen.
    Ik kijk er af en toe wel eens naar tv of de voetbal, youtube ene… Liever een groter scherm dan. Ook omdat de plus een beter scherm heeft dan de iPhone 6 en een (iets) beter batterijduur ook. Groter scherm heeft sowieso alleen maar voordelen en als er dan mss toch 1 nadeel aan is voor sommige mensen dat is dat als ze met 1 hand willen typen of hun broekzakken heel mss te klein zijn maar voor de rest zijn al het andere alleen maar voordelen. Mijn zakken zijn allemaal groot genoeg dus geen probleem mee en ik typ meestal met 2 handen dusja.

  18. @Wizardtm: Ik ben nog geen broekzak tegengekomen waar mijn iPhone 6 plus niet in past.

  19. Ik wil een 4 inch iPhone, maar alleen als het het dezelfde hardware gebruikt als de 6s. Geen 6 in een kleine verpakking.

  20. Origineel geplaatst door macaanzee
    Mijn iPhone 6 Plus bevalt me prima. Ik doe er alles op en zou geen ander formaat willen. Maar er zijn nog steeds mensen die 4″ genoeg vinden. Apple zou er slim aan doen om er dan wel een voordelig instapmodel van te maken. Echt een stuk voordeliger!

    Hier ben ik het volledig mee eens.

  21. Mensen moeten gewoon niet zo kinderachtig doen en overstappen op normale formaten. Zelfs in kinderhandjes past zo’n 4,7″. Dat gezeur telkens om een 4″ toestel. Enige uitzondering: vrouwen.

    Maargoed, er is blijkbaar vraag naar, dus produceer maar. Maar wel als budget. Stappen die “kleine handjes” ook is over op een volwaardig toestel.

    Gewoon langer vasthouden dan 3 seconden in de winkel, maar is een week op zak nemen.

  22. Ik heb -nog steeds- een 5s. Heb grote handen maar de 6 & 6s ligt gewoon niet goed in de hand én broekzak naar mijn mening. Ook de uitpuilende camera vind ik niet mooi. Ik kijk uit naar de nieuwe 4″!

  23. Origineel geplaatst door iAlsatian
    Graag! Ben van de iPhone 5 naar de iPhone 6 gegaan en die is mij echt te groot. Graag een volwaardige 4″ iPhone!
    Overigens ben ik een vent van 1.93 met handen die passen bij mijn lengte.

    Hier 1m90 en dezelfde mening!

  24. heel graag weer 4 inch, heb nl 5s en fiets altijd naar werk en dat model past prima in broekzak terwijl je fietst. heb de 6 van mijn vrouw 1x meegenomen en die kruipt er dus langzaam uit door t fietsen!!!!

  25. @Wizardtm: Ik had het niet beter kunnen zeggen 😃 (alleen langer 😉)

    Een groter scherm kan soms weliswaar handig zijn voor erbij, maar is (imho) voor een ‘hoofd-telefoon’ – degene die je altijd bij je hebt – veel te lomp en onhandig. En als je dan toch ‘s onderweg ruimte voor èn behoefte aan een groter scherm hebt is een phablet ook nog behelpen, maar een iPad mini ideaal.

    Mensen die zo’n groot ding hebben lopen er ook vaak mee in de hand omdat het niet in broek/jas/rokzak past. En /of laten hem daarom ook vaak op hun buro liggen als ze weg zijn naar vergadering, koffieautomaat of toilet zodat ze alsnog onbereikbaar zijn èn anderen alsnog gestoord worden door andermans telefoon. Staat allemaal haaks op het principe van een mobiele telefoon: met zo’n koelkast ben je òf mobiel, òf telefonisch bereikbaar maar beide gaat slecht samen.

    En als belangrijkste telefoon wil je natuurlijk geen budgetmodel (wat voor een Apple sowieso maar betrekkelijk is), maar full-specs èn normal-size.

    Al ligt dat misschien anders als je een broek maatje XXXL draagt en handen als kolenschoppen hebt, of (als vrouw) een handtas maatje ‘hutkoffer’ 😁

  26. Toen ik een 4″ 5S had dacht ik altijd dat ik nooit iets groter dan 4″ zou willen hebben. Simpelweg omdat ik het hele scherm met 1 hand kan bedienen en de telefoon gemakkelijker bij me kan dragen. Nu ik al een poos met de 6(S) plus rondloop moet ik er niet meer aan denken om een kleiner scherm te hebben dan 5,7″.

