Reacties voor: Pillow for iPad: Nederlands iPad-kussen voor op schoot

Pillow for iPad is een kussen waarin je de iPad liggend of rechtopstaand kunt neerzetten. Aan de onderkant zit geheugenschuim, voor comfortabel gebruik op schoot.

Reacties: 32 reacties

  1. Kwanta kosta?

  2. What’s the price?

  3. Op de site staat € 59,95

  4. €59,95, pfff. Dan gebruik wel een kussen van m’n bank.

  5. Voor €15,- had ik het zeker gekocht maar €59,95 is wel erg veel voor zoiets

  6. Ik zou het sowieso niet nodig hebben! Ik leg hem op men schoot of in de hand. Ik kan dan ook niet begrijpen dat mensen zoiets kopen. Mijn case beschermt de ipad voldoende. Toch leuk om te weten wat er zo allemaal te verkrijgen is voor de iPad.

  7. Ik gebruik een kussen dat ik tig jaar terug voor een paar euro bij LeenBakkker hen gekocht. Werkt ook prima.

  8. Lekker om je kop neer te leggen op een en al straling 🙂

  9. Wat is het een vreselijk groot, lelijk en lomp ding, hij verpest het hele mooie design van de iPad, oke de Apple Case doet dat ook een beetje maar toch xD Voor 5 euro had ik er nog over getwijfeld om hem te kopen, en als ik hem zou kopen zou dat zijn omdat hij goedkoop is xD Het is sowieso een beetje een dom ontwerp vind ik. Als je hem rechtop zet staat hij gelijk helemaal rechtop? Nieteens een beetje schuin omhoog.. Nee ik vind het maar een vaag en lelijk ding..

  10. Nee dit is niks. Is de ipad juist zo handig omdat hij zo handzaam is maak je der een log apparaat van op deze manier…

  11. De iPad had in verticale positie duidelijk wat schuiner moeten staan. Zo krijg je nekkramp bij het kijken naar films of lezen van een of ander.

    Het idee is niet slecht maar de prijs is aan de ronduit hoge kant en ja, het ding moet gewoon echt een tikkeltje schuin kunnen staan. Zeker niet rechtop.

  12. Is die er ook met een deksel?

  13. Volkomen køt las ik het zo uit mag drukken. Soms denk ik wel eens dat het uitgangspunt van ontwerpers is dat ze gewoon iets willen verzinnen. Ik zit hier nu, op den stoel, benen over elkaar te tiepen en te surfen zonder enig probleem. Spaar ik toch weer ff zes tienen.

  14. pfff,,,

    1. die ipad is al duur :S
    2. dat stomme kussentje ook nog derbij -.-‘

    , ik vind de ipad maar een verschrikkelijk groot vierkant beelscherm,
    net n mini plasma tv xD
    kga liever door met de iphone xD
    wat zal er na dit weer uitkomen ? 😛

    xx

  15. 1 april?

  16. De foto’s zijn van prototypen. In de eerste serie is de hoek van de kijkstand aangepast en schuin gemaakt. Ideaal om langdurig mee te werken.

  17. Lol, zal goed zijn voor de iPad. Het heeft al geen fan (ventilator), zo wordt het wel heel heet.

  18. Tijdens onze testen (een uur volop apps laten draaien en luchtdicht ingepakt in de Pillow) is er geen enkele verhitting opgetreden.

  19. Hoe zit het eigenlijk met het geluid? Want de speakers worden ook afgesloten. En een uitsparing voor de oordoppen is er niet…

  20. Goede opmerking!

    Wanneer je iPad in portrait of landscape staat zijn de luidsprekers vrij en heb je optimaal geluid. In de werkstand wordt het geluid iets gedempd, maar doordat de Pillow alleen in de hoeken klemt, zijn de luidsprekers in de uitsparing onder de kap wel afdoende vrij voor een comfortabel volume.

  21. Eindelijk een mooi handzaam apparaatje en dan komen ze met zo’n Pillow Case.

    Terug bij af :

    Kun je net zo goed een laptop nemen.

