Reacties voor: Pod2g: ‘Jailbreak iOS 5.0 en 5.0.1 over een aantal dagen’

Pod2g heeft een video geplaatst van zijn untethered jailbreak van iOS 5.0.1 op een iPhone 4. De jailbreak is bijna geschikt om uitgebracht te worden en gebruikers moeten nog een aantal dagen geduld opbrengen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 60 reacties

  1. Goed nieuws!!
    Quote uit dit artikel: “gebruikers zouden dan ook dezelfde mate stabiliteit”
    Kan iemand me vertellen hoe stabiel dat is?
    Ik heb eigenlijk altijd gejailbreakt, en met weinig problemen, maar sinds mijn iPhone 4 heb ik het gelaten. Nu heb ik een iPad en wil ik graag mijn hotspot activeren.

  2. Laat die ”Sunday is a Funday” maar komen 😀

  3. Nu maar hopen dat de JB voor de 4S ook snel beschikbaar komt!

  4. jeu goed nieuws, heerlijk al die tweaks:) vooral password uitschakelen bij app kopen. en meteen ff die saaie springboard aanpassen

  5. Nu nog een unlock van 4.11.08!

  6. Hoop dat ie begin volgende week komt…

  7. Mooi joh, wou net mn iPhone gaan updaten van 4.1 naar 5.0.1 . Nog even geduld hebben dus.

  8. Zou eens tijd worden!:-) goed nieuws! Kijk er naar uit.

  9. Hulde !

  10. Ik hoop dat de jailbreak voor de iPad 2 en iPhone 4s ook snel volgen, wil ze allebei graag jailbreaken.

  11. Hmm.. Ik denk dat het of zondag of maandag tijdens de kerstdagen zal zijn. Dit omdat Ultrasn0w 1.2.5 zeker op de maandag verschijnt! Dat heeft Ultrasn0w al aangegeven. Ik denk dat ze de JB veel eerder aan ons konden geven maar niet doen om donatie’s nog uit ons te trekken voor hun harde werk.

  12. Ik zat nét te googlen hoe het er momenteel voor staat…. Ik dacht: duurt wel lang zo. Maar ja, ik wilde iOS 5 toen die uitkwam, hè.

  13. Totdat de jailbreak voor de 4s uitkomt is de iphone 5 al uit,duurt allemaal te lang dit…

  14. Yessssss ik kan niet wachten. Mis mijn jb ontzettend

    Alle hulde naar de mensen die dit mogelijk maken!!!

  15. Mooi kerstkado!! 🙂

  16. Waarom is het zo moeilijk om een 4s te jailbreaken, kan iemand mij het verschil uitleggen tussen een 4 en een 4s?

  17. En dan hopelijk ook snel een versie van Lock Calender die werkt op ios 5. Voor mij de enige reden om te jailbreaken.

  18. Hopelijk komt die iPhone 4S jailbreak snel.
    Zit al een maand zonder jailbreak =S

  19. Ik heb nu vr de eerste keer in mijn iPhone-carrière een tethered JB en ben al bij al best wel tevreden. Maar toch zal ik mij geruster voelen als de untethered versie er binnenkort is…

  20. De enigste reden om nog te jailbreaken voor mij is… Tethering..

  21. Origineel geplaatst door Bash
    Mooi joh, wou net mn iPhone gaan updaten van 4.1 naar 5.0.1 . Nog even geduld hebben dus.

    Nee, niet geduld hebben, NU die update naar 5.0.1 doen! Evt. alvast tethered jailbreaken met Redsnow (hoe vaak moet je nou eigenlijk je toestel opnieuw opstarten bij normaal gebruik?)

    Gisteren stond er al een waarschuwing op Twitter van Notcom om zo snel mogelijk met de nieuwste TinyUmbrella de blobs van 5.0 en 5.0.1 op te slaan (in gewoon Nederlands, die heb je nodig als je 5.0 of 5.0.1 wilt installeren en Apple levert ondertussen de volgende versie, normaal gesproken kan dat dan nl. niet meer). Daaruit trek ik de conclusie dat 5.1 wel eens héél snel kon komen, en die is voorlopig niet untethered te jailbreaken!

