Reacties voor: Photoshop Express al 20 miljoen keer geïnstalleerd

Adobe maakt bekend dat de app Photoshop Express inmiddels 20 miljoen keer is geïnstalleerd.

Reacties: 11 reacties

  1. Wel jammer van Photoshop express dat er zo weinig te doen is in de app. Hadden ze veel beter kunnen doen als je het vergelijkt met de desktop versie. Gebruik zelf Sketchbook mobile en Camera hier zijn veel meer opties beschikbaar om echt leuke dingen met je foto’s te doen.

  2. Ik heb 4.1 en PS Express..

  3. Ook ik heb 4.1 en PS express geïnstalleerd.
    Verder best een handige app gebruik het alleen niet heel veel. Ook vooral omdat je niet heel veel kunt.

  4. Ik begrijp hier nix van. er zijn veel betere apps te vinden om je foto’s te bewerken. Deze is een van de mindere die ik op m.n iphone heb.

  5. Ik vind het een fijne app voor onderweg. Juist de eenvoud spreekt me aan: even roteren, croppen, contrast optrekken en versturen maar. De logische bediening maakt het voor mij een dagelijks gebruikte app. En als ik serieus foto’s wil bewerken ga ik wel achter een groot scherm zitten. Toch nog iets van Adobe dat uitstekend werkt op een iPhone 🙂

  6. @Alex Zwalve:

    Inderdaad. Een schermpje van een iPhone is niet geschikt voor het betere bewerken van foto’s.

    Welke software van Adobe werkt dan niet op iOS? En nou niet goeroe Steve na kleppen.

  7. Ik zoek nog een appje waarmee je twee foto’s over elkaar heen kan leggen. Tussen de talloze foto bewerkings apps zit er niet één die dat kan. Zou het een beperking van iOS zijn?

  8. hu? ik heb iOS 4.1 en als ik hem verwijder en dan download kan dat niet 😮

  9. Je kunt foto’s over elkaar heen leggen met Sketchbook mobile. Je kiest dan de optie layers en kunt dan tot 12 foto’s over elkaar heen zetten

  10. Vraag me af waarom ze nog geen Photoshop “remote” voor iPad hebben gemaakt. Zag al eens een graficus die met VNC op z’n iPad aan z’n MacBook een extra scherm toevoegde. Zo’n IPS scherm is vele malen beter dan een laptop LCD. En sommige tools zijn best natuurlijk op een touchscreen.

  11. Het is een simpele maar handige app. Aanrader!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.