Reacties voor: Pod2g: ‘Ik zou wel voor Apple willen werken’ (jailbreak)

Jailbreaker pod2g lijkt zeer geïnteresseerd in een baan bij Apple. Zijn enthousiasme is opmerkelijk, gezien hij voor een groot deel verantwoordelijk was voor eerdere jailbreaks.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Hij kan beter een euro per jailbreak gaan vragen en de Kim Dotcom van de jailbreak scene worden.
    Als ze allemaal voor Apple zouden gaan werken is er straks geen jailbreak mogelijkheid meer over!!

  2. Mmmmh.
    Qua techniek een held zijn maar op ideologisch gebied eerder een overloper dan een geus.
    Vreemd…

  3. Als deze jongens voor Apple gaan werken ,komen er wel weer nieuwe jailbreakers.
    Ben er niet bang voor

  4. Weer naïeve commentaren. Het vergt kennis en creativiteit voor deze jongens om ervoor te zorgen dat er een jailbreak komt. Daarenboven moeten ze er ook heel veel tijd in stoppen om een deftige GUI te maken, of er wordt weer met ergernis over het feit gepraat dat je je iPhone moet jailbreaken op een (voor de gebruiker) onorthodoxe manier. Een baan bij Apple zou ervoor zorgen dat ze kunnen doen wat ze goed kunnen en graag doen, zonder al die negativiteit van de onwetende maatschappij. Als jij voor een nieuwe jailbreak kan zorgen, door kwetsbaarheden die je zelf hebt gevonden te exploiteren en er dan een GUI rondschrijven, dan heb je recht van spreken.

  5. Ik zou hetzelfde doen als ik hem was! Niks egoïstisch aan! Hij wil carriere maken, zoals iedereen dat doet op zijn eigen manier. Spijtig voor ons die graag een jailbreak willen, zo is het nu eenmaal!

  6. Origineel geplaatst door Gaetanvdb
    Ik zou hetzelfde doen als ik hem was! Niks egoïstisch aan! Hij wil carriere maken, zoals iedereen dat doet op zijn eigen manier. Spijtig voor ons die graag een jailbreak willen, zo is het nu eenmaal!

    Zo is ‘t maar net !!
    Tevens een uitdaging voor andere slimmerikken door te gaan met het zoeken naar uitbraakpogingen 😉

  7. Als je lekker lowlevel met de hardware wil bezig zijn, zijn er twee opties: Je wordt jailbreaker en hebt daar een dagtaak aan zodat je geen tijd meer hebt om te spelen, of je gaat bij Apple werken en mag écht met de hardware spelen.

    Ik snap pod2g dus wel. Soms hoef je geen ideologische redenen te hebben om te doen wat je doet; hij vindt de hardware waarschijnlijk gewoon leuk.

  8. Gelijk hebben de heren. Wil je Apple werken en maken ze het mogelijk. Doen!!

  9. Daarom kun je ook een bijdrage leveren via paypal voor de jailbreak, compenseerd niet met het megasalaris van apple natuurlijk, maar zo hou je het wel leuken, daarbij maken ze echt een hoop mensen blij.
    Ik heb 5 dollar gestort, gaat toch om het idee, om deze manier komt de jailbreak voor de ATV ook dichterbij..

  10. Ik meen me te herinneren dat held Steve in zijn jonge jaren ook hacker is geweest.

  11. Ik snap uberhaupt niet dat apple deze gasten geen top baan en salaris aan bied.. Wat apple verliest aan omzet door de jailbreak community is niks vergeleken bij 3x top salarisjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.