Reacties voor: Politie onderzoekt eigen rol bij verloren iPhone 5

De politie in San Francisco onderzoekt zijn rol in de mogelijk verloren iPhone 5. Er is veel onduidelijkheid rond deze zaak: zo zouden Apple-medewerkers zich hebben voorgedaan als politiemedewerkers. Maar er wordt ook gesproken over een publiciteitsstunt van Apple.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. lol 🙂 het wordt steeds vager

  2. @Sebastiaan: Nou, als het goed is wordt het steeds duidelijker.

  3. @Gonny van der Zwaag: Nou, als het goed is dit hele gebeuren een stomme media/marketingstunt van Apple.

  4. Natuurlijk is dit onderdeel van Apple’s marketing campagne, als dat nu nog niet duidelijk is…

  5. Reken maar dat dit marketing is, ik bedoel hoeveelste artikel van iphoneclub is dit wel niet hierover 4e, 5e?

  6. Geloof toch niet dat dit een stunt is. Als uitkomt dat de agenten helemaal geen agenten zijn maar Apple medewerkers dan is dit enorme slechte publiciteit voor Apple. Dan kan je zeggen dat slechte publiciteit ook publiciteit is maar Apple heeft dat helemaal niet nodig. Zo’n actie zal ze meer slecht dan goed doen. Je privacy schenden met een iPhone die locatiegegevens opslaat is één ding maar iemands huis doorzoeken is natuurlijk van een heel andere orde.

    Daarnaast is de rol van de politie nogal vaag. Als het wel agenten waren dan hebben ze kennelijk een nogal dubieuze rol gespeeld. Er was geen huiszoekingsbevel afgegeven anders was er ongetwijfeld een verslag van gemaakt en was dit officieel vastgelegd in de politie systemen. Misschien was één van de Apple beveiligers wel een ex-politieagent die een gunst aan oud collega’s vroeg. Het klopt in ieder geval van geen kant. En misschien heeft Calderon de boel even lekker opgeblazen en heeft hij gewoon vrijwillig toestemming gegeven om zijn huis te doorzoeken en ruikt hij nu een leuk zakje geld.

  7. @WvB22: Apple heeft zo verschrikkelijk veel geld dat ze de hel korps wel kunnen omkopen.

  8. Er is 0,0000 iphone 5 verloren of gestolen. Gimme a break. Een normale iphone 4 wordt 1 op de 6 miljard keer verloren laat staan een iphone 5 die aan een select clubje ZOGENAAMD is afgegeven. Gaap!

  9. Vaag verhaal.

  10. Ik denk dat het bij Apple zo goed beveiligd is, dat je nog geen paperclip mee kan nemen, laat staan een nieuwe iPhone…

  11. Its all in The marketing, baby! Feiten? Foto? Was iemand hier aanwezig?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.