Reacties voor: Pod2g overweegt jailbreak uit te stellen tot iOS 6 (jailbreak)

Jailbreaker @pod2g overweegt om de jailbreak van iOS 5.1 niet uit te brengen, zodat hij zijn exploits voor iOS 6 kan gebruiken. Hij vraagt in een poll wat de beste keuze is.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 40 reacties

  1. Ik zeg lekker wachten tot IOS 6.

  2. Tsja…

    Lastige keuze…

    Ik zeg gewoon op de markt gooien en met iOS 6.0 moet die dan maar weer zien.
    Je hebt altijd dat Apple weer gaten dicht, met zowel iOS 5.1 als met zometeen 6.0.

    Gestemd dus voor ASAP op de markt gooien!

    (zit al een tijdje te wachten ;))

  3. nu ontwikkelen ipv ios 6. ios6 zal bugs bevatten die kort daarna weer worden aangepast en dan dus ook de expoits.

    IOS5 is nu meer bug vrij dan ios6.

    ios 6 zal al wel “klaar” zijn dus kans is groot dat de jailbreak ook daar nog op werkt

  4. Laat hem maar wachten tot ios6. Deze zal in de herfst samen met de nieuwe iphone komen. De kans bestaat dat de jailbreak die voor de ios 5.1 gebruikt wordt dan gedicht is en dan wordt het nog moeilijker om een exploit te vinden. Dan hebben we nog een beetje hoop voor de toekomst… Misschien moet er een boek komen “Jailbreak voor dummy’s” , zodat iedereen mee kan werken aan een jailbreak tool. Nu zijn er maar een handje vol hackers die het op dit moment doen.

  5. laat hem maar wachten tot ios 6 als we er toch nog sowieso 2 maanden moeten wachten dan kan er ook nog wel 1 of 2 maanden bij en dan hebben we er veel langer plezier van 😉

  6. wachten tot 6.1

  7. Als de productie van de iPhone 5 begint staat iOS6 erop dus lang hebben ze niet meer

  8. Ik denk dat de iphone5 pas in het najaar komt. Ze verkopen nu nog voldoende 4S apparaten, wat ze ongetwijfeld uit zullen melken.
    Iphone5 zal dan voor de kerstverkopen weer een enorme hype zijn.

  9. Als hij 5.1 met moeite kan jailbreakrn vraag ik me af hoe hij ios6 gaat jaibreaken. Die zal vlgrns mij veel moeilijker te jailbreakrn zijn dan de 5.1.

  10. Er is geen garantie dat de exploits nog in iOS6 zitten, die versie is momenteel toch nog pure speculatie.

  11. stel het uit inderdaad. Misschien hebben ze de gaten niet dicht gemaakt dat de Jailbreak devs hebben gevonden. En dat kan gelijk gerbuikt worden op de nieuwe iOS 6.

    Wat heb je aan een iOS 5.1 jailbreak? Is het de batterijduur veel verbetered tenopzichte van iOS 5.0.1 die wel gejailbreakt kan worden?

  12. Met iOS 6 zullen er wel weer toestellen buiten support vallen zoals 3GS, dus die krijgen bij uitstel dan geen jailbreak meer voor 5.1->

  13. Als je echt moet jailbreaken ga dan voor Android…elke keer kat/muis spel tussen de jailbreak community en Apple.

    Als je even niet oplet ben je jailbreak kwijt kun je weer maanden wachten.

  14. Gewoon doen in ios 6 zit toch weer helemaal nieuwe software en een nieuwe processor waardoor hij toch helemaal over nieuw moet beginnen

  15. Origineel geplaatst door ihb
    Met iOS 6 zullen er wel weer toestellen buiten support vallen zoals 3GS, dus die krijgen bij uitstel dan geen jailbreak meer voor 5.1->

    Dat is inderdaad ook nog een goede!

    Kortom uitbrengen die jailbreak! 🙂

  16. iPhone 6 zal pas ergens in september/oktober komen, iOS 6 is nog niet eens in beta. Als er nu een jailbreak uit komt voor iOS 5.1 dan zal het lek in iOS 6 zeker verholpen zijn. Ik zeg wachten tot iOS 6, daar hebben veel meer mensen wat aan en ook langer plezier van.

  17. Wat bied iOS 5.1 nu echt qua meerwaarde? Het enigste wat ik kan bedenken is het verwijderen van individuele fotos uit de fotostream maar voor de rest heb ik hem nog niet gemist.

    Liever een JB als een bijna nutteloze update 😉 Van mij mag hij gerust wachten tot iOS6. Als de exploits daar niet meer op werken kan hij ze toch nog altijd voor 5.1 alsnog uitbrengen 😉

  18. Als Apple in de toekomst gaat winnen, zodat er geen Jailbreaks meer mogelijk zijn, volgens mij gaat de verkoop van iPhones toch wel met enkele honderdduizenden omlaag.

    Waarom staat Apple het nou niet toe, zoals Samsung / HTC doen met hun mobiles (rooten).

  19. @dunster: Daar Apple inkomsten misloopt door de jailbreak. Zolang het mogelijk is om betaalde software gratis te installeren zal Apple dit proberen tegen te houden.
    Wat ik nog wel even wil melden is dat er ook juist software door verkocht word. Mensen proberen eerst de software en kopen het als ze het wat vinden. Maar waarschijnlijk is deze groep veel kleiner.

