Reacties voor: Polaroid Zip-fotoprinter kan foto’s afdrukken vanaf je iPhone

Polaroid heeft een nieuwe fotoprinter voor smartphones uitgebracht, de Polaroid Zip. Deze kleine printer kost rond de 150 euro en werkt draadloos.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ik druk al jaren geen foto’s meer. Ik bewaar ze digitaal op een NAS.

  2. Polaroid maakt geen producten meer… Polaroid is ook geen merknaam meer. Het is een gewone naam die iedere bedrijf op een product mag plakken. De Polaroid Cube bijvoorbeeld wordt door een ander bedrijf gemaakt dan de Polaroid printer.

  3. Origineel geplaatst door katip
    Ik druk al jaren geen foto’s meer. Ik bewaar ze digitaal op een nas

    Dat moet jij weten. Dan koop je hem niet.

  4. Maar ik kan met mijn doodgewone Brother-printer ook direct printen vanaf mijn iPhone… waarom zou ik dit dure ding dan nodig hebben?

  5. @kvdvelde1: Het is wel een trend ik zie tegenwoordig weinig mensen bij de afdrukstations

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. Foto’s van 5×7,5 cm? Leuk, kun je je eigen postzegels printen!

  8. Beter kun je een canon cp910 airplay fotoprinter kopen. Goedkoper in aanschaf, goedkoper in 10x15cm prints. Polaroid eat your heart out.

  9. Origineel geplaatst door katip
    @kvdvelde1:Het is wel een trend ik zie tegenwoordig weinig mensen bij de afdrukstations

    Wat is een trend? Digitale fotografie? Dan loop je nogal achter. Het is geen trend meer. Het is de standaard tegenwoordig. Maar als ik een foto op wil hangen schroef ik niet mijn iPad aan de muur.

  10. Praktische dodo’s het gaat om het instant idee!

  11. Origineel geplaatst door Timber
    Maar ik kan met mijn doodgewone Brother-printer ook direct printen vanaf mijn iPhone… waarom zou ik dit dure ding dan nodig hebben?

    Die is waarschijnlijk vrij lastig in je binnenzak mee te nemen.
    Deze printertjes mikken natuurlijk op het gebruik on-the-road.

  12. @kvdvelde1: De trend die bedoeld wordt is de instant foto trend. Je ziet steeds meer mensen die met dit soort camera’s rondlopen en ook wordt het in winkels steeds gangbaarder. Als je dat combineert met het foto’s maken op een iPhone spreekt het mij ontEttend aan.

  13. @Pieter: Ik heb bij de geboorte van mijn neefje een Fuji Instax mini als cadeau gegeven, dat was een instant hit (padum tss), gezien al hun vrienden er inmiddels ook een hebben. Het ding gaat overal mee naar toe, en de foto’s krijgen weer vaker een plaatsje op de muur.

    Het ‘voordeel’ van instant foto’s, is dat je echt de tijd neemt voor een foto, de films zijn erg duur, dus wil je niet 30 foto’s nemen van 1 moment, wat mensen doen met hun digitale apparaat. De keuze is dan zo groot, dat uiteindelijk geen enkele foto geprint wordt, en belanden op een HDD. Dat is dan ook het probleem van zo’n printertje, welke foto ga je printen? Zodra mensen zelf (veel) keuze hebben, komen ze vaak in een besluitenloosheid. Bij een instant of analoge camera moet je het doen met die ene foto die je gemaakt hebt.

    Zo’n printertje is naar mijn idee dan ook niet de ideale oplossing, omdat je smartphone vaak ook snel vol staat met miljoen miljard dezelfde foto’s. Digitaal fotograferen heeft de ‘magie’ van foto’s flink verpest. Maar goed, misschien heb ik ongelijk, en printen mensen sneller iets dan ik denk. Qua film is het wel een stuk goedkoper dan instant film. Daar betaal je 75-85 cent per film, deze printer 48 cent.

  14. ik heb dit ding gekocht maar de app werkt niet de update start niet op ,dus een nutteloos ding weggegooid geld maar weer terug gebracht en geld terug

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.