Reacties voor: Plex komt met nieuwe videospeler voor iOS en Apple TV voor meer flexibiliteit

Plex test een nieuwe videospeler voor de iOS- en Apple TV-apps. De nieuwe speler ondersteunt veel meer videoformaten en andere verbeteringen. De speler is voor nu alleen nog beschikbaar voor betatesters.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik gebruik Infuse op de Apple TV, super tevreden mee. Speelt alles af en heel gebruiksvriendelijk. Weet niet wat deze Plex beter zou maken dan Infuse?

  2. Origineel geplaatst door Ludwig
    Ik gebruik Infuse op de Apple TV, super tevreden mee. Speelt alles af en heel gebruiksvriendelijk. Weet niet wat deze Plex beter zou maken dan Infuse?

    Ik gebruik beide en beide heeft voor- en nadelen, een nadeel van Plex is in mijn ogen dat he een goede NAS of een pc nodig heb voor het streamen.

    InFuse heeft bv alleen een simpele nas nodig en de nieuwste Apple TV, voor een leek is dat denk ik het simpelste en goedkoopste optie.

    Maar zoals al gezegd beide hebben hun voor en nadelen.

  3. Origineel geplaatst door Ludwig
    Ik gebruik Infuse op de Apple TV, super tevreden mee. Speelt alles af en heel gebruiksvriendelijk. Weet niet wat deze Plex beter zou maken dan Infuse?

    Plex is in standaard functionaliteit geheel gratis en apps zijn beschikbaar op de meeste gangbare apparaten (bijv. IOS, android,smart tv’s, xbox, ps4, amazon stick).
    Als ik de reviews van Infuse lees zijn de gebruikers laatste tijd niet zo blij met dat ze voor nieuwe versies moeten betalen en abonnementen af moeten sluiten.

  4. Ik ben ook echt een infuse fan. En heb vroeger altijd plex gebruikt maar infuse is echt heerlijk in combinatie met een nieuwe Apple tv. Zelfs ISO’s worden direct afgespeeld. Geld meer dan waard!

  5. Infuse pro spreekt mij al jaren aan en werkt uitstekend!

  6. Ook ik ben zeer tevreden met Infuse pro. Slikt ongeveer alles en vereist geen conversie op de server. Heeft veel opties maar blijft gemakkelijk in gebruik. En ja, goede software, die ook nog eens goed wordt onderhouden, kost geld. Wellicht is het niet te verwachten dat een nieuwe Plex cliënt op de Apple TV gratis is/blijft. Maar ik laat me graag verrassen.

  7. Hier ook een Infuse fan.
    Ik zou ook niet weten waarom ik zou betalen voor een streaming dienst plex. Zou mooi zijn als plex Gewoon een goedkope nas en een app die alles afspeelt. Zelfs ondertitels downloaden werkt oerfect.

  8. Ik gebruik zelf beide. Op mijn synology nas heb ik plex server draaien in combinatie met Infuse. Dit werkt fantastisch zodat ik ook buitenshuis een filmpje zou kunnen kijken. Heb een jaarlijks abonnementje van infuse wat ik met alle liefde aan ze betaal, het werkt gewoon altijd met regelmatig nuttige updates. Echt een aanrader voor de nas mensen onder ons.

  9. Hier ook een tevreden Infuse gebruiker samen met Apple TV 4 en een Synology NAS. Ik heb gekozen voor Infuse omdat deze, na betaalde upgrade DTS ondersteunt, wat bijvoorbeeld DS Video niet deed. Volgens mij wilden ze license rechten niet betalen bij Synology oid. Hoe zit dat met Plex?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.