Reacties voor: PocketRocket helpt met het wegwerken van je Pocket-bibliotheek

Met PocketRocket ga je de strijd aan met je overvolle Pocket-bibliotheek. De (gratis) dienst stuurt dagelijks een artikel uit je Pocket-verzameling naar je e-mail toe.
Lars Paymans -

Reacties: 4 reacties

  1. Wat een slecht gekozen naam voor die app; als je Googled op Pocket Rocket zijn de eerste drie links van erotische warenhuizen. Kijk je bij de plaatjes dan zie je veelal (mini) motorfietsen…

  2. Dit lijkt me gewoon weer een extra tussenstap. Een programma wat je wil helpen bij het werken met een ander programma, waardoor je uiteindelijk gewoon met twee programma’s opgescheept zit. Deze dienst gaat er niet op magische wijze voor zorgen dat je die artikels plots wel leest, enkel dat je weer wat extra mails naar de prullenbak moet slepen 🙂 Als je die artikels wil lezen doe je het toch, als je ze niet leest gaat een extra reminder in je mailbox daar niet plots verandering in brengen.

  3. Ehm wat is er mis met het zetten van een dagelijkse reminder dat je tenminste 1 Pocket-artikel moet verwerken?

  4. Nice! Kan zeker een handje helpen bij het lezen van de artikelen. 1 vraag, worden deze artikelen dan ook direct in het archief van Pocket geplaatst?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.