Reacties voor: Photoshop komt nog steeds dit jaar naar de iPad, maar mist nog functies

Adobe is nog steeds druk bezig met het ontwikkelen van de iPad-versie van Photoshop. De app werd nog voor dit jaar beloofd, maar inmiddels naderen we al het einde van het jaar. Er is zowel goed als minder goed nieuws.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Wat een fail! Ik wacht hier al zo lang op. Irriteerde me al een tijdje aan het uitblijven van nieuws omtrent photoshop iPad. Is een van de redenen waarom ik een iPad pro 2018 heb aangeschaft.

  2. Origineel geplaatst door MrMusic
    Wat een fail! Ik wacht hier al zo lang op. Irriteerde me al een tijdje aan het uitblijven van nieuws omtrent photoshop iPad. Is een van de redenen waarom ik een iPad pro 2018 heb aangeschaft.

    Ik kan je vertellen (mag officieel niets zeggen) maar hou het voorlopig nog maar op affinity photo! De adobe iPad app is is het nog niet

  3. Die gasten krijgen Photoshop nog niet eens tijdig werkend op Mac OS X Catalina. Laten we hier dan helemaal niet over beginnen.

  4. Tja. Adobe doet een hoop maar wordt links en rechts behoorlijk ingehaald.
    Ik heb de software nog wel eens op mijn Mac gebruikt maar de installatie laat zo’n dikke puinhoop achter. Gewoon alleen Photoshop is al niet mogelijk. Na de introductie van het abonnement was ik helemaal klaar.

  5. Net Affinity Photo gekocht, bijna hetzelfde maar dan stuk voordeliger, ik zeg behoorlijk stuk voordeliger!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.