Reacties voor: Plastic iPhone Lite vergeleken met eerdere iPhones (video)

Een nieuw verschenen video toont de plastic iPhone lite in vergelijking met oudere iPhones, zoals de iPhone 3GS (die ook van plastic was).

Reacties: 30 reacties

  1. Ziet er best wel goed uit

  2. Tof dat Apple de mensen die graag een iPhone willen en die niet kunnen kopen, toch de kans geven om er één te kopen 🙂

    (Als dit echt is)
    Vind het trouwen ook nog mooi uitzien.

  3. ziet er mooi uit!

  4. Hoe is hij daar in Gods naam aangeraakt? Ziet er idd erg plastiek uit , maar wel van goede kwaliteit. En ook unibody wat de stevigheid alleen maar ten goede komt

  5. Ziet er goed uit! Misschien zijn deze iPhones wat kind vriendelijker met laten vallen enzo!

  6. Vind het er eigenlijk nog niet eens zo slecht uitzien. Als de prijs nou inderdaad rond de €350 komt te liggen (en als hij überhaupt wel komt) dan wordt dit in elk geval mijn volgende iPhone. 🙂

  7. Ik geloof hier echt niks van kijk maar naar de iPad mini het gaat om de Apple feeling die krijg je met plastic niet. Ik verwacht een iPod touch met bel functie voor ong 375 euro.

  8. Niet verkeerd hoor zo’n budget iPhone. Waarschijnlijk gratis bij een laag abonnement.

  9. Wow … als dit em wordt en idd de prijs tussen de €300 en €400 houdt, dan gaat iPhone zeker weten weer een flink stuk marktaandeel terugwinnen!

    Ik weet namelijk zeker dat er veel mensen zijn die wel een iPhone willen maar toch een Android o.i.d. kopen, puur vanwege de prijs.

  10. Yup, dan gaat deze iphone het marktaandeel van zijn grote broer kannibaliseren net zoals de iPad mini dat met de iPad doet.

    Ik ben benieuwd welke beperkingen deze budget iphone krijgt.

  11. Het ziet er leuk en goedkoop uit, maar ik vind dit echt niets voor Apple. Zij staan voor kwaliteit en niet voor glanzend plastic..

  12. Origineel geplaatst door Maurice
    Het ziet er leuk en goedkoop uit, maar ik vind dit echt niets voor Apple. Zij staan voor kwaliteit en niet voor glanzend plastic..

    Precies… Van mij hoeft dit niet zo… Zit ook niet te wachten op een plastic iMac…

  13. Het ziet er allemaal prachtig uit, ook deze ‘goedkopere’ versie maar geen cases gebruiken graag! Ik ruil mijn zwarte iPhone 5 hiervoor in…

  14. Origineel geplaatst door Maurice
    Het ziet er leuk en goedkoop uit, maar ik vind dit echt niets voor Apple. Zij staan voor kwaliteit en niet voor glanzend plastic..

    Onzin … De Iphone 3G/3GS hadden ook dezelfde kunststoffen achterzijde. Dat waren zeker wel kwaliteitsproducten.

  15. Ben heel erg benieuwd naar de verschillen tussen deze ‘budget’ variant en de ‘premium’ variant. Mits de geruchten kloppen.

    Als de ‘budget’ alweer beter is dan mn huidige 4 dan is de keuze snel gemaakt 🙂

  16. @CD130: Ik vind de kwaliteit van mijn superduper top notch iPhone 5 anders erg tegenvallen qua kras en stootveiligheid. Verf gaat eraf aan de zijkanten. Is m’n tweede toestel. Heb deze pas sinds februari. Klein tikje en er zit een deuk in het aluminium. Ook het vasthouden van de iPhone (zonder hoesje, zoals ie bedoeld is) vind ik eigenlijk sinds de 4 niet goed. Veel te glad (de 4 en 4s helemaal met dat glas) en veel te hoekige randen. Toen ik de nieuwe iPod touch zag dacht ik ‘zó had de iPhone eruit moeten zien en voelen’. En dat lijkt nu te gebeuren. Ik zou zomaar overstappen. Puur vanwege het vasthouden zonder hoesje en dat je m een keer kan laten stuiteren zonder dat je toestel meteen lelijk is.

  17. Deze zal rond de 500,- kosten lijkt mij. De 5s 700,- anders is het gat te groot. Of de 5 moet daar tussen gaan zitten.