    Dus NU 5.0.1 erop zetten zolang het nog kan, dan kun je zondag die untethered jailbreak toevoegen!

  22. Origineel geplaatst door Gaetan
    Ik heb nu vr de eerste keer in mijn iPhone-carrière een tethered JB en ben al bij al best wel tevreden. Maar toch zal ik mij geruster voelen als de untethered versie er binnenkort is…

    Ik heb ook liever een untethered jb, maar heb momenteel toch 5.0 tethered. Heb al een paar keer een reboot meegemaakt (bedankt Cydia) maar gek genoeg start de telefoon altijd wel op, al is het dan semi-tethered. En ik heb die semi-tether dus niet geïnstalleerd, rara…

  23. Vind een jailbreak op dit moment toch echt veel belangrijker dan een 4s…. Helemaal happy als hij op 5.0.1 toepasbaar wordt want dan heb ik de 4s helemaal niet meer nodig

  24. En ja hoor, nóg langer wachten….. De JB werkte allang op een iPhone 4, dus waarom niet uitbrengen met de waarschuwing dat je ‘m niet op een 4S moet gebruiken? We worden toch ook gewaarschuwd dat ie niet op een iPad 2 werkt?
    .
    Apple lacht zich slap en zet nu firmware 5.1 op de sneltrein! Mensen die per ongeluk updaten zijn dan gelijk de pineut. Goodbye jailbreak!

  25. Origineel geplaatst door Mark
    De enigste reden om nog te jailbreaken voor mij is… Tethering.. Dus ik zit nu echt te twijfellen of ik nog ga jailbreaken..

    Inderdaad zo is het bij mij ook. Ik mis alleen nog tethering nu ik weiger daar namelijk 15 euro extra p/m voor te betalen.

  26. @silly: wat wil je zeggen met dan kan ik mijn password uitzettn bij app.

  27. @mark: op zich wel stabiel… Maar 1 op de 10x crashed cydia… Dan opnieuw cydia starten en dan doet ie t… Heb nu al tijdje tethered jailbreak met ios 5.0.1 met n iphone4 en verder geen enkel probleem

  28. @Mark: je kun toch ook tetheren zonder jb, ik kan dit op meerdere operatoren instellen. base en proximus. hebben de nl operatoren dit dan geblokkeerd, zodat je een abo moet nemen?

  29. Boeien dat er een unth JB voor de ouwe meuk iPhone4 uitkomt. De th is er toch.

    JB voor de iPad 2 en 4S zitten we op te wachten 😉

    Begrijp trouwens niet dat apple het nu nog niet doorheeft als de iPhone niet meer is te JB-en, geen mens meer een iPhone aanschaft.

  30. Origineel geplaatst door bartjan
    Waarom is het zo moeilijk om een 4s te jailbreaken, kan iemand mij het verschil uitleggen tussen een 4 en een 4s?

    de grote verschil zit hem in de processor, maar er zijn ook nog andere hardware verschillen. deze maken dat de software van de 4s anders geprogrameerd moet worden dit komt omdat andere drivers gebruikt worden voor de nieuwe hardware maar ook een heel deel sw om jailbreak onmogelijk te maken.
    de jb van iphone 4 heeft natuurlijk ook een meer tijd gekregen en hierdoor is deze iets sneller te jbken.

  31. we wachten op de jailbreak voor de iphone 4s.

  32. Ik bedoelde password van de AppStore uitschakelen . Zwaar irritant

  33. Ik vermoed dat de JB op de iPad 2 en iPhone 4S te maken hebben met de nieuwe hardware. In z’n posts heeft hij het over stabiel lopen en dat is toch heel wel belangrijk in Redsnow aangezien gebruikers niet op hetzelfde niveau als de hackers zelf zitten. Ik wacht al een tijdje geduldig voor iOs 5.0 te gebruiken 🙂 ze zijn niet in loondienst deze mensen dus ze mogen van mij alle tijd ervoor nemen die ze nodig hebben ALS het maar uitkomt 8)

  34. Great job, great job!!
    And lots of respect to this man!!

    Thats all thats needed to say right now!

