Reacties voor: Pics2Go: foto’s en dia’s scannen naar je iPhone 4 of iPhone 4S

Misschien heb je ze nog ergens in een schoenendoos liggen: foto’s uit de tijd dat we nog geen digitale camera’s hadden. Wat moet je ermee? Weggooien is zonde, maar je gaat ze ook niet elk jaar weer eens doorbladeren. Pics2Go is een nieuw apparaat van Ion Audio, waarmee je je foto’s en dia’s weer nuttig […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. en het voordeel om dit via je iphone te doen is wat precies? Zoals ik het zie gebruik je nog steeds een normale camera om het ‘scannen’ te doen, alleen dan die van je telefoon.

  2. Nou, eh, natuurlijk omdat… eh… nou ja….

    Tsja, zeg het maar.

    Je hebt een groter scherm om je foto’s te ‘beoordelen’ dan bij de apparaatjes met een eigen schermpje?

  3. Geen hond die hippe nieuwe accessoires meer lijkt te maken die ook met de 3GS werken… Sim-Only plan gaat weer niet door als ik bij wil blijven. :S

  4. Dure lichtbak met app. Ik stem voor nieuws met nuttiger accessoires op iPhoneclub.

  5. Wel heel erg omslachtig.

  6. Yak, de iPhone camera gebruiken als scanner.
    Is niet veel beter dan die andere ‘cheap’ dia en negativen scanners die met een DSLR achtige manier de boel scannen (die een foto maken van de geprojecteerde dia of negatief).
    Wil je de boel op je iPhone of iPad hebben, koop dan een fatsoenlijke Canon of Epson MultiFunction, download de Canon of Epson App, en je kunt op een nette manier scannen – direct naar je iDevice maar dan in een resolutie en kwaliteit die vele malen beter is dan met zo’n ION apparaat.
    Of gewoon via je Mac scannen en daarna op je iDevice zetten, nog makkelijker 🙂

  7. Ik fotografeer al een aantal jaren, en heb uiteraard een 2000 negatieven opgeborgen. Om deze negatieven in te scannen heb je een scanner nodig die zeker 7 à 8000 dpi kan verwerken anders heeft het geen goed resultaat, omdat analoge foto’s full frame zijn met betrekking tot de digitale fotografie, overigens zijn bovengenoemde scanners voor 170 euro te koop “surf The Net”

  8. Voor iedereen met een Mac: de Fujitsu Scanjet is een abnormaal beest: hij eet alles, de snelheid en kwaliteit is verbazingwekkend (geen onderscheid met het origineel) en hij ziet er verdomd goed uit. Wel prijzig aan 500 euro, maar mijn beste koop sinds de iPhone uitkwam!

  9. Leuk bedacht voor als je weinig foto’s of dia’s hebt, of wanneer je heel veel tijd hebt … de praktijk wijst uit dat het toch wordt uitbesteed aan daarin gespecialiseerde bedrijven.

  10. Deze negatief/diascanner van Xion is eersteklas zooi, niet aan beginnen!
    Heb zelf in een fotografie winkel gewerkt, dus weet waar ik over praat.
    Een goeie negatief scanner begint bij een euro of 500 (Nikon, Olympus, Fujitsu etc)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.