  27. Sinds de 6plus nooit meer omgekeken. Heerlijk zo’n grote scherm. Maar ik kan wel begrijpen dat veel mensen een klein toestel willen. Ik vind het alleen vreemd dat het dan een toestel word met minder specs en frivole kleurtjes, waarom maken ze gewoon niet een 6S min

  28. @Richard: Als je niet moet denken aan minder dan 5,7″, waarom ‘behelp’ je je daar dan toch mee? 😉

    Een iPhone 6(S) plus heeft een scherm van ‘maar’ 5,5″ 😧

  29. Als budgetmodel zou er echt wel een plaats in de markt zijn voor zo’n 4″ iPhone. De 5S is ook alweer 2 jaar oud kwa ontwerp en de 6S begint nu toch wel erg duur te worden in de goedkoopste variant. Dus om wat tegenwicht te kunnen bieden zou een 4″ model met een instapprijs van rond de 500 euro erg wenselijk zijn, hoewel ik hem zelf waarschijnlijk niet zou kopen.

    Ik hoop alleen dat ze er geen 8GB instapmodel van maken onder het motto dat iedereen toch iCloud kan gebruiken voor meer opslag. Dan maken ze zichzelf echt belachelijk.

    De foto bij het artikel is natuurlijk een mockup maar als het er zo uit zou gaan zien is het niet verkeerd, zonder camerapukkel.

  30. Ik ben zelf van de 4S naar 6S overgestapt en ondanks dat ik grote handen heb kan ik niet makkelijk met één hand de linker bovenhoek bedienen. Alleen al daarom zou ik graag een 4″ iPhone 6S zien.

  31. Origineel geplaatst door Sander
    Mensen moeten gewoon niet zo kinderachtig doen en overstappen op normale formaten. Zelfs in kinderhandjes past zo’n 4,7″. Dat gezeur telkens om een 4″ toestel. Enige uitzondering: vrouwen.
    Maargoed, er is blijkbaar vraag naar, dus produceer maar. Maar wel als budget. Stappen die “kleine handjes” ook is over op een volwaardig toestel.
    Gewoon langer vasthouden dan 3 seconden in de winkel, maar is een week op zak nemen.

    Heb je voor mij een adres waar ik een week een 6S uit mag proberen? Is er ook een minimum formaat tv waar ik volgens jou aan moet voldoen?

    Je zegt het maar hoor…… Zeg maar spring en ik vraag hoe hoog.

  32. Origineel geplaatst door miljol_dedy
    Ik vind dat er wel een nieuwe 4 inch iPhone moet komen (low budget)

    Low budget..? Haha, jij bent grappig. We hebben het over Apple hè….

  33. De 5,5 inch vind ik te groot en de 4,7 inch vind ik te klein. Een 5 inch vind ik het beste, maar die verkoopt Apple niet. Heb dus ‘anders’ aangevinkt. En ik hoop dat Apple nog eens gaat voor beide, een 4 inch en een 5 inch.

  34. Dubbel. Toen ik nog op de 5s zat baalde ik dat ik naar een groter formaat moest. Nu een paar maanden onderweg met de 6s en kan me geen kleiner scherm meer voorstellen

  35. Origineel geplaatst door Sander
    Mensen moeten gewoon niet zo kinderachtig doen en overstappen op normale formaten. Zelfs in kinderhandjes past zo’n 4,7″. Dat gezeur telkens om een 4″ toestel. Enige uitzondering: vrouwen.
    Maargoed, er is blijkbaar vraag naar, dus produceer maar. Maar wel als budget. Stappen die “kleine handjes” ook is over op een volwaardig toestel.
    Gewoon langer vasthouden dan 3 seconden in de winkel, maar is een week op zak nemen.

    Origineel geplaatst door Nick Seamore
    Heb je voor mij een adres waar ik een week een 6S uit mag proberen? Is er ook een minimum formaat tv waar ik volgens jou aan moet voldoen?
    Je zegt het maar hoor…… Zeg maar spring en ik vraag hoe hoog.

    Je bedoelt, “Ga is met je kleine handjes een grote telefoon vasthouden, anders doe ik je is wat!” Is? (ik bedoel, eens?)

    OT.
    Ben sinds kort van 5s naar 6s overgestapt en vind het te groot. Ja, er zijn voordelen (ook al wen je daar zo snel aan, dat het al niet meer als een voordeel aanvoelt), maar het met 1 hand bedienen is voorbij met die 6s. Vooral wanneer ik op straat loop, dan mis ik het kleinere formaat. Maar ook in de broekzak. Het is gewoon groot…

  36. Origineel geplaatst door Stefan
    Ik ben zelf van de 4S naar 6S overgestapt en ondanks dat ik grote handen heb kan ik niet makkelijk met één hand de linker bovenhoek bedienen. Alleen al daarom zou ik graag een 4″ iPhone 6S zien.