  35. Hee, wanneer de jailbreak uitkomt voor de 3gs is het dan ook mogelijk om een unlock te gebruiken? Ik ben namelijk afhankelijk van een unlock.

  36. Ik heb hem me iOS 5.0.1 gejailbreak met Ac1dSn0W

  37. Voor de ongeduldige… Voor toch een semi tetherd jailbreak uit..Gewoon altijd een oplader bij de hand hebben.
    Jailbreak werkt perfect hoor

  38. Origineel geplaatst door bones
    Begrijp trouwens niet dat apple het nu nog niet doorheeft als de iPhone niet meer is te JB-en, geen mens meer een iPhone aanschaft.

    wat een onzin, iedereen blijft een iphone kopen, jailbreak of niet

  39. Tsja, daar zit je dan met je stoere iphone 4s of je ipad 2. eerst wat research doen mensen voordat je zo’n duur ding koopt, dan had je allang geweten dat deze apparaten nooit helemaal volledig ge-jb’ed kunnen worden.

    ipad 2 kan ik nog begrijpen, maar de 4s? gewoon een tussenmodelletje.

  40. @devi: Ik niet: alleen met jailbreak wil ik wel een iphone. Zonder jailbreak zijn er veel betere alternatieven.

  41. Ik zie het al helemaal gebeuren dat apple het lek weer dicht, en dan ook gelijk DE oplossing geven voor een 10x betere batterij. Dilemma….

  42. Origineel geplaatst door bones
    Boeien dat er een unth JB voor de ouwe meuk iPhone4 uitkomt. De th is er toch.JB voor de iPad 2 en 4S zitten we op te wachten Begrijp trouwens niet dat apple het nu nog niet doorheeft als de iPhone niet meer is te JB-en, geen mens meer een iPhone aanschaft.

    Het is geschat dat 10 % van de iphones is gejbed, ik zou niet zeggen dat niemand meer een iphone zou kopen.

  43. Origineel geplaatst door Mark
    De enigste reden om nog te jailbreaken voor mij is… Tethering..

    Me too…. O ja, én de mobiele app van Grooveshark (alleen verkrijgbaar in Cydia niet in de App Store)

    Origineel geplaatst door jelster
    Tsja, daar zit je dan met je stoere iphone 4s of je ipad 2. eerst wat research doen mensen voordat je zo’n duur ding koopt, dan had je allang geweten dat deze apparaten nooit helemaal volledig ge-jb’ed kunnen worden.ipad 2 kan ik nog begrijpen, maar de 4s? gewoon een tussenmodelletje.

    O, want jij wist wel dat jouw model iPhone altijd te jailbreaken zal blijven? En ga jij volgend jaar of over 2 jaar geen nieuwe kopen, dan?

  44. @jelster: iphone 4s kan je binnenkort echt wel jailbreaken hoor, maak je niet druk, alles is te maken dus alles is te kraken. en vind er niks stoers aan als je een 4s hebt of een ipad2

    @jajaohnee: eens een iphone altijd een iphone,,
    pak dan maar lekker een android toestelletje,

  45. Origineel geplaatst door jelster
    apparaten nooit helemaal volledig ge-jb’ed kunnen worden.
    ipad 2 kan ik nog begrijpen, maar de 4s? gewoon een tussenmodelletje

    wat een onzin, man.. kwestie van tijd dat de 4S gejailbreaked is…

  46. @bartjan: Bartjan, dit heeft te maken met de maincore chip, die is totaal anders dan de Iphone 4, door deze chip is er ook een bepaalde nieuwe versleuteling van bestanden bij gekomen.

  47. Kijk dit is nou goed nieuws 🙂

  48. Voor tethering zonder jailbreak kan je op een paar sites een profile ophalen voor je provider, waarin tethering wel toegestaan is.
    Google er maar op en je vind ze wel.

  49. Origineel geplaatst door jelster
    Tsja, daar zit je dan met je stoere iphone 4s of je ipad 2. eerst wat research doen mensen voordat je zo’n duur ding koopt, dan had je allang geweten dat deze apparaten nooit helemaal volledig ge-jb’ed kunnen worden.ipad 2 kan ik nog begrijpen, maar de 4s? gewoon een tussenmodelletje.

