Reacties voor: Pictar geeft je iPhone de grip van een DSLR-camera

De Pictar hoes voor de iPhone geeft je meer grip tijdens het maken van een foto. Bovendien krijg je allerlei fysieke knoppen zodat je met één hand foto's kunt maken met je iPhone. De Pictar werkt bovendien met de speciale Pictar-app.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Kijk, dit is precies wat ik wil! Biedt ook de optie om gewoon lenzen zoals Olloclip te gebruiken. Ze mogen alleen nog wel aan het design werken, want dit matcht totaal niet met Apple design.

  2. Misschien een beetje cynisch gedacht, maar mij bekruipt onwillekeurig het gevoel dat hiermee toch vooral de nadelen van beiden worden gecombineerd: de fotografische beperkingen van een iPhone gecombineerd met de omvang van een grotere serieuze camera waardoor je dit net zo min altijd meeneemt als een aparte camera 🤔

    Goed, het is geen ‘lompe’ DSLR maar de omvang komt zo te zien al aardig in de buurt van een systeemcamera, en lenzen, sensor en dergelijke blijven optisch/kwalitatief op smartphone nivo hangen. Nog meer geld verkwisten aan een paar voorzetlensjes verandert dat natuurlijk ook niet echt… imho.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.