    Je kan toch gewoon dubbel tappen op home knop dan hoef je niet eens in de linker bovenhoek te komen.

  37. Origineel geplaatst door Stefan
    Ik ben zelf van de 4S naar 6S overgestapt en ondanks dat ik grote handen heb kan ik niet makkelijk met één hand de linker bovenhoek bedienen. Alleen al daarom zou ik graag een 4″ iPhone 6S zien.

    Origineel geplaatst door Dick de wit
    Je kan toch gewoon dubbel tappen op home knop dan hoef je niet eens in de linker bovenhoek te komen.

    En sommige mensen hebben dan zoiets van laat die linker bovenhoek dan maar we en doe maar gewoon een 4″.

  38. Origineel geplaatst door Sander
    Mensen moeten gewoon niet zo kinderachtig doen en overstappen op normale formaten. Zelfs in kinderhandjes past zo’n 4,7″. Dat gezeur telkens om een 4″ toestel. Enige uitzondering: vrouwen.
    Maargoed, er is blijkbaar vraag naar, dus produceer maar. Maar wel als budget. Stappen die “kleine handjes” ook is over op een volwaardig toestel.
    Gewoon langer vasthouden dan 3 seconden in de winkel, maar is een week op zak nemen.

    Wat is een “normaal” formaat? en wie bepaald dat?
    Wat jij normaal vindt, hoeft een ander niet normaal te vinden.
    Ik zie ook het liefst een 4″ model. Ik vraag me alleen af wie dan weer bepaald dat dan de specs ook wel minder mogen. Dus wat mij betreft een 4″ met dezelfde specs graag.

  39. Origineel geplaatst door miljol_dedy
    Ik vind dat er wel een nieuwe 4 inch iPhone moet komen (low budget)

    There we go again… het verhaal van jaren geleden van de low budget iphone.

  40. Ik heb al een 4 inch low budget IOS device.
    Het heet een Ipod Touch 😉

  41. Ik wil wel een 4inch iPhone maar dan wel met de zelfde specificaties als zijn grotere broertje ik hoef geen budget model

  42. Ik zie graag 4,7-inch terug (ideaal formaat om documenten door te nemen), maar dan iets dikker, wat resulteert in beter grip in combinatie van meer batterij (moet veel reizen binnen- als buiten Europa) en bij heavy mail als surfgedrag is huidige 1715 mAh een achilleshiel.

    Maar 4 inch heeft zeker mijn aandacht, mits deze zuinig is.

  43. Nee bedankt. iPhone 6 onlangs ingeruild voor de 6s Plus. Geweldig zo’n groot beeldscherm met hogere resolutie!

  44. Een kleiner formaat is welkom maar wel met de zelfde specs als de iPhone 6s, niet niet lager.

  45. Ik zou heel graag een 4″ iPhone willen maar dan geen uitgekleed model van plastic of zo.
    Ook zou ik dan graag de nieuwste specs en camera er op willen en vooral dat sterkere glas.
    Dus gewoon de nieuwste iPhone (6S of 7) maar dan kleiner:)

  46. Mag van mij zelfs 3,5″ zijn. Vond scherm iPhone 4 prettiger dan scherm iPhone 5. Hoef geen gigantisch object in m’n broekzak te hebben, waarbij iedereen lekker makkelijk kan meelezen. Voor mij is het nog steeds een telefoon en geen mini-tablet.

    Hoef echter niet zo een speelgoed model met belachelijk weinig opslagcapaciteit voor een te hoge prijs. Wat dat betreft blijf ik de 6 (en 6s) en 5c lelijke modellen vinden, in tegenstelling tot voorgaande modellen.

  47. Ik ben toch een slaaf van de appel boom dus kom maar op

  48. Nee bedankt ik hoef niet terug na dat miniatuur klein, ik krijg er gewoon hoofdpijn van als ik na z’n schermpje staar.

    Plus hoeft ook weer niet de gewone 6 is groot zat.

  49. Once u go big u won’t go back. 6plus super fijn als je grote handen hebt 👍🏼

  50. Misschien ben ik een beetje een ouwe lul, maar ik ben zo iemand die zijn telefoon nog veel gebruikt waarvoor ‘ie bedoeld is: bellen!
    Vanuit die optiek vind ik een 6s iets te groot. Ik heb nu een 5s en die bevalt me, qua formaat, prima.
    Wanneer Apple me met een “6c” weer een beetje opstuwt in de technische vaart der volkeren, ben ik een happy camper.
    Mits de “6c” van aluminium is, een flinkere processor heeft, 2GB aan RAM aan boord heeft en voorzien is van NFC…

  51. JAA een 4″ met dezelfde specs als de 7 graag 🙂 !! 4,7″ zou ook nog mogen.

  52. Ik had zelf een iPhone 4 (3,5 Inc ) nu een note 4 (5,7 Inc) en zal nooit meer terug willen. Als ze net als Samsung een opvouwbaar iPhone kunnen maken dan het liefste 8 of 10 Inc !!

