Reacties voor: Pokémon Go voert variatie op: minder Pidgey, Rattata en Zubat

Pokémon Go gaat minder vaak gangbare wezens zoals Pidgey, Rattata en Zubat tonen en brengt meer variatie aan in het aanbod.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Waar je ook woont, je moet blij zijn met die aanpassing van de eieren. Eevee kwam eerst uit 10. Voor veel mensen die Eevee vaak vangen, is dit beter omdat er dan specialere Pokemon uit hun 10 km eieren komen. Voor de mensen die Eevee niet hebben zou je meer kans op de Pokémon hebben omdat het de helft minder lopen is met de eieren.

    Voor iedereen gunstig dus.

  3. Dat is mooi, zit op level 21 (zonder cheaten!!) maar de lol was er al flink vanaf aan het gaan.

    Wat ik nog wil weten hoe het zit met de eieren, ik heb er echt al zoveel uitgebroed maar nog nooit een 10km ei gezien!! Het lijkt erop dat 10km eieren alleen uit speciale stops komen.

    Verder vind ik ook nog steeds sat ze wat aan die cheaters in de gyms moeten doen, je kunt er nooit tegenop als je het spel eerlijk speelt. Dragonites en snorlqx van 3000+ , onmogelijk zonder cheating.

  4. @Sjors: uhh dragonite boven 3000 zonder cheat is gewoon mogelijk hoor.
    Ben zelf level 34 en speel elke dag zo,n 10 uur en heb 5 dragonites waarvan 4 3000 plus zijn en mijn hoogste is 3266 CP
    Heeft gewoon te maken met hoevaak iemand speelt en op welke locatie je woont.
    Zelf woon ik in stad Amersfoort en daar vang je elke dag gewoon meerdere dratini.

  5. @Sjors: Had ik ook , is gewoon pech, kreeg later vaker 10km.
    Nu op lvl27 denk dat ik er 6 heb gehad.
    Je kunt op reddit/SilphRoad veel lezen over hoe dingen werken, en wat er uit onderzoeken komen naar theorieën zoals jij aangeeft. Ik geloof zelf nog niet in speciale stops.

  6. @Sjors: Ik ben level 27 zonder vals te spelen. Gewoon veel Pokémon vangen en dan komt het wel goed. Het is dat ik begin september opnieuw begon, omdat ik een”rood” account wilde in plaats van mijn level 24 “geel” account.

  7. @Sjors: Hier krijg ik alleen maar 10 km eieren, ik loop me suf haha :), ik woon wel in een dorpje.

  8. Voor de mensen die problemen hebben met de hoge cp in gyms (3000 cp dragonnite) als je de goede Pokemon kiest is dit echt een makkie. Je kunt bijvoorbeeld met een 1400 cp dewgong makkelijk een 3000 cp dragonnite neerhalen. Als je maar goed doged. Ik heb zelf veel geleerd van trainer tips YouTube kanaal. Die legt alles uit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.