Reacties voor: Plex Media Player nu voor iedereen gratis

Plex Media Player is nu voor iedereen gratis te gebruiken, zelfs zonder betalende Plex Pass. Bovendien is de Plex-mediaspeler nu ook beschikbaar in combinatie met Kodi, een ander media-platform.
Lees het complete artikel → Plex Media Player nu voor iedereen gratis
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Er staat nog steeds dat ik premium moet nemen. Wellicht wordt het wat later doorgevoerd?

  2. Voor Windows 10 is het nog steeds de App met In-App aankoop van €4,99
    Voor iOS had ik de losse app een tijdje geleden al gekocht.
    Ik hoop nog steeds op een goeie kortingsactie op de Plex Pass want $149,00 voor “Longtime” (dus niet specifiek hoe lang) vind ik nog steeds te duur.

  3. @Sabina: Het is even zoeken maar als je bij download kijkt staat er “Get an app” daaronder kun je hem wel downloaden.

  4. Tja kodi of plex…..
    gebruik het alleen bij de tv dan is kodi prima.
    Dat sociale sausje in plex hoeft van mij niet..

  5. @Mark: het is lifetime dus je hoeft je geen zorgen te maken over de duur van je premium account. Zelf heb ik het aangeschaft toen het nog 75 euro oid was, maak er al jaren met veel plezier gebruik van.

  6. @R3mi: Kijk, €75,00 dat heb ik er wel voor over, €99,00 zou ook nog net kunnen, maar €149,00, nee, dat is teveel van het goede.

  7. De remote functie van de app om muziek en films vanaf iPad/iPhone op je NAS server af te spelen werkt al twee updates niet meer goed. Laat ze dat eerst is faxen!

  8. Plex was toch altijd al gratis. Alleen een paar extra functies kon je alleen met een zomex
    pass gebruiken. Die heb je in principe niet nodig.

  9. Als ik het goed lees gaat het ook niet om Plex pass functies, maar alleen om de Plex media player. Ik lees in dit artikel niets over gratis Plex pass diensten.

  10. Origineel geplaatst door R3mi
    @Mark: het is lifetime dus je hoeft je geen zorgen te maken over de duur van je premium account. Zelf heb ik het aangeschaft toen het nog 75 euro oid was, maak er al jaren met veel plezier gebruik van.

    Ik zou daar niet zo zeker van zijn lifetime. Dat werd ook gezegd van TomTom Europe maar opeens was het niet meer lifetime. Weg 79 euri.

  11. Ff voor de duidelijkheid. Dit stond in een artikel van maart 2016 op iCulture;

    Wil je je eigen content streamen naar een iPhone, iPad of vierde generatie Apple TV? Dan is een eenmalige aankoop van €4,99

    Dat stond los van de Plex Pass, dus ik denk dat het hier gaat om het gebruiken van Plex Media Player voor je eigen bestanden zonder dat je dat bedrag hoeft te betalen.

    Correct me if I’m wrong 😉

  12. Ik gebruik OpenPHT (PHT voorgezet door een groep Plex gebruikers), icm de Aeon Nox skin. Ziet er fantastisch uit en werkt top!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.