  18. @Maurice: 3GS was ook nog plastiek, maar geen unibody. En was toen top. Het mag wel vind ik. Zolang ze ook top toestellen blijven ontwerpen is er voor mij niets aan de hand.

    @Michiel: slechter als de 4 zal hij zeker niet zijn. Volgens mij zwieren ze de a5 chip van de 4s er in. En hij moet ios 7 kunnen trekken.

  19. Origineel geplaatst door Maurice
    Het ziet er leuk en goedkoop uit, maar ik vind dit echt niets voor Apple. Zij staan voor kwaliteit en niet voor glanzend plastic..

    ehm je bent zeker een nieuwe apple gebruiker? Apple heeft juist altijd met glanzend kunsstof gewerkt hoor, zie de eerste ipod’s, imac en dergelijke…stuk voor stuk kwaliteit…de nieuwere stijl spreekt mij ook meer aan maar geschiedenis kun je niet ontkennen…

  20. Hier kunnen ze een site voor opzetten: uglyiphones.com Man man, ben je eindelijk van zo’n 3G(s) af, dan krijg je dit #terugindetijdding 🙁

  21. Vind de 3s mooier

  22. Origineel geplaatst door Tom
    Vind het er eigenlijk nog niet eens zo slecht uitzien. Als de prijs nou inderdaad rond de €350 komt te liggen (en als hij überhaupt wel komt) dan wordt dit in elk geval mijn volgende iPhone.

    Same here! kom maar dooorrrrr Apple 🙂

  23. Die gozer moet rustig doen met de iphone4 en ipod touch!!!! 😉

  24. als apple nu nog een iphone 4s voor 576 verkoopt in de apple store gaat deze iphone niet budget zijn.
    Ik denk dat hij 500+ gaat kosten, het wordt gewoon een vervanger van de 4s.
    het probleem met apple iphone’s is dat zodra ze betaalbaar worden ze al erg veroudert zijn, de 4s kan al geen 5ghz wifi ontvangen en heeft geen lightning port etc.
    Daarom maken ze zo’n telefoon, waar je het woord budget ruim moet nemen, maar wel de nieuwste opties krijgt voor een 4s prijs.

  25. Ik heb 2 iPad’s, een MacBook Pro, een Mac mini en een iMac. Allemaal recent spul. Maar toch heb ik voor een Android telefoon gekozen. Daar waar ik voor de andere Apple producten de meerprijs er aan af zie, heb ik er moeite mee om bijna 700 euro voor een telefoon uit te geven. Dus voor mij is de gunstiger geprijsde iPhone interessant.

  26. ziet er inderdaad véél degelijker uit dan de ‘cheap plastic’ chinese kopieën van het alombekende merk! En zolang Apple geen amoled (korte levensduur van het rode fosfor) schermen gebruikt blijven ook de kleuren prachtig (jarenlang)

  27. Origineel geplaatst door Harry
    Ik heb 2 iPad’s, een MacBook Pro, een Mac mini en een iMac. Allemaal recent spul. Maar toch heb ik voor een Android telefoon gekozen. Daar waar ik voor de andere Apple producten de meerprijs er aan af zie, heb ik er moeite mee om bijna 700 euro voor een telefoon uit te geven. Dus voor mij is de gunstiger geprijsde iPhone interessant.

    Natuurlijk uw eigen keuze, maar een iPhone 5 is voor 618,- te verkrijgen, een beetje Android toestel zal misschien 100,- goedkoper zijn, nou alleen voor dat geld zou ik alleen al voor het gemak kwa synchronisatie al een iPhone nemen, desnoods een vorig model, een 4s is nog steeds erg goed. Maar goed, ieder z’n keuze uiteraard.

  28. Design is leuk voor een week, Daarna kijk je er toch niet meer naar. Het gaat om iOS! En als die draait ga ik niet een paar honderd euro meer neertellen voor een ‘cooler’ design…

  29. Wat denken jullie van het idee dat Apple misschien wel de iPod touch upgrade naar een instap telefoon?? Zou dat kunnen??

    Hij lijkt erg op een ipod touch maar dan plastic en ze zouden dan een lage prijs aan kunnen houden.

  30. 150 euro inclusief Vodafone Prepaid kaartje dan is ie van mij 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.