Reacties voor: Deze week twee keer zoveel XP en Stardust in Pokémon Go

Er komt een nieuw evenement voor Pokémon Go aan. Vanaf 23 november tot en met 30 november krijg je twee keer zoveel XP en Stardust voor alle in-game acties, zoals het vangen van Pokémon en bezoeken van PokéStops.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Er is ook een wijziging doorgevoerd in de berekening van CP. Bepaalde Pokémon hebben bij mij nu een hoger CP (±300+), terwijl andere er weer een deel hebben afgekregen.

  3. Origineel geplaatst door John
    Er is ook een wijziging doorgevoerd in de berekening van CP. Bepaalde Pokémon hebben bij mij nu een hoger CP (±300+), terwijl andere er weer een deel hebben afgekregen.

    Verdomd…. lol 😉

  4. Nice. Dan gaat het een stuk sneller om lvl 25 te bereiken.

  5. Lijkt inderdaad een goedmakertje voor het herinrichten van het spel. Jammer voor de gevorderde speler die zijn team al heeft opgebouwd, stardust is besteed aan Pm die je nu niet zou uitkiezen. Leuk voor nieuwkomers, en dus de portemonnee van Niantic. Want zie, daar gaan alle acties van Niantic om he 😉

  6. Ditto is eindelijk toegevoegd. Zonder te weten een ratatta gevangen en bleek een ditto te zijn. Denk toegevoegd met de evenement. Echt top

  7. En met de update vang je best ook Pidgey’s.
    Pidgey veranderde in DITTO 🤗.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.