  53. Origineel geplaatst door Wizardtm
    Perfect een 4 inch iPhone. Liefst ook met dezelfde specs als zn grotere broers.
    Vind persoonlijk het een ideale maat. Daarom blijf ik ook bij mijn 5s. Zou jammer zijn als ik apple vaarwel moet zeggen omdat ze alleen nog maar grote telefoons maken.
    Wil ik een groter scherm pak ik wel mn ipad.

    Helemaal mee eens!
    Alleen laat ze alsjeblieft ophouden met al die nieuwe kleurtjes en andere potsierlijke uiterlijkheden. Ik wil een Apple omdat hij technisch top of the bill is, ergonomisch superieur en verder eigenzinnig zonder make-up.
    Ik wil een iPhone die gewoon in mijn broekzak past zonder dat ik er een liesbreuk mee riskeert.

  54. Ik vond de 4 inch altijd fijn om mee te werken , maar nu ik een 6 gewend ben zou ik niet terug willen naar 4 inch. Alles went in feite , als je thuis een 42 inch tv heb en je koopt een 47 inch… Dan ga je in de toekomst niet een kleinere tv kopen. Zo heb ik deze ervaring dus ook met me iphone.. Bij me vrouw idem dito 5 jaar geleden 65-70 kilo, anno 2015 85-90 kilo… Je moet er toch mee leren leven haha!!!

  55. GRAAG!! Het formaat van de iPhone 5(s) is toch echt de beste!

  56. Ben benieuwd hoe veel mensen er gaan klagen als hij uitkomt en 699 kost: “oh, ik had een goedkoop budget model verwacht!”

    Want als je verwacht dat hij goedkoop zal zijn, kom je er bedrogen uit. Apple maakt geen ‘budget’ devices, dat is inmiddels toch al bekend?

  57. @St3pHaN: Held! En ja mijn vriendin wil ook graag een 4 inch iPhone!

  58. Ja, en dan zo’n mooi rond achterkantje zoals de 3GS .

  59. Origineel geplaatst door Stefan
    Ik ben zelf van de 4S naar 6S overgestapt en ondanks dat ik grote handen heb kan ik niet makkelijk met één hand de linker bovenhoek bedienen. Alleen al daarom zou ik graag een 4″ iPhone 6S zien.

    Origineel geplaatst door Dick de wit
    Je kan toch gewoon dubbel tappen op home knop dan hoef je niet eens in de linker bovenhoek te komen.

    Nee, ik wil niet dubbel klikken op de home knop, een knop linksboven aantikken en weer dubbel klikken op de home knop. Maar ieder zijn formaat, zou zou zelf de 4″ daarom het fijnst vinden.

  60. Vind de 4,7 inch net ff te groot en werkt niet echt lekker.
    Ja, het scherm is wat groter om naar te kijken, maar that’s it!
    Ook niks mis met de 4 inch iphone! 3,5 is te klein, rond de 5 is te groot.

    Ja, ik zit te wachten op een 4 inch toestel!! Zou terug willen.

  61. En daarnaast vind ik de iPhone 5S ook een stuk mooier dan de iphone 6

  62. Ik zou zeker weer een 4″ willen hebben. Sinds de introductie van de 6S ben ik nog steeds niet gewend aan het formaat. Mijn 5S was qua formaat perfect. Voor de overstap ‘terug’ naar een nieuwe 4″ is het voor mij wel belangrijk dat er nieuwe techniek onder de motorkap zit. Dus geen ‘oudere’ technieken uit vorige modellen. Gewoon 4″ en high end!

  63. Voor een iPhone van 4 inch is, denk ik, voldoende vraag en Apple kan op deze manier klanten die een telefoon met een scherm van 4,7 inch of 5,5 inch te groot vinden alsnog blij maken en behouden. Een kwestie van vraag en aanbod. Persoonlijk vind ik de uitvoering van de iPhone 4 en 4s het mooiste model tot nu toe van Apple.

  64. Oohhhh, mijn duim zegt graag! Ik grijp nog regelmatig terug naar mijn iPhone 4s. Alleen is deze traag en trekt de accu het niet zo lang 🙂

  65. Heb toch zeker al 6 maanden de iPhone 6 , maar had toch liever een 4inch iPhone gehad. Ik vind het echt te groot. Niet fijn te bedienen met 1 hand wat ik wel belangrijk vind. Als er een 4 inch iPhone komt gaat mijn iPhone 6 zeer waarschijnlijk in de verkoop!

