Reacties voor: Pokémon Go voegt legendarische Raikou, Entei en Suicune tijdelijk toe aan het spel

De legendarische Raikou, Entei en Suicune zullen tot eind oktober 2017 te vinden zijn in Pokémon Go. Maar let op, want ze zijn regionaal en dus niet overal te vangen bij een Raid Battle.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Na 31 oktober wisselen ze voor de laatste keer, volgens site.
    “On September 30, all three of these Legendary Pokémon will move to a different location and will be available for Trainers to battle with friends until October 31. They will make their final stop in the last remaining location on October 31”

  2. Na 31 okt nog een keer wisselen anders kun je ze nooit alle drie hebben.

  3. Ja maak het nog moeilijker voor iemand die niet in een stad woont om deze legendaries te bemachtigen. De game is voor mij nu niet interessant meer omdat ik de pokédex vol heb met uitzondering van de legendaries. En die vang ik nooit omdat ik daarvoor allemaal mensen op bepaalde momenten moet proberen op te trommelen vanwege het feit dat het hier bij de gyms meestal nogal rustig is. Jammer, ik haak af

  4. @Jeroen: geen whatsapp groep of Facebook pagina uit jouw stad? Je zult vast niet de enige zijn in jouw woonplaats die pokemon speelt 😉

  5. Origineel geplaatst door Jeroen
    Ja maak het nog moeilijker voor iemand die niet in een stad woont om deze legendaries te bemachtigen. De game is voor mij nu niet interessant meer omdat ik de pokédex vol heb met uitzondering van de legendaries. En die vang ik nooit omdat ik daarvoor allemaal mensen op bepaalde momenten moet proberen op te trommelen vanwege het feit dat het hier bij de gyms meestal nogal rustig is. Jammer, ik haak af

    Daarvoor maak je whatsapp groep of iets en voeg je iedereen in toe, er zijn overal whsapp/ telegram groepen van plekken en daar vraag je dan in wie zin in heeft in een raid.

  6. @Itsme: @Dennis: Dat is nu net het probleem: er is geen “iedereen”. Ik woon in een dorp. Er zijn geen facebook of whatsapp groepen. Het gaat er mij om dat ik allerlei moeite moet gaan doen om mensen bij elkaar te krijgen. Ik ken hier niet genoeg mensen due het spelen. Laatst was ik in de Efteling. Daar ging het prima, want veel mensen op de been. Maar hier: no chance.

  7. Origineel geplaatst door Jeroen
    @Itsme: @Dennis: Dat is nu net het probleem: er is geen “iedereen”. Ik woon in een dorp. Er zijn geen facebook of whatsapp groepen. Het gaat er mij om dat ik allerlei moeite moet gaan doen om mensen bij elkaar te krijgen. Ik ken hier niet genoeg mensen due het spelen. Laatst was ik in de Efteling. Daar ging het prima, want veel mensen op de been. Maar hier: no chance.

    Hier idem 🙁

  8. Hey iedereen
    Ik vroeg mij af of de legendary pokemon ook terug komen of zijn ze op een bepaald moment weg voor altijd? Zou wel rot zijn. Moltres is me altijd ontglipt en deze zou ik toch graag nog vangen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.