Reacties voor: Plan V laadt iPhone op met losse blokbatterij

Heb je een lege iPhone en geen speciale batterij bij de hand? Met de Plan V kun je een 9v-blokbatterij op je iPhone aansluiten om hem vol te trekken.
Lees het complete artikel → Plan V laadt iPhone op met losse blokbatterij
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 3 reacties

  1. Onzin. Ga jij ‘s-avonds laat maar eens op zoek naar een 9 volt batterij, als tijdens een concertje of zo je iPhone dreigt uit te vallen.

    Je kunt echter ook even in de bar gaan zitten en in een half uurtje onder het genot van een biertje je iPhone laden. Een plat stekkertje en kort kabeltje nemen minder ruimte in dan een 9 volt batterij + kabeltje.

    Stopcontacten heb je overal. 9 volt batterijen daarentegen zeker niet. Of steek je altijd een 9 volt batterij in je zak? Dan is het nog onzinniger, want dan zijn er veel handiger noodaccu’s te krijgen.

  2. Als er iets niet gangbaar is dan is het wel een 9v blokbatterij.
    Bedenk iets met een AA die liggen in de meeste huishoudens wel in de keukenla.
    Lijkt me een kansloos object.

  3. Lijkt handig, maar is het eigenlijk niet. 9 volt batterijen zijn duur en iedereen gebruikt oplaadbare batterijen. Het is wél erg handig als je bijvoorbeeld door Azië of Zuid-Amerika aan het trekken bent met je rugzak en op allerlei plekken komt waar ze geen behoorlijke elektriciteit hebben. Dan mag je hopen dat je een winkeltje vindt met 9 volt batterijen. Nee, liever een juicepack of een apparaatje met een slinger eraan, zodat je zelf elektriciteit kunt opwekken. Zoals die radiootjes voor Afrika. Met m’n iPhone 6 Plus gebeurt het helemaal nooit meer dat ik ergens met een lege batterij zit. Vanaf 8 uur vandaag ben ik weg van huis en m’n batterij staat (echt waar!) nog steeds op 98% om 16.40 ‘s middags. Na bijna 9 uur. Niet intensief gebruikt deze keer, maar toch…!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.