Reacties voor: Plantage en Yindo starten met Spotify voor e-books – abonnement voor onbeperkt e-books lezen

Boekhandelsketen Plantage en online leesplatform Yindo starten met een nieuw abonnement. Je kunt voor 10 euro per maand onbeperkt lezen in het aanbod van Yindo.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ik zou dit niet interessant vinden omdat het alleen maar streaming gelezen kan worden. Je moet dus altijd een internetverbinding hebben anders: geen boek..

  2. Bovendien is het aanbod ook niet echt jaloersmakend. Vooral oudere boeken en van onbekende schrijvers.

  3. Boeiend om te zien dat je online meer moet betalen dan als je het digitale ‘fysiek’ koopt. Knieval voor de partner? Overigens is het lezen in de cloud inderdaad nog steeds erg moeizaam en/of kostbaar als je op bijv. vakantie wil gaan lezen. Vooralsnog zou het aardig zijn als het ook kan op een manier zoals Tablisto die heeft. Moeten die uitgevers daar is niet mee gaan praten?

  4. Origineel geplaatst door Ann
    Vooral oudere boeken en van onbekende schrijvers.

    Dat ben ik niet helemaal met je eens. Het aanbod omvat veel boeken die op dit moment ook gewoon op de stapels in de boekhandel liggen: Nicci Gerrard, Harlan Coben, Santa Montefiore, enzovoort. Daarnaast zeer veel actuele ICT-, management en fotografietitels.

    Wel is het aanbod op dit moment nog beperkt (ca. 2000 titels), maar Yindo is in gesprek met alle grote uitgeverijen van Nederland en wekelijks worden tientallen nieuwe titels toegevoegd. Het is echter een proces dat tijd nodig heeft en een omslag vereist in het denken en businessmodellen van uitgeverijen.

    Disclaimer: ik werk voor Yindo.

  5. @Frans: “Knieval voor de partner?”

    Au contraire – eigen keuze van Yindo. We dragen de boekhandel een warm hart toe, en willen ook in de retail draagvlak voor onze e-producten creeeren. Deelnemende boekhandels reageren vooralsnog enthousiast.

    Disclaimer – ik werk dus ook voor Yindo 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.