Reacties voor: Google Pixel Buds vs. AirPods: de verschillen zijn klein, maar de winnaar is…

Google heeft de Pixel Buds 2 aangekondigd, draadloze oordopjes in een oplaadcase. Het lijkt op de AirPods, al is het design wel iets uitgesprokener en de eigenschappen zijn net iets anders. Wij vergelijken ze met Apple's draadloze oortjes, de AirPods 2.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. AirPods van september 2016 vergelijken met Google Pixel Buds die pas uitkomen in 2020? 🙄

  2. je leest iculture, dus je bent gek op Apple producten… winnaar AirPods :’)

  3. Origineel geplaatst door Kaas
    AirPods van september 2016 vergelijken met Google Pixel Buds die pas uitkomen in 2020? 🙄

    Dat is niet helemaal waar. Ik heb het over de AirPods 2 uit 2019.

    Dat de Google de Pixel Buds 2 pas volgend jaar uitkomen klopt, maar het zijn dure dopjes. Mensen willen nu alvast een afweging maken of ze voor de AirPods moeten gaan, of wachten op de Pixel Buds. Als er tegen die tijd alweer nieuwe AirPods zijn, maken we natuurlijk een nieuwe vergelijking op basis van de informatie van dat moment, zoals je van ons gewend bent 😉

    Origineel geplaatst door jeroen
    je leest iculture, dus je bent gek op Apple producten… winnaar AirPods :’)

    We staan open voor andere meningen! Geef per punt gerust even aan waarom je vindt dat de Pixel Buds beter zijn.

  4. Dit gaat dus overal over, behalve over dat wat echt telt: de geluidskwaliteit. Het enige dat daarover wordt gezegd, is dat je van de Pixel Buds een iets betere audiokwaliteit mag verwachten vanwege het afgesloten ontwerp. Dat is nog maar de vraag, zeker waar de beste hoofdtelefoons van bijvoorbeeld Sennheiser of Grado open hoofdtelefoons zijn. Afgesloten hoofdtelefoons of oordoppen, al dan niet met geluidsonderdrukking, hebben als groot nadeel dat muziek ook afgesloten klinkt, wat mij, zeker bij wat langer luisteren, totaal niet bevalt. Bovendien is het op de fiets of wandelend wel zo handig niet van omgevingsgeluiden afgesloten te zijn.

  5. Ik ben op dit moment eigenlijk best tevreden over mijn redmi AirDots. Die mag wat mij betreft hier mee in het rijtje met de pixel buds en de AirPods.

    True wireless met bt5, noise canceling, mooie matzwarte oplaadcase, mooi design en hele goede bouwkwaliteit.
    Ook daarmee luistert Siri altijd, en kan ik 2 keer drukken op een dopje om siri alsnog op te roepen zonder dat ik Hey Siri moet zeggen.
    Ik haal ze uit het doosje en ze linken vanzelf aan mijn iPhone en aan elkaar, steek ze terug en de muziek pauzeert en de AirDots stoppen de connectie en gaan in slaapmodus om weer op te laden.

    Ik vind de geluidskwaliteit meer dan redelijk, beter dan ik verwachtte eigenlijk, zeker gezien de 18€ die ik betaald heb.

    De geluidskwaliteit van de pixel buds en AirPods moeten wel heel erg veel beter zijn voor mij voor ik het 10-voudige zal betalen.

  6. @jeroen: Dit dus 😉

  7. Het is prima een Apple fansite te zijn, maar het er zo dik bovenop leggen en vrijwel 0 onderzoek plegen is dan wel weer jammer.

    Wat tips over het besproken materiaal… dit alles na 5 minuten onderzoek.

    Pixel Buds:
    – meer variatie in kleurkeuze
    – volledige integratie met Google Home
    – betere audio
    – groter Bluetooth bereik
    – Geïntegreerde Google translate
    – Dynamische volume op basis van omgevingsgeluid
    – Water resistent

    Conclusie: koop Apple spullen want uhm… juistem!

    Groetjes, Apple gekkie.

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.