Reacties voor: Pico Cassettes: klassieke gamecartridges voor je iPhone

Als je vroeger games op een Game Boy speelde, ben je ongetwijfeld bekend met de kleine plastic cassettes die je in je spelcomputer moest stoppen. Een Japanse startup wil deze nostalgische game-ervaring naar de iPhone brengen.
Lars Paymans -

Reacties: 7 reacties

  1. Wat ze niet verzinnen…

  2. Geinig bedacht. Geeft inderdaad een retro-gevoel. Doet me sterk denken aan wat nu gaande is met vinyl. Alhoewel een LP misschien wat onpraktisch is, is het ritueel van het bekijken van een hoes, de LP uit de binnenhoes halen, de naald in de groef zetten e.d. een belangrijk onderdeel van de beleving. Iets wat ik nog wel ‘s mis als ik weer ‘s een nummer in iTunes start.

  3. Het domste idee wat ik deze maand al gezien heb.

  4. Origineel geplaatst door Jan
    Geinig bedacht. Geeft inderdaad een retro-gevoel. Doet me sterk denken aan wat nu gaande is met vinyl. Alhoewel een LP misschien wat onpraktisch is, is het ritueel van het bekijken van een hoes, de LP uit de binnenhoes halen, de naald in de groef zetten e.d. een belangrijk onderdeel van de beleving. Iets wat ik nog wel ‘s mis als ik weer ‘s een nummer in iTunes start.

    Ja daar zit wat in, maar of dit nu de oplossing is? Dit is een beetje hetzelfde als dat je een platenspeler koopt met een plaat erbij. En als je die er oplegt wordt er een itunnes nummer gestart. Oftewel je doet iets maar je weet dat het niet nodig is en dus is de beleving ook weg.

  5. Gewoon een tweedehands Gameboy Advance SP kopen. Kun je al de oude Gameboy (Gameboy, Gameboy Color en Gameboy Advance) cartridges spelen. Cartridges en consoles kun je voor weinig op de kop tikken op Marktplaats, Ebay etc. Dat is pas nostalgie!

  6. Origineel geplaatst door Artey
    Het domste idee wat ik deze maand al gezien heb.

    Op de apple pencil na dan XD

  7. Origineel geplaatst door Joren
    Gewoon een tweedehands Gameboy Advance SP kopen. Kun je al de oude Gameboy (Gameboy, Gameboy Color en Gameboy Advance) cartridges spelen. Cartridges en consoles kun je voor weinig op de kop tikken op Marktplaats, Ebay etc. Dat is pas nostalgie!

    Inderdaad. Recyclen en hergebruiken is beter dan dit soort ‘oplossingen’.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.