    Ook beetje onzin.. Mijn iPad2 draait met jailbreak op 4.3.3 perfect 🙂 En ik vind in mijn geval iPad2 de jb hoger afwegen dan iOS5 erop.. Ik wacht wel!

  50. Origineel geplaatst door iFeun
    Voor tethering zonder jailbreak kan je op een paar sites een profile ophalen voor je provider, waarin tethering wel toegestaan is. Google er maar op en je vind ze wel.

    Ik kan er helaas niets over vinden….althans….slechts dat het niet gaat werken met iOS5 en geen JB…..

  51. Ik kan niet wachten zonder JB is de iphone net een geboren kind met een kist eromheen

  52. Ik heb nu nog 4.3.3 (iphone 4) + JB

    Kan ik straks gewoon updaten (CFW) met behoud van al mijn proggies die ik geinstalleerd heb met Cydia?

    Moet ik updaten met behoud van baseband?
    Of kan ik gewoon updaten zonder daar rekening mee te houden?

  53. Hopelijk weer greenpos1on

  54. @nico: Kan nu toch al? Gewoon het beta repo installeren en gratis nieuw lock calendar betas krijgen 🙂 Al hoewel je beter niet kunt updaten als het allemaal goed draait. Had een keertje dat ik niet meer kon ontgrendelen zonder Safe Mode..

  55. Dit zou een mooi kerstcadeautje zijn. Al jailbreak ik alleen nog voor sbsettings, en gameboy/nes emulators met bijbehorende tv out zodat ik de spellen dan kan spelen met mijn Wii controllers op de tv. Ook .plist bestanden aanpassen zodat ik mijn eigen roms kan laden in de c64 app is een welkome aanvulling!

    Want .plist bestanden aanpassen zonder jailbreak is niet mogelijk toch? Of is er een filebrowser die zonder jailbreak zo diep in het bestandssysteem kan komen?

  56. @bones: Ga je nou poopie joopie zitten doen dat je een iphone 4s hebt. Iphone 4 ouwe meuk laat me niet lachen. Zoveel verschil zit er niet met een iphone 4 en 4s. Er zijn ook mensen die bewust geen iphone 4s nemen als ze nog een iphone 4 hebben die PRIMA werkt

  57. Origineel geplaatst door Michel
    En ja hoor, nóg langer wachten….. De JB werkte allang op een iPhone 4, dus waarom niet uitbrengen met de waarschuwing dat je ‘m niet op een 4S moet gebruiken? We worden toch ook gewaarschuwd dat ie niet op een iPad 2 werkt? . Apple lacht zich slap en zet nu firmware 5.1 op de sneltrein! Mensen die per ongeluk updaten zijn dan gelijk de pineut. Goodbye jailbreak!

    Goeie reden om niet te updaten. Ik zie er de humor voor Apple niet van in. Iemand die serieus hiermee omgaat, zorgt er wel voor dat hij geen update uitvoert.

    @bones: Een iPhone 4 ouwe meuk? Gaat het wel goed met je?

    @devi: ik denk dat er altijd mensen zijn die zo ueberhip willen doen, dat de per se de nieuwste iPhone willen hebben (Bones waarschijnlijk) en de ketenen van Apple voor lief nemen.
    Hoe dan ook, ik mis mijn JB en ben erg blij met dit nieuws!

  58. Origineel geplaatst door Henk
    Ik heb nu nog 4.3.3 (iphone 4) + JBKan ik straks gewoon updaten (CFW) met behoud van al mijn proggies die ik geinstalleerd heb met Cydia?…

    Bestaat inderdaad wel ja, heb het ook zelf met een vorige iOS update kunnen doen. Is een app’je voor in Cydia. Het het AptBackup voor zover ik weet. Moet je even naar google’en 😉

  59. @bartjan:

    Misschien als je het stukje had gelezen, had je het antw zelf al gevonden.

    …… of de jailbreak ook in eerste instantie voor deze op de A5-chip gebaseerde toestellen beschikbaar zal worden gemaakt.

    Zou daar misschien het verschil in zitten???

  60. Weet er toevallig iemand hoe het komt dat er na de upgrade naar 5.1 ik mijn toestel niet meer in dfu mode kan krijgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.