Reacties voor: Verbeterde Nearby-tracker in Pokémon Go laat beter zien waar Pokémon rondhangen

De nieuwe Nearby-tracker in Pokémon Go is nu ook in Europa ingeschakeld, zodat je precies kunt zien waar bepaalde Pokémon rondhangen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Tja, dit maakt het wel weer wat leuker. Echter heeft de update met betrekking tot de gyms het voor mij en vele anderen verpest. Het neerhalen van een level 10 gym lukt je nu binnen een half uur. Terwijl het uppen van een gym naar level 10 je nu uren kost.

    Wellicht dat deze update het voor de minder fanatieke speler leuk maakt (wanneer het minder koud is) maar voor de fanatiekelingen zal dit niet veel uitmaken, lijkt mij.

  2. Ik weet niet of het nou zo’n goed idee is. Hij laat lang niet alle Pokemon in de buurt zien. Deze Pokemon zitten vaker niet in de buurt van een Pokestop. Voor gebieden waar helemaal geen Pokestops in de buurt zijn, is deze update bijna de doodsteek. Ik had liever het oude systeem om eerlijk te zijn.

  3. Ben benieuwd ik ga het eens testen maar dat je zomaar langs een snorlax loopt is leuk maar ik heb vanaf de dag dat het spel uit is nog NOOIT iets van een snorlax vernomen evenals die 10km eieren. Zit op level 23 nu en meer dan 60 eieren gehatched maar dus nog nooit die 10km. Te raae

  4. Helaas werkt de nieuwe funktie alleen voor de pokemons die bij een stop staan.
    Ik stond net bovenop een Horsea die niet in de Nearby te zien was. Waarschijnlijk omdat ik niet in de buurt van een stop was.

    Dat betekent dat je dus langs een Snorlax loopt, die ook niet in je Nearby staat (!) , alleen maar omdat de Snorlax niet bij een stop staat.
    Nu kun je helemaal niet meer zien welke pokemon er echt bij je in de buurt zijn. Heel jammer.

  5. Waarschijnlijk is deze nieuwe update een troef voor zij die in de stad wonen of in de buurt van een pokestop. Voor spelers zoals ik, die meer landelijk wonen, is het een ramp. De sightingslijst blijft volledig leeg. Het is enkel wanneer de pokemon zich in je radarveld bevindt, dat deze ook in je sightingslijst verschijnt. Je hebt dus geen enkel idee meer welke pokemon er in je buurt gespawnd is, tenzij je steeds rondjes loopt.

  6. Origineel geplaatst door Sjors
    Ben benieuwd ik ga het eens testen maar dat je zomaar langs een snorlax loopt is leuk maar ik heb vanaf de dag dat het spel uit is nog NOOIT iets van een snorlax vernomen evenals die 10km eieren. Zit op level 23 nu en meer dan 60 eieren gehatched maar dus nog nooit die 10km. Te raae

    Ach wees niet getreurd. Ik heb nog geen Aerodactyl en Snorlex terwijl ik lvl 30 ben. 300 eieren gehatched…

  7. Inderdaad, testen, dat is wat wij doen… 🙁
    Dit is al een tijdje actief in usa, en daar zijn ze ook niet echt amused.
    Het wordt steeds irritanter om zicht te krijgen op je gameplay, of een strategie vast te houden 🙂

  8. Maak daar maar “verbetert” van .. ik zie op mijn werk in de pauze alleen maar “nearby” bij Pokestops (honderden meters ver weg (en aan de overkant van de rivier (zonder brug of pont :), en wat echt nearby zit zie ik niet meer …

  9. @Bas: inderdaad helemaal mee eens

  10. Echt een teleurstelling 🙁 Interessante pokemon die echt nearby zijn verschijnen ineens niet meer in de sightings, alleen nog maar pidgeys en Rattata die rondom de pokéstops ergens in de verte te vinden zijn.
    Op een plek met veel pokéstops dicht bij elkaar werkt het wellicht wel goed, maar hier met grote afstanden tussen de stops heb je er echt helemaal niks aan. Er verschijnt hier regelmatig wel eens een ryhorn, growlithe, electrabuz, grimer of geodude en inmiddels wist ik ze dan wel te vinden maar nu moet ik ze dan per toeval tegenkomen of zo.. Erg jammer dit.

  11. @Sjors: Nou 10Km eieren meer gehad dan nodig is geweest, en ben ik level 27.
    Alleen ik zou nu wel eens iets anders uit een 10km ei willen, een snorlax bijvoorbeeld, of een Lappas, een hitmonlee, Omanyte,

    Ik krijg alleen maar uit 10km eieren achter elkaar eevee,jynx, elektrabuz en magmar, niet dat ik ze dagelijks krijg, maar als ik ze krijg is het eigenlijk altijd wel 1 van die 4.
    Ik speel ook vanaf dag 1 dat het spel in uit was, en deze pokemons nog nooit gezien van boven aan(Alleen 1 keer Omanyte gevangen).

  12. Dat je kan zien waar de Pokemons zitten is leuk maar ik vind het echt jammer dat alle “punten” weer teruggebracht zijn, weer gehalveerd. Je moet nu weer mega veel Pokemons vangen om te kunnen powerup en naar volgend level. Ik vind ze ook slecht te vangen. Vind het spel momenteel een stuk minder leuk!

  13. Level 26 nu, meer dan 100 eieren uitgebroed ook dozijnen 10km eieren en Snorlax homaar. Speel al vanaf 16 juli dagelijks 🙁

  14. @Sjors: heb al 8 keer een 10 km ei gehad

  15. Nou verbeterde is een beetje een slecht gekozen term. Je ziet alleen nog Pokemon in de buurt van stops. Toch helemaal niet interessant om 5 minuten voor een Pidgey te moeten lopen, terwijl er misschien een Abra in je eigen straat zit. Maar die laatste zie je niet met deze belachelijke nieuwe tracker.

  16. Ik heb blijkbaar het ‘oude’ sightings systeem terug waardoor er opnieuw pokemons in mijn lijst verschijnen. Heeft iemand iets gehoord over een aanpassing van het ‘nearby’ systeem? Misschien val je opnieuw terug op het vertrouwde systeem als je, net zoals ik, ver buiten de stad woont met geen pokestop dichtbij?

  17. Dit nieuwe nearby systeem laat zien dat Niantic het niet begrijpt en niet aanvoelt wat spelers vh spel willen.

    Met dit systeem ben je blind voor Pokemons om je heen( die zie je niet meer) en zie je een rattata ver bij een pokestop die niet in de buurt zit en de squirtle of erger nog lapras\snorlax loop je straal voorbij.

    Snap niet dat de spelers die dit systeem getest hebben niet hebben geklaagd hierover. Niantic wil gebruik van 3 party apps/scanners tegengaan. Met dit systeem van ze stimuleren ze speler( lees dwingen!!) om die apps te gebruiken. Hoe moet je anders Pokemons nog vinden in je omgeving.

    Niantic kan beter de spoofers aanpakken ipv scanners. Tenzij niantic met een eigen goede nearby functie komt, maar dit systeem werkt niet en is om te janken zo slecht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.