  20. Origineel geplaatst door Scoozy
    @dunster: Daar Apple inkomsten misloopt door de jailbreak. Zolang het mogelijk is om betaalde software gratis te installeren zal Apple dit proberen tegen te houden.
    Wat ik nog wel even wil melden is dat er ook juist software door verkocht word. Mensen proberen eerst de software en kopen het als ze het wat vinden. Maar waarschijnlijk is deze groep veel kleiner.

    De mogelijkheid om gratis apps te kunnen downloaden is voor mij NIET de reden voor een jailbreak. Tweaks als MyWi, exchange unlock en manual correct maken de iPhone voor mij een nog functioneler apparaat.

  21. De reden dat apple tegen een jailbreak is niet piracy. Het heeft te maken met kwaliteit.

    Apple staat voor kwaliteit, en die kunnen ze alleen waarborgen door een gesloten systeem te houden. Als apple hier publiekelijk voor openstaat en er gaat iets flink mis met een jailbreak dan wordt Apple daar op aangekeken. Is niet goed voor het imago en al helemaal niet voor de aandeelhouders.

  22. Gewoon wachten tot iOS 6.

    Mensen die jailbreak willen hadden maar niet moeten updaten.

  23. Sommige mensen zoals ik konden niet anders dan updaten naar 5.1. Mijn iPhone 4s gekocht toen de shsh blobs voor 5.01 niet meer verkrijgbaar waren. iPhone is na het installeren van een of andere jailbraik tweak blijven hangen en enige oplossing was recovery. Waar dus alleen naar 5.1 nog mogelijk bleek te zijn. Dikke pech dan maar. Maar zeker niet bewust geupdate

  24. Aub nog wel een untethered jb voor 5.1 iPhone 4S

  25. Wachten tot iOS6? Tja..maak er dan gelijk iOS8 van. Er zijn genoeg nieuwe gebruikers die toch graag willen JBen en iOS6 duurt nog wel even voordat het uitkomt.

    Ik zeg..gelijk uitbrengen en bij iOS6 weer opnieuw gaan zoeken.

  26. In principe ben ik voor wachten op iOS6. Zoveel exploits zijn er tegenwoordig niet meer “in het wild”. Maar het risico zit erin dat Apple “per ongeluk” al ÊÊn of meer van die 5 exploits gepatcht heeft in iOS6, omdat zij ook continu aan security doen. En dan zijn die exploits sowieso waardeloos geworden, want dan zijn ze in iOS6 gepatcht en voor iOS5 onbruikbaar omdat daar geen SHSHs en aptickets meer voor worden uitgegeven als iOS6 uit is.

    Dus als pod2g alsnog besluit om de exploits voor iOS5 te gebruiken, kan ik daar ook inkomen.

  27. Amateur

  28. En de ipad 3?? Uitbrengen!

  29. Ik zeg wachten 🙂
    Ik zit goed op 5.0.1 ;D

  30. Origineel geplaatst door Twisss
    stel het uit inderdaad. Misschien hebben ze de gaten niet dicht gemaakt dat de Jailbreak devs hebben gevonden. En dat kan gelijk gerbuikt worden op de nieuwe iOS 6.Wat heb je aan een iOS 5.1 jailbreak? Is het de batterijduur veel verbetered tenopzichte van iOS 5.0.1 die wel gejailbreakt kan worden?

    uhm jah. batterijduur is aanzienlijk verbeterd. ik heb zelfs daarvoor mijn jailbreak opgeofferd (was wel een grote gok). maar ik zeg ook wacht maar lekker op ios 6.0. ios 6 met jb is toch echt wel beter dan 5.1 met jb.

  31. Wachten tot iOS 6 uitkomt 😉

  32. Ik draai al weken op een semi-terhered jailbreak 5.1 en heb maar 1x moeten booten! Hij werkt erg goed, dus ik zeg wachtten!!!

  33. Wacht anders gewoon tot ios 7

  34. ik heb liever een untethered jailbreak voor ios 5.1. de exploits die gevonden zijn kunnen misschien niet worden gebruikt in ios 6.

  35. ik heb liever een untethered jailbreak voor ios 5.1. de exploits die gevonden zijn kunnen misschien niet gebruikt worden in ios 6.

  36. Ligt eraan wanneer iOs 6 uit komt

  37. Hij beweert toch dat hij 5 verschillende exploits heeft gevonden. Hij kan dus gewoon 1 exploit uitbrengen voor de jailbreak en de rest voor zich houden tot iOS 6. Wat is het nut ervan als je wacht op iOS 6.
    Apple weet hier ook van dus zetten ze gewoon express een bug in iOS 6 en nadat ze de exploits te weten zijn gekomen gooien ze 6.1 in en jij update dan omdat je dan weer die bugs niet wilt;)

  38. Ik zie liever een jailbrake voor de aTV 3

  39. Ik zit prima op 5.0.1 met jailbreak. Dus laat hem maar wachten zodat ik zsm kan genieten van ios 6 met jb

  40. Origineel geplaatst door ihb
    Met iOS 6 zullen er wel weer toestellen buiten support vallen zoals 3GS, dus die krijgen bij uitstel dan geen jailbreak meer voor 5.1->

    Origineel geplaatst door BasZ
    Dat is inderdaad ook nog een goede!Kortom uitbrengen die jailbreak!

    Dat is helemaal geen goede. Ze kunnen best wachten op iOS 6, iOS 6 JB uitbrengen & iOS 5.2 (of whatever) jailbreak daarna pas lanceren. 3GS kan voor eeuwig de laatste versie van iOS 5 downloaden namelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.