Reacties voor: Pogo: een MagSafe-aansluiting voor oordopjes

De Pogo is een MagSafe-aansluiting voor oordopjes, bedacht door productontwerper Jon Patterson. Hij kan de MagSafe voor oordopjes niet maken vanwege patenten.
Lees het complete artikel → Pogo: een MagSafe-aansluiting voor oordopjes
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Zonde want het is een leuk concept.

    Maar ik denk dat als hij het alsnog voor elkaar krijgt dat het duur wordt, en dan is het minder interresant.

  2. Hmm.. Bij mij redden mijn oordopjes meestal mijn iPhone…
    Dat hij nog net even aan het kabeltje bungelt…. Als ik zo’n Pogo plug had gehad dan had ik meerdere malen mijn scherm moeten repareren denk ik…

    Ik koop liever nieuwe oordopjes dan een nieuw scherm 😛

  3. Alleen de naam Pogo is al door 1635 mensen/bedrijven vastgelegd. 🙂

  4. Het is jammer dat Apple niet zelf meer met het magsafe principe heeft gedaan. Waarom is het bijvoorbeeld niet opgenomen in de lightningen en zoals boven aangegeven de hoofd telefoon aansluiting. Probleem is alleen dat een telefoon of zelf tablet erg licht is en dat je daardoor een zwakke magneet verbinding moet gebruiken die bij het minste losschiet. Niet erg praktisch.

  5. Toch helemaal niet handig, alle notificaties en berichten geen geluid meer

  6. De lightning kabel schiet best snel los hoor, in tegenstelling tot de oude 30-pin waar de kans tenminste bestaat dat je iPhone meteen op de grond valt maar nog aan de kabel vastzit.

  7. Ik vind het juist handig dat brasser blijft vastzitten, want als ik mijn iPhone laat vallen en heb de oortjes in dan valt hij niet op de grond, maar blijft hangen aan de oortjes.

  8. Ik vind het juist handig dat de oordopjes blijft vastzitten aan de iPhone , want als ik mijn iPhone laat vallen en heb de oortjes in dan valt hij niet op de grond, maar blijft hangen aan de oortjes.

  9. En daarom heb ik een haat aan patenten.
    Het zou verboden moeten worden!

  10. Dit is precies wat ik al jaren in mijn hoofd heb, zonde dat Apple hier niet zelf mee is gekomen.

  11. @Beloved: Kom we bouwen er gewoon een?

    @Jack: Snap ik wel, maar als je bijv. van die dure Bose of dr.dre oortjes hebt, en je kabel breekt (van binnen), omdat de kabel blijft aan bijv. een deurhendel of omdat je gewoon je iphone laat vallen. Dan is in de meeste gevallen je oortje niet verzekerd, mocht ie überhaupt al een verzekering of dergelijke hebben. Dus moet je weer €200 uitgeven aan oortjes.
    Nou is het zo dat je je iphone ook niet stuk wil hebben, dus als je de pogo ding een iphone case/bumper gebruikt gaat er niks stuk.

    Origineel geplaatst door elmar
    Snap ik wel, maar als je bijv. van die dure Bose of dr.dre oortjes hebt, en je kabel breekt (van binnen), omdat de kabel blijft hangen aan bijv. een deurhendel of omdat je gewoon je iphone laat vallen. Dan is in de meeste gevallen je oortje niet verzekerd, mocht ie überhaupt al een verzekering of dergelijke hebben. Dus moet je weer €200 uitgeven aan oortjes.
    Nou is het zo dat je je iphone ook niet stuk wil hebben, dus als je de pogo ding een iphone case/bumper gebruikt gaat er niks stuk.

  12. De vastzittende kabel van de oortjes / headphones zijn lifesavers. En zo’n kabel breekt maar zo niet als die het gewicht dan een vallende iPhone op moet vangen, die moet meer kunnen hebben.

    Dus nee, leuk bedacht, maar het maakt vermoedelijk meer kapot dan het oplevert.

  13. Van de week nog een setje Jays gesloopt doordat het draadje ergens bij m’n kontzak bleef hangen, kon gelijk naar het kruidvat voor een ff een nood setje oordopjes te halen.

  14. Niet echt over nagedacht, zo blijft je telefoon ook niet hangen aan je oodopjes mocht je je telefoon laten vallen…

  15. De reden dat Apple het nog niet heeft meegenomen is denk simpel:

    Magneet in de buurt van een kleine device waar alles minder ruimte heeft dan de laptop.

    denk aan geluid, opladen etc hier wil je geen magneet in de buurt hebben.

    Daarnaast hebben een hoop mensen hun telefoon in hun tas/broekzak waar ook je pasjes zitten, leuk voor de magneet strip.

  16. @elmar: Geen patenten betekent ook geen onderzoek, funding en zou de vooruitgang ernstig achteruit laten hollen.
    Patenten zijn ook niet altijd slecht; patenteigenaars hopen vaak dat veel bedrijven het patent gebruiken, zorgt voor meer inkomsten.

  17. Het is een leuk ontwerp maar ik ben blij dat de oortjes goed in de telefoon blijven zitten,
    Mijn iphone is al meerdere malen gered door mijn oortjes en heb. Nooit nieuwe oortjes hoeven te kopen.
    Ik heb ook liever dat ik een keer nieuwe oortjes moet kopen als een nieuw scherm of een nieuwe telefoon

    Misschien dat ze iets kunnen uitvinden waardoor de oortjes goed blijven zitten waardoor je telefoon gered word tijdens het vallen, en als er iets anders gebeurd met de telefoon of iets, dat de oortjes dan wel los kunnen laten

  18. Lijkt me niet praktisch als je je telefoon in je broekzak hebt zitten en je bent aan het lopen of fietsen. Bij en beetje verkeerde beweging vliegt meteen je kabel los lijkt me. En als je de magneet sterker maakt schiet je het doel van deze plug weer voorbij…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.