Reacties voor: Pokémon Go bevat hints naar toekomstige missies

Pokémon Go krijgt missies in een toekomstige update. Met speciale opdrachten kun je extra items verdienen, zoals nu bij de eerste draai aan een Pokéstop. De missies zijn te vinden in de code van Pokémon Go versie
Lees het complete artikel → Pokémon Go bevat hints naar toekomstige missies
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Na het vangen van een nieuwe pokemon vorige week kreeg ik de melding dat als ik er 20 Km mee zou lopen, deze zal evolueren, ipv 50 snoepjes verzamelen, ik heb deze mijn buddy gemaakt en zit nu op 11 km, ziet er dus na uit dat deze missie al werkt dus

  2. Vaak artikels alhier over Pokémon, hier leid ik uit af dat de redactie dolenthousiast is over het spel. Maar is het niet tekenend dat er na 4 dagen slechts 1 reactie op het artikel is gekomen? Met andere woorden: staan jullie er weleens bij stil dat jullie enthousiasme wellicht niet gedeeld wordt door jullie doelgroep?

  3. Origineel geplaatst door Toine
    Vaak artikels alhier over Pokémon, hier leid ik uit af dat de redactie dolenthousiast is over het spel. Maar is het niet tekenend dat er na 4 dagen slechts 1 reactie op het artikel is gekomen? Met andere woorden: staan jullie er weleens bij stil dat jullie enthousiasme wellicht niet gedeeld wordt door jullie doelgroep?

    Speciaal vanwege jouw iets te voorbarige conclusie de moeite genomen om voor de verandering eens een reactie te schrijven onder een berichtje.

    Sta jij er zelf eigenlijk wel eens bij stil dat niet iedereen zich bezig houdt met het reageren op berichten? Ik volg iCulture eigenlijk alleen om de nieuwsberichten en andere interessante blogs te lezen. Niet om er ook gelijk op te gaan reageren. Dat er weinig reacties op komen, betekent niet dat de doelgroep dat niet kan waarderen. Integendeel.

    Zelf val ik ook onder de doelgroep en toeval treft dat ik één van de velen ben die het wél kan waarderen dat iCulture ons op de hoogte houdt over alle nieuwtjes omtrent Pokémon Go – nog steeds één van de populairste mobile games van het moment.

    PS. Ik ben niet van de redactie.
    PS2. Blijf gerust schrijven over PGO, iCulture.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.