  22. Ik heb de pillow net besteld. Bij langdurig gebruik van de ipad op de schoot krijg ik kramp in mijn armen en ook pijn in de nek. Je moet voor video de ipad namelijk schuin rechtop houden. Daarmee belast je langdurig je armen en nekspieren. Er zijn cases van apple bijvoorbeeld waarmee je de ipad ook rechtop schuin kunt zetten. Echter die passen niet zo goed op je schoot. Als je de ipad synchroniseer moet ik hem op de grond of tafel leggen voor mijn pc. Ook bij het opladen ligt hij op de grond of tafel. Risico is dat je krassen op de achterkant krijgt. Ook hiervoor zijn weer cases verkrijgbaar. Deze kosten weer geld. Kortom met deze pillow bescherm ik de achterkant van mijn ipad. Kan ik hem ook nog schuin rechtop zetten op mijn schoot zonder mijn arm en nek te overbelasten.

    Je kunt ook een normaal kussen gebruiken. Echter als je deze gebruikt loop je het risico dat je ipad van het kussen valt. Als hij dan op de grond valt is hij kapot. Ook schuin rechtop zetten is niet mogelijk. Kortom hulde voor de uitvinders van dit product die waarschijnlijk dezelfde klachten hebben gehad en dachten we moeten een oplossing bedenken.

    De prijs is ook goed te noemen. een originele apple case kost 39 euro. Om je achterkant van de ipad te beschermen ben je nog eens 30 euro kwijt. Dan heb je voor 60 euro naar mijn mening een totaal oplossing.

  23. @Sjon: Dus als jij op stap gaat met je iPad neem jij het kussen als case mee?

  24. Nee daar heb ik een mooie sleeve voor. Het kussen is zuiver bedoeld voor thuis. Daar kan ik hem gebruiken om de ipad op schoot te gebruiken en voor het laden en syncen. Hoef dan ook geen speciale dock te kopen. Ik heb namelijk al een originele dock voor mijn iphone. Echter daar past geen ipad in. Zou dus een combidock voor iphone en ipad moeten kopen. Alleen deze is tot nu toe alleen verkrijgbaar in de us.

  25. ik gebruik er nu twee. thuis 1 en op kantoor 1. Da’s natuurlijk wat luxe, maar mijn ervaring is dat ik de ipad gewoon los meeneem en de pillow voor intensief werken of relaxen gebruik. Dat doe ik op reis doorgaans niet. Heb je een ruime tas, dan kan het wél natuurlijk. Zelf heb ik een aktetas en daar past hij precies in.

  26. Ik heb zo een idee dat de meeste mensen denken dat dit een zeer groot kussen is. De fotos’s wekken deze indruk. Echter hij is volgens de specs maar zeer dun en klein. Iets groter als de ipad zelf. Dat zijn dan de randen die uitsteken. Dit is echter een ontwerp (uitvinding) waarvan iedereen zich af vraagt waarom ben ik er zelf niet op gekomen. Simpel maar doeltreffend naar mijn mening.

  27. De ipad pillow is sinds maandag 9 augustus te verkrijgen voor de introductieprijs van 49,95 euro. Dus voor diegene die aan het overwegen zijn om hem ook aan te schaffen doe er je voordeel mee.

  28. Ik heb vandaag de pillow ontvangen. Ben er tot nu toe zeer tevreden over. Ook was het leuk om in de doos een microvezel doek te vinden. Een leuke verrassing. Je kunt je iPad ook 30 graden schuin zetten. Verder is hij gemaakt van degelijk materiaal. Ik kan hem dus van harte aanbevelen.

  29. Jammer van alle negatieve reacties van mensen die ‘m niet eens hebben uitgeprobeerd.
    Mijn pillow is gisteren binnengekomen. Keurig geleverd incl. een extra doek.
    Eerste ervaringen zijn zeer positief. De iPad ligt nu veel beter op schoot als ik in de bank zit. Ook aan tafel werkt dit perfect. Geen krassen op de achterkant, kan (bijna) niet van mijn schoot vallen. Zeer comfortabel bij het kijken van uitzending gemist, twitteren of het spelen van een spelletje.
    En duur? Tja, de iPad is nu eenmaal iets waar je zuinig op wil zijn. Ik vind die zestig euro geen probleem. Kan nu veel langer gebruik maken van mijn iPad!

  30. really bullshit product, don’t buy it- it makes no sense at all – bullshit design= bullshit designer

  31. Style and design are allways personal. Fact is, the pillow provides comfort no other accessory has offered yet, and proven to be very, very usefull.

  32. prld: Staat er nu bij. ‘t Is een beetje hectisch vandaag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.