Reacties voor: Pokémon GO vanaf oktober niet meer speelbaar op iPhone 5s en iPhone 6

Pokémon GO is binnenkort niet meer op oudere toestellen te spelen. Half oktober verschijnt een update die iOS 10 en iOS 11 niet langer ondersteunt. En ook de iPhone 5s en iPhone 6 vallen af, vanwege te weinig geheugen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Laat ze eerst maar eens fixen dat Pokémon Go ook werkt op iOS 14! 😉

  2. Hallo mijn Pokemon gaat niet oppe
    Op iphone ios14 hoe komt dat 

  3. Ach, ze blokkeren ook iOS 14, dus ik ben sowieso al klaar met ze.

  4. Snap niet waar jullie over zeuren. iOS 14 is nog geen officiële versie die is uit gekomen en niet geschikt voor dagelijks gebruik? Je kan niet verwachten op een beta dat alles dan werkt? 😂😂

  5. Ben graag betatester, bijna alle apps werken met de bèta’s 14 behalve Pokemon Go, dan zit het spel sowieso constant vol met irritante bugs, zijn ze bij Niantic nou zo dom of gewoon lui?

  6. @Sergio: Inderdaad moeten niet zeuren IOS14 is beta, dan moet je er vanuit gaan dat niks werkt. en blij zijn als er dingen wel werken(Hoe stabiel een beta ook kan draaien).
    Dat is gewoon als ontwikkelaar de keuze om het vrij te geven, of pas te doen als de beta periode voorbij is en je weet ios14 blijft zo.

  7. @Sergio: ja en nee.
    Ja software hoeft niet goed te werken op beta software.
    App blokkeren voor beta software, dit mag niet volgens de AppStore regels. Je app mag zelf nooit exit() aanroepen.
    En Pokemon GO’s anti cheat systeem doet dit wel bij bèta’s.

  8. Op de 5S is Pokemon al geruime tijd niet meer speelbaar, spel klapt er elke paar seconden wel weer uit. Op de 6 is dat iets beter maar ook verre van perfect, ik denk niet dat iemand deze 2 toestellen gaat missen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.