Reacties voor: Politie San Francisco vraagt videobeelden verloren iPhone 5 op

De politie van San Francisco heeft videobeelden opgevraagd van Cava 22, het restaurant waar op 21 of 22 juli een prototype van de iPhone zoekraakte.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Wat een hoop onzin, dit is weer een stunt van apple.
    Ik zou zeggen kap er eens mee apple, en kom maar op met die iphone 5.

  2. Volgens mij is dit verhaal allang opgelost, vinder heeft 5000,- gekregen en Apple heeft haar iP terug

  3. Goh, origineel verhaal……..

  4. Hoe kan je jezelf serieus nemen als je schrijft dat de politie de beelden in een bar opvraagt om de rol van de politie bij een huiszoeking te onderzoeken.
    Stonden die camera’s naar buiten door het raam gericht en woonde de beste man tegenover de bar?

  5. ” Omdat gedeeltes van de bar slecht verlicht zijn, zal er weinig zichtbaar zijn op de video’s.”

    Waarom hangt cafe eigenaar Valle dan op die plekken cameras?

  6. amaai, moet je eens inbeelden dat de polmitie voor elke VERLOREN iphone of zelfs prototype zoveel moeite zou doen.

  7. Origineel geplaatst door Koen
    amaai, moet je eens inbeelden dat de polmitie voor elke VERLOREN iphone of zelfs prototype zoveel moeite zou doen.

    Lol… jij begrijpt het niet.

    Het gaat hier om een Proto-type van DE iPHONE 5 !

  8. das toch elk jaar het zelfde kom eens met iets anders Apple.

  9. @pcsw: @Jorg: @mercedes: Waarom gaat eigenlijk iedereen ervan uit dat Apple hierachter zit? Of dat het überhaupt waar is? Heeft dan echt nog nooit iemand bedacht, dat dit ook een derde partij kan zijn geweest? Veel mensen zijn zonder dit soort cafe-geruchten de hype al een beetje zat en een concurrent zoals HTC of Samsung maakt daar graag gebruik van door zoiets de wereld in te helpen. Dan is iedereen het weer zat en zoals je ziet gaan al die mensen op iPhone-blogs (Android-gebruikers misschien?) zeiken over Apple.

  10. heeft de politie niks beters te doen?

  11. Snap ook nooit zo goed waarom de beelden van bewakingcamera’s 9 van de 10 keer van superslechte kwaliteit zijn? Wat heb je eraan dan??

  12. Origineel geplaatst door Daejji
    Snap ook nooit zo goed waarom de beelden van bewakingcamera’s 9 van de 10 keer van superslechte kwaliteit zijn? Wat heb je eraan dan??

    Dat snap ik ook nooit. En om de 3 min een foto. Koop een terabyte hdd en laat hem filmen op 720p.
    Heb je scherp beeld en er kan genoeg op.
    Klaar is Kees, alleen heet ik Rick.. Hmm

  13. Soms doen cameras het niet eens, en hangen ze er om mensen afteschrikken

  14. Het lijkt wel de intocht van Sinterklaas ze moeten het spannend houden…

  15. Apple mag die iPhone nu wel eens uitbrengen.. Ik word gek van al die uitlekkingen. Wat is er mis met een kleine vooraankondiging?

  16. Apple moet eens stoppen met die flauwekul. Mogelijk dat het over is onder de nieuwe koers van de nieuwe CEO.

  17. “Het is in de bewuste ‘iPhone 5 Bar’ drukker dan ooit, de eigenaar laat op dit een tweede zwembad met jacuzzi aanleggen.”

    We begrijpen nu wie deze onzin de wereld in heeft gebracht.

    😉

  18. ja wat een onzin allemaal zeg, alsof de politie hier achteraan gaat ! als er een mobieltje kwijt is.. oh oh wat erg zeg !! het gaat te goed met Apple denk ik.. ze gaan naast hun schoenen lopen

  19. Dit is echt een stunt van Apple zelf. Afgelopen jaar is ze dat goed bevallen en dachten nu deze stunt nog maar eens te doen. Slim om zo gratis reclame te ontwikkelen en weer de beste hype van de wereld.

    Ik denk voorlopig nog niet aan de nieuwe iPhone tot ik hem gezien heb en zeker van ben dat die stukken beter is dan mijn iPhone 4.

    Dus Apple, stop maar met al deze onzin en met het zogenaamd uitlekken van foto’s, informatie of de al gemaakte hoesjes 🙂

  20. Dit gaat niet om het onderzoeken van het ‘misdrijf’ zelf maar om de rol die agenten hebben gespeeld bij het onderzoek. Er is namelijk nooit officieel aangifte gedaan door Apple. Het is daarom vreemd dat er wel een doorzoeking van de woning heeft plaatsgevonden waarbij agenten min of meer hebben meegewerkt (door met de Apple onderzoekers mee te gaan naar de woning en zich als politie bekend te maken). De beelden gaan hier ook over: het interne onderzoek moet nagaan of de politie niet haar boekje te buiten is gegaan. De politie kan van alles onderzoeken maar dan moet Apple wel aangifte doen. En dat doen ze dus niet. Misschien hebben de agenten een vriendendienstje bewezen in ruil voor een zakje geld of andere toezeggingen.

  21. Blijkt het een HiPhone5 te zijn…

  22. Wat een rare lui hier toch. Dat wat niet in het artikel staat, weet je niet. Gissen moet je aan slimmere mensen overlaten.

  23. @WvB22: En hoe kunnen die beelden dat dan aantonen? Aangezien ze het hebben over beelden uit de bar?

  24. @Mark: de kans dat de iphone 4 dan minder goed verkoopt, dus waarschijnlijk is de nieuwe iphone goedkoper dan zijn voorganger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.