Reacties voor: Plex: media streamen naar de Apple TV vanaf Mac OS X (jailbreak)

Dankzij een vroege versie van Plex is het mogelijk om video's te streamen vanaf je Mac zonder dat daarvoor de tussenkomst van iTunes nodig is.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. is er een risico dat er iets mis gaat en dat je je apple tv kan weggooien ?

  2. mooi !

    maar is er een risico dat er iets mis gaat en dat je je apple tv kan weggooien ?

  3. Waarschijnlijk niet je kunt je appletv gewoon herstellen net zoals een iPhone;)

  4. @dave: Nope, je kunt altijd nog gewoon je device via itunes restoren naar een standaard firmware. In principe is het qua updaten net een i(pod/phone/pad)

  5. Hopen dat boxee of xbmc ook beschikbaar komen.

  6. Dit klinkt heel goed. Ik ben niet zo van het JB, maar als dit uit de kinderschoenen is, koop ik een Apple TV voor op de slaapkamer (in de woonkamer staat de mini met Plex).

    Ondanks dat ik Plex een fantastisch programma vind, begrijp ik niet dat Apple de ATV niet meer open maakt voor plugins. De reden dat ik Plex gebruik is voor RTL gemist en Uitzending Gemist. Als ze deze plugins nu op de ATV zouden toelaten, zou ik alles via de Apple programma’s laten lopen. Dat converteren maakt me niet zo veel uit.

    Het maakt mij persoonlijk ook niet uit of ik mijn films via Frontrow of Plex zou kijken. Nadeel vind ik nu dat ik met verschillende programma’s werk (iTunes en Plex op de Mac en Video app en VLC op iPad en iPhone). Zou willen dat het makkelijker kon.

  7. Hm ik stream vanaf mijn iMac met PS3 server naar mijn ps3.
    Alles in Full HD en Dts.
    Apple tv is mischien goedkopere oplossing als je geen PS3 hebt maar streaming kwaliteit zal altijd minder blijven als ik het goed begrepen heb.

  8. waarom uberhaubt zo veel mensen al naar de 2nd gen atv? waarom niet gewoon een eerste generatie (kosten tegenwoordig net zo veel) waar alle opties al makkelijk te gebruiken zijn door een hack?

  9. als ik een HD film stream, (12gb) belast ik dan mijn gewoon wifi internet ?

  10. Origineel geplaatst door thespirit
    Hm ik stream vanaf mijn iMac met PS3 server naar mijn ps3. Alles in Full HD en Dts. Apple tv is mischien goedkopere oplossing als je geen PS3 hebt maar streaming kwaliteit zal altijd minder blijven als ik het goed begrepen heb.

    Hoe juist? Want als ik met mijn mac PS3 media server gebruik kan ik net DVD rips streamen. Full HD’s gaan in schokken en veel te traag..

  11. @dave:

    Ja, dat lijkt mij nogal logisch. Full HD streamen over een B/G netwerk gaat sowieso niet lukken, beter een vaste verbinding nemen.

  12. kan je in apple tv 2 ook een ethernet kabel steken ?

  13. Ja hoor, werkt prima. Heb ik zelf ook

  14. @dave: Check de site van Apple en je weet het antwoord…

  15. Iemand al video_ts folders aan de praat gekregen? Of werkt dat nog niet.. Ik ben aan het zoeken op internet maar word gestoord van alle oude Apple tv meuk die er ondertussen is..

  16. Origineel geplaatst door dennisyzf
    waarom uberhaubt zo veel mensen al naar de 2nd gen atv? waarom niet gewoon een eerste generatie (kosten tegenwoordig net zo veel) waar alle opties al makkelijk te gebruiken zijn door een hack?

    Omdat je iPhone /iPad ook kan streamen naar je aTV misschien ? Zou nog mooier zijn als je alle content (xvid/x264) zou kunnen streaken vanaf je iPad naar plex

  17. Origineel geplaatst door dennisyzf
    waarom uberhaubt zo veel mensen al naar de 2nd gen atv? waarom niet gewoon een eerste generatie (kosten tegenwoordig net zo veel) waar alle opties al makkelijk te gebruiken zijn door een hack?

    Heb een eerste generatie apple TV. Hoe zit dat met die hack? Kan je meer uitleg geven of eventueel een interessante link?
    Thanks

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.