Reacties voor: Phubby SPORT: polsarmband voor de iPhone (CES)

De Wrist Cubby van Phubby is een polsband waarmee je de iPhone op je lichaam kunt dragen. Door de dunne stof heen lees je het scherm af, zonder de iPhone uit de Phubby te halen.
Lees het complete artikel → Phubby SPORT: polsarmband voor de iPhone (CES)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Lijkt me best een goed alternatief voor deze prijs. Ga er eens beter naar kijken. leuke tip!

    Al zet ik hierbij wel mijn vraagtekens:

    To determine the best size Phubbyâ„¢ for you, wrap a dollar bill around your wrist.

    Laat ik nu net even geen dollar biljet op zak hebben.

  2. Ook om mee te zwemmen?

  3. Lijkt mij niet heel fijn rennen, met een iPhone aan je arm… Of heeft iemand hier andere ervaringen mee?

  4. Origineel geplaatst door Niels Hoogenhout
    Lijkt me best een goed alternatief voor deze prijs. Ga er eens beter naar kijken. leuke tip!Al zet ik hierbij wel mijn vraagtekens:To determine the best size Phubbyâ„¢ for you, wrap a dollar bill around your wrist.Laat ik nu net even geen dollar biljet op zak hebben.

    155.956 × 66.294 mm volgens wikipedia 🙂

  5. Verwijderd, voor klachten kun je terecht in ons Website-forum.

  6. Leuk ding, maar lijkt mij niet erg handig. Voor fietsen waarschijnlijk wel oké, maar voor hardlopen en fitness? Er hangt een hoofdtelefoondraad tussen je pols en je hoofd. Gaat ongetwijfeld problemen geven. De iPhone is relatief zwaar, lijkt me niet prettig om je pols tijdens het hardlopen. De bescherming tegen weersomstandigheden lijkt me minimaal.

    Ik heb zo’n armband, maar die is weer niet prettig tijdens krachttraining in de sportschool.

    Ik ben nog steeds op zoek naar een goede oplossing. Iemand een tip?

  7. Origineel geplaatst door iSneaker
    Deze ‘hippe’ armband is al door meerdere website’s als crapgadget bestempeld.

    Dat is denk ik een prijs/kwaliteit verhoudings kwestie. Ik vind het goed dat ze deze producten ook naar voren laten komen. Leuk om eens een goedkoper alternatief te zien.

    @Jantje: Ja hoor, met de ‘armband’ kan gewoon gezwommen worden. Zou wel je iPhone er uit laten :p

    @Miti96: Mij hindert het niet tijdens het lopen, maar het is dan wel van belang dat de band goed om je arm zit, en niet als een elastiek je iPhone tegen je arm aandrukt. Vergelijk het met extra gewichten die je om je polsen en enkels kunt doen. Deze kunnen ook goed zitten, maar sommige zijn waardeloos.

  8. Het lijkt mij wel een handig ding als ik in de zomer een rokje draag zonder zakken. Dan is het altijd zo’n gehannes waar ik m’n telefoon moet laten. Dit zou top zijn. Moet ik er natuurlijk wel een paar bestellen in de kleuren van m’n rokjes 😉

    Of het voor sporten geschikt is vraag ik me af, dan moet het best stevig zitten. Maar gewoon voor casual gebruik lijkt het me handig.

  9. Mac geeft aan onbetrouwbare website. Het certificaat is ongeldig. Iemand ervaring ?

  10. Onlangs heb ik de Belkin sportarmband gekocht en werkt geweldig.je kan ook ke koptelefoonsnoer goed kwijt en huissleutel.is ook warerdicht en heeft reflecterende banden dat je in het donker goed zichtbaar bent.
    Aanschaf is 29.95 euro maar zeker waard!

  11. Lijkt me best eng om met zo’n ding te gaan rennen. Voor e gevoel zwiept jij er zo uit, als je iets te hard zwaait met je arm. En dat hij zwaar is om je arm, dat valt best mee. De wat grotere horloges van nu wegen ook wel wat ;).

  12. Reactie verwijderd.

  13. Origineel geplaatst door dropjerob
    Onlangs heb ik de Belkin sportarmband gekocht en werkt geweldig.je kan ook ke koptelefoonsnoer goed kwijt en huissleutel.is ook warerdicht en heeft reflecterende banden dat je in het donker goed zichtbaar bent.Aanschaf is 29.95 euro maar zeker waard!

    Welke was dit?

  14. http://www.dealextreme.com/search.dx/search.iphone%20armband

    iPhone sportbanden vanaf 3 dollar. Heb er zelf ook één, die voldoet al bijna een jaar perfect!

  15. Reactie verwijderd.

  16. Leuk als je je iPhone tijdens het sporten meeneemt om gebeld te worden. Maar als je hem als iPod gebruikt met oordopjes dan lijkt het me niet echt praktisch om het kabeltje vanaf je pols naar je oren te geleiden. Een armband is in zo’n geval veel comfortabeler.

  17. Origineel geplaatst door jelle
    http://www.dealextreme.com/search.dx/search.iphone%20armbandiPhone sportbanden vanaf 3 dollar. Heb er zelf ook één, die voldoet al bijna een jaar perfect!

    Waterdicht(afstotend op z’n minst) lijkt me een mooie optie, maar daar zijn ze niet echt duidelijk in.

  18. Lijkt mij erg handig voor de ov-chipkaart. Hoef je hem niet telkens haastig te zoeken bij het uitstappen

  19. Origineel geplaatst door dropjerob
    Onlangs heb ik de Belkin sportarmband gekocht en werkt geweldig.je kan ook ke koptelefoonsnoer goed kwijt en huissleutel.is ook warerdicht en heeft reflecterende banden dat je in het donker goed zichtbaar bent.
    Aanschaf is 29.95 euro maar zeker waard!

    Zo eentje voor om je bovenarm? Dit lijkt mij nog wel okay. Ook stuk minder heen en weer gewapper op mijn bovenarm…

  20. Origineel geplaatst door Ellen
    Het lijkt mij wel een handig ding als ik in de zomer een rokje draag zonder zakken. Dan is het altijd zo’n gehannes waar ik m’n telefoon moet laten. Dit zou top zijn. Moet ik er natuurlijk wel een paar bestellen in de kleuren van m’n rokjes Of het voor sporten geschikt is vraag ik me af, dan moet het best stevig zitten. Maar gewoon voor casual gebruik lijkt het me handig.

    Je bent een vrouw. Die hoort niets in der zakken te hebben. Daar is je broek te strak voor ;). Daar zijn de handtasjes toch voor gemaakt?

  21. Lijkt me wel handig. Ik loop hard met een Belkin armband, die bedoeld is voor de bovenarm, om de onderarm. Zo kan ik de feedback van RunKeeper lezen. Het nadeel hiervan is dat De armband wel eens afzakt omdat de onderarm nu eenmaal taps toeloopt. Deze polsband lijkt dus een optie.

    Alleen vraag ik me af of zweet voldoende afgevoerd of opgenomen wordt.

  22. @AndroidFaq.nl:

    Het werkt echt geweldig en je voelt er helemaal niets van!

    Probeer het eens zal ik zeggen 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.