Reacties voor: Hoe Plex steeds meer op de TV-app van Apple begint te lijken

Plex wil abonnementen en huurfilms in eigen app
Al jaren kennen we Plex als een dienst om je eigen films mee op te slaan en beheren. De laatste tijd focust het bedrijf zich meer op streaming en dat wordt dit jaar verder uitgebreid. Qua functionaliteiten zal het gaan lijken op de TV-app van Apple.
Daniel Vischjager -

Reacties: 5 reacties

  1. Vroegûh….gebruikte Plex voor de films die ik van DVD’s had geript. Die kon ik vervolgens delen met vrienden. Zo hadden we onze eigen streaming dienst. Sinds Netflix gebruik ik het niet meer. Is wel een mooi programma.

  2. Als dat uiteindelijk maar niet ten kosten gaat van de mogelijkheid van je eigen films en video’s.

  3. Goed. Want de Apple TV app is geen pretje. Een alternatief verwelkom ik zeker.

  4. Stel je voor. Eén app met daarin al je favoriete content. Als je iets wilt afspelen krijg je een keuze, je eigen kopie of 3 euro bij Pathe Thuis of bij Netflix of Hulu. Je kunt direct een abonnement afsluiten als je wilt of een andere dienst nemen. Kijk je toch je illegale kopie, dan kun je fooi geven aan het einde.
    Je hoeft de irritante k*t menu’s van Netflix niet te gebruiken. Je hoeft niet 6 apps te openen om te kijken waar je wat kunt kijken.

    Nee, ik geloof niet dat dit haalbaar is. Maar het idee, net als de Apple TV app is goed: de kijker centraal stellen in plaats van de winst, a-b-testen en overgeanalyseerde interfaces en aanbevelingen.

  5. Een overkoepelend platform is toch de droom van iedere gebruiker?
    1 abonnement bij Plex. Zij moeten maar regelen waar het geld naartoe gaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.