  66. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  67. Van de 3 naar de 4, naar de 5 naar de 6, en nu de 6s plus….geweldig scherm, en is ook de beste, voor ieder wat wils!

  68. Ik wen ook na twee manden maar met moeite aan de grootte van mijn 6s en ik ben me ook erg bewust van het aantal honderdjes dat ik in mijn hand heb.

    Vind ik beide niet prettig, achteraf.
    Ik overweeg zeker om hem te verkopen zodra hij simlock vrij is en de kleine iPhone te kopen.

    Maar goed dan ben ik wel alweer een jaar verder.

  69. Ik zou echt niet meer terug kunnen naar een 4″. Heb soms de 4S in m’n handen en krijg daar echt een Nokia gevoel bij, echt ouderwets 😀

    Maar wel goed als Apple ook aan de mensen denkt die graag een kleine Phone willen.

    Het gezever over de telefoon niet met 1 hand kunnen gebruiken en niet in de broekzak passen is in mijn mening zwaar overdreven. Gaat prima met een 6S plus.

  70. Graag een opvolger met zelfde formaat als de iPhone 5. Heb nu een 5 en zit te wachten op een nieuw model. Graag wel met dezelfde specs als de 6S uiteraard. Ik heb mijn iPhone altijd in mijn broekzak, de 6 van mijn vrouw vind ik dan te groot.

  71. @Eli: Ik vind daarentegen bellen met de 6s Plus flink comfortabeler dan met mijn vorige toestellen (4s en 5s). Immers, de ouderwetse telefoonhoorn was toch ook prettig vasthouden. Mijn 6s Plus komt qua formaat in de buurt van dat beproefde stuk techniek. Nee, voor oldskool bellen geldt bigger = better.

  72. Ik heb ook een 5s. Vind de 6s te groot, heb kleine handjes. Dus ook graag een volwaardige (zonder de felle kleurtjes) 4″ iPhone (:

  73. Mensen die een nog grotere iPhone willen, kunnen beter vragen om een nog kleinere mini-iPad… Waar ligt de grens?Wat mij betreft is een 4″ iPhone incl. alle functies van harte welkom.

  74. Origineel geplaatst door gonster: Van de 3 naar de 4, naar de 5 naar de 6, en nu de 6s plus….geweldig scherm, en is ook de beste, voor ieder wat wils!

    Ik heb deze tekst een paar maal opnieuw gelezen, maar begrijp echt niet wat je bedoelt in de discussie over wel/geen iPhone met een 4 inch scherm.

  75. Graag een 7 Plus, 5,5″ zonder randen onder en boven.

  76. Ik ben dolblij met mij 6s, en toch mis ik het formaat van mijn 5c. Het enige voordeel van het grotere scherm is – wat mij betreft – dat er net een rij icoontjes extra op het homescreen past, maar daar blijft het wat mij betreft bij. Ik kijk geen films op mijn iphone, en qua leesbaarheid en bruikbaarheid voldeed het 4 inch scherm prima. Sterker nog: de compactheid vond ik daarin juist een pré.

    Daarnaast merk ik nu dat ik met mijn 6s extra voorzichtig moet zijn met het bijv. lopend Maps gebruiken, of het op een druk metroperron de 9292 app raadplegen. Je voelt dat het toestel veel makkelijker uit je handen glipt. Ik gebruik mijn iphone veel en vooral functioneel, scroll de hele dag door agenda’s en takenlijstjes en spring van app naar app, wat met 1 duim makkelijker gaat dan met twee handen.

    Maar… mijn 5c is echt traag in vergelijking met de 6s. Dus ik wil nu niet terug, maar mocht er een goeie mini uitkomen met specs die min of meer vergelijkbaar zijn met de 6s (behalve camera en 3D want beiden interesseren mij niet zo heel veel) dan weet ik wel wat er met mijn 6s gaat gebeuren. 🙂

  77. Yessss! Graag een 4 inch iPhone 6S. Dus geen kleurig low budget verhaal met oude hardware, maar een volwaardig apparaat. Ik heb de 6 geprobeerd en teruggestuurd. Daarna verleid door de 6S en wederom teruggestuurd. Top toestellen, maar net te groot.

  78. Kom van een 3S naar een 4S naar een 5S en nu een 6S+
    Hoeft voor mij echt niet kleiner hoor, ik vind dit een prachtformaat en zeker niet té groot.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.