Reacties voor: Photojojo maakt polsbandje voor iPhone

Photojojo heeft een polsbandje voor de iPhone 4/4S en iPhone 5 gemaakt. Het lederen bandje kost 35 dollar en is verkrijgbaar in drie kleuren.
Lees het complete artikel → Photojojo maakt polsbandje voor iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Goed idee, slechte uitvoering als je het mij vraagt
    En 12$ verzendkosten, wtf?

  2. Hier zullen ze in China blij mee zijn daar hebben ze altijd wel wat aan de telefoon hangen toch:P

  3. voor dat bedrag laat ik hem nog liever op de grond vallen !!!

  4. Why? Ik ken iemand die door een ongeval (nekletsel) al een aantal telefoons kapot heeft laten vallen. Iets met vasthouden en plotseling geen handcoördinatie meer hebben. Voor haar heel bruikbaar…

  5. Nog steeds, en goedkoper, verkrijgbaar: de Lanyard, polsband én nekkoord met stevige bevestiging in dockaansluiting. Handig toch wel in de supermarkt, weet je zeker dat je je boodschappenlijstje (= iphone) niet kwijtraakt!

  6. Op de foto heeft de iphone precies een gewone kruisschroeven zitten terwijl dit niet klopt. Het is te hopen dat de bijgeleverde schroevendraaier een pentalobe is anders ben je er niets mee.

  7. Zo’n ding wil je toch niet aan je IPhone hebben …. Helemaal niet voor die prijs

  8. Wel handig tegen diefstal in drukke steden, metro etc. Maar niet voor die prijs!

  9. @RvD: Ik weet niet of je het plaatje hebt gezien… Maar hij zit niet bepaald strak om de pols… Dan valt ie toch net zo hard op de grond?

  10. Origineel geplaatst door dekon
    Op de foto heeft de iphone precies een gewone kruisschroeven zitten terwijl dit niet klopt. Het is te hopen dat de bijgeleverde schroevendraaier een pentalobe is anders ben je er niets mee.

    tuurlijk klopt het wel dat er een kruiskop aan de onderkantzit.. Denk is na je voegt wat toe dus je hebt er langere schroeven voor nodig.. Dus dan zal dat er vast bij zitten.

    Origineel geplaatst door juan-89
    Ik weet niet of je het plaatje hebt gezien… Maar hij zit niet bepaald strak om de pols… Dan valt ie toch net zo hard op de grond?

    die polsbandjes zitten altijd zo als je kijk naar het plaatje en hij laat ze telefoon los dan gebeurd er niks en Vind je het polsbandje niet goed genoeg dan knoop je een andere aan het ijzertje vast

  11. Als er nou zo’n ding aan zat waarmee je ‘m strakker om je pols kon doen..
    Ik heb echt een angst om apparaten uit m’n handen te laten vallen, dus iets in de buurt van dit zou dan wel fijn zijn, maar deze uitvoering in ieder geval niet.

  12. @Oscar: Inderdaad, leuk bedacht, slecht uitgevoerd. Met die bevestigingsbeugel ga je met de meeste docks en alle hoesjes ruzie krijgen. En met die schroefjes haal je hem er niet iedere keer even af als je je telefoon in een dock wil zetten. Verder hadden ze de afwerking van de beugeltjes wel even kunnen matchen met de metalen rand van de iPhone. Nu oogt het zo Chinees.

  13. Alsof ik wat aan mijn iPhone zou liggen schroeven om dan er zo’n silly bandje op te monteren, trouwens je garantie ook dada dan.

  14. Dit is niet nieuw, 2 jaar geleden al gezien op
    http://www.strapya-world.com

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.