Reacties voor: Pokémon Go gaat je belonen voor ‘grinding’

In Pokémon Go krijg je binnenkort bonussen voor medailles die je hebt verdiend. Dat moet 'grinding' van lage Pokémon een stuk interessanter maken.
Lees het complete artikel → Pokémon Go gaat je belonen voor ‘grinding’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Jeej ze hebben geluisterd. Had dat er toch meteen in gedaan man. Hetzelfde als het systeem van gyms. Of je nu op een dag 21 u of 1 min op een gym hebt gezeten maakt geen verschil. Ook niet op hoeveel, nee alleen op hoeveel je op het moment van spelen tegelijk zit….. tis dat het pokemon is en ik het daarom speel, met andere beestjes was het eigenlijk echt een slecht spel. Maar toch vermaak ik me met spelen.

  2. Dus al de huidige medailles zijn opeens niets meer waard?

  3. iCulture vergeet een belangrijke reden te vermelden. Onbetwistbaar een van de grootste redenen dat veel spelers het spel snel verlaten is omdat er simpelweg geen trackingfunctie is, juist de belangrijkste functie om het doel van het spel te ondersteunen. Pokemons opspeuren, dat is toch hét idee achter het spel? Oei, er is wel geen mogelijkheid om dat te doen in het spel. Je moet maar wat doelloos rondlopen tot je de Pokemon misschien tegenkomt. Of je bent genoodzaakt andere apps zoals RadarGo te gebruiken. Als een ontwikkelaar zo’n app kan uitbrengen, waarom kan Niantic zoiets niet klaarspelen in hun app? Ze zijn traag, incompetent, asociaal tegen de spelers, en hebben na het binnenhalen van honderden miljoenen euros nog steeds geen voortgang geboekt.

  4. @Kibob: Ik denk het wel. Ze gaan de huidige medailles omzetten naar prestaties denk ik. Je hebt nu een bronzen, zilveren of gouden medaille. Die zullen omgezet worden!

    @Roid: Het punt van de tracking is dubbel-op. Niantic was niet op het succes voorbereid. Waardoor ze daar nu tegenaan blijven lopen. Het punt van de app’s als pokevision en pokeradar ect. is dat die veel vragen van de servers. Die apps doen een soort DDOS omdat iedereen telkens gaat verversen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.