Reacties voor: Podium stopt een hardloopcoach in je Apple Watch

Podium is een nieuwe hardloop-app voor je Apple Watch, die het anders aanpakt. Met persoonlijke coaching krijg je extra motivatie om te gaan hardlopen.
Lees het complete artikel → Podium stopt een hardloopcoach in je Apple Watch

Reacties: 7 reacties

  1. Dat ziet er supergaaf uit. De bedragen zijn fors en wellicht te hoog voor de meerderheid van de gebruikers maar de potentie van die app lijkt me geweldig. Als sporthorloge vindt ik de Apple Watch 4 echter niet zo geschikt. Het touchscreen is te gevoelig.

  2. Ik zou heel graag deze app installeren en gebruiken. Ik zoek al tijden een app als deze. Echter de manier omschreven om een Amerikaanse account te maken lukt mij niet. (IPhone manier) Er verschijnt simpelweg geen “maak account” link. Straks nog op een andere manier proberen.

  3. Origineel geplaatst door Bas
    Ik zou heel graag deze app installeren en gebruiken. Ik zoek al tijden een app als deze. Echter de manier omschreven om een Amerikaanse account te maken lukt mij niet. (IPhone manier) Er verschijnt simpelweg geen “maak account” link. Straks nog op een andere manier proberen.

    Het is uiteindelijk gelukt op internet

  4. Motivatie moet tussen je oren zitten, geen app die dat voor mekaar krijgt.

  5. Origineel geplaatst door Toine
    Motivatie moet tussen je oren zitten, geen app die dat voor mekaar krijgt.

    Waar lees je dat deze app ter motivatie is? Deze is juist om een goed gepersonaliseerd schema te maken en je te begeleiden.

  6. Doet me denken aan de “Vi Trainer” App Die doet precies hetzelfde
    is ook een motivator met een normaal gesproken stem die je zelfs bij je naam noemt.
    Ik geloof dat Vi zelfs iets goedkoper is, en daar worden dan ook nog wedstrijden mee gedaan waar prijzen worden uitgedeeld, vorig jaar nog 1000 dollar gewonnen, en afgelopen maart een nieuwe draadloze koptelefoon.
    Er is dan helaas nog geen apple watch integratie.

    Maar ik ga deze app ook zeker even bekijken.

  7. Daarom gebruik ik voor sporten nog een echt sport horloge (garmin).
    Hier zit het standaard in omdat het een sporthorloge is. Apple watch blijft een smartwatch en geen sporthorloge. Toch vind ik dat apple dit soort dingen als basis moet hebben in de apple watch, omdat ze pretenderen dat de apple watch ook een sporthorloge zou zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.