Reacties voor: Phone House maakt iPhone 5-prijzen Vodafone en Sizz bekend

Phone House heeft de abonnementsprijzen van Vodafone en dochteronderneming Sizz voor de iPhone 5 gepubliceerd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 92 reacties

  1. Als je dat al voor je IPhone 5 moeten betalen, kun je beter een simonly abonnement afsluiten en de iPhone 5 in de AppleStore kopen.

  2. Wat een prijzen allemaal, niet normaal meer joh. Een los toestel is toch stukken voordeliger dan.

  3. Tering zeg 280 euro bij betalen?
    Het wordt met elk jaar 100 euro duurder.
    45×24+280=1460 ongelofelijk.
    Ben van plan om de iPhone 5S bij neckermann in delen te kopen.(45×21=€965)
    Is iniedergeval veel goedkoper dan met een abbonnement.

  4. Deze prijzen stonden er vrijdag al op. Vodafone gesproken en waarschijnlijk gewoon een indicatie want de prijzen zijn nog niet bekend.

  5. Goede tip voor de mensen die weinig bellen:

    T-Mobile aanbod is hetzelfde als Youfone. Enige verschil, je zit dan bij KPN ipv T-Mobile en je moet voor straf naar de Apple store om hem zelf te kopen 🙂

  6. Belachelijke toestelprijs voor een 2 jarig abo. Je verwacht dan een heel dik abo. Maar je moet het doen met 200 MB en 90!? Belemnieten. Absurt! T-mobile heeft een heel mooi aanbod voor de iPhone 5. Met diensten als visual voicemail, onbeperkt internet e.d. Mijn keuze is gemaakt!

  7. Goede tip ??? , Youfone is laatste tijd enkel negatief in beeld mbt te hoge rekeningen en belabberde klantenservice #consumentenbond

  8. heb besteld bij phone house:

    vodafone iphone altijd 1000mb 90 min 1 jaar toestel €489

    bij t-mobile: 75 min 1000 mb 1 jaar toestel €499 en in regio zuid limburg slechte ontvangst mbt internet.

    mijn keus is gemaakt. nooit meer t-mobile.

    verschil tussen deze aanbiedingen is 13 cent per maand maar bij t-mobile wel minder bel minuten.

    visual voicemail gebruik ik niet en 1 gb internet is voldoende. wat heb je aan 64kb download snelheid, kun je niks mee.

  9. Hou er ook rekening mee dat dit de 16GB prijzen zijn he, damn moet je nagaan wat een 32GB iPhone 5 dan moet kosten!

  10. @Joop: Weet niet waar je naar hebt zitten zoeken, maar t aanbo van Vodafone is op alle fronten beter dan dat van Tmob. En dat onbeperkt internet heb je inderdaad heel veel aan met een snelheid van 64 kb…. dan is t nog sneller om t vliegtuig te pakken naar een vakantieland om daar t weer te checken, dan de weer app of buienradar te openen.
    En bij Vodafone kun je ook onbeperkt smsen, mmsen en bellen naar Vodafone klanten. Dat vind ik echt veeeeeeel beter dan ‘onbeperkt’ internet.
    Mijn keuze is ook gemaakt. En zoals Kevin al zei… NOOOIT meer T-mob!!!!!

  11. @Kevin: Ondertussen zie ik bij phonehouse een vergelijking waarbij het verschil wel wat groter is dan wat je nu schetst:
    http://www.phonehouse.nl/telefoon/apple/iphone532gb/

    namelijk voor hetzelfde geld per maand. 90 min bij voda en 300 bij t-mob. 1000 gb bij voda en 2000 bij t-mob. je betaalt dan 50 euro minder voor het toestel bij voda. voor de rest is de maandprijs gelijk. Tja dan weet ik het wel, dat wordt t-mob, want die dekking is buiten de randstad zeer goed

  12. Gewoon los toestel kopen mensen. Ben je nu wel ff veel geld kwijt maar op termijn niet met een simOnly. Ga eens gewoon uitrekenen wat je allemaal kwijt bent in 2 jaar met abo. Een telefoon in nooit gratis geweest bij 2jaar abo wat de meesten denken

  13. Origineel geplaatst door Wouter
    Goede tip voor de mensen die weinig bellen:T-Mobile aanbod is hetzelfde als Youfone. Enige verschil, je zit dan bij KPN ipv T-Mobile en je moet voor straf naar de Apple store om hem zelf te kopen

    En je internet snelheid is een stuk lager. belminuten worden per minuut afgerekend tenzij je dit zelf anders aan geeft. Oftewel dit is niet hetzelfde.

  14. En ik ben juist zo blij dat ik binnenkort af ben van T-mobile. Gedurende 2,5 jaar voelde ik me alleen maar geschoffeerd door deze organisatie aangezien bestaande klanten geen enkele prioriteit of dank voor loyaliteit kregen. Zoals pas als laatste persoonlijk hotspot ontvangen of dataverbruik via provider bijhouden.
    Ik ben juist heel blij met de toestellease van Hi (KPN) èn de 50% korting die ik het eerste jaar ontvang. Ik betaal nu “slechts” €576,- om de iPhone 5 16 GB 2 jaar te mogen gebruiken. Dat die daarna niet van mij is, boeit me niet. Ik ga dan weer voor de 6. En als het ff kan weer met toestellease.

  15. Volgens mij foutje in
    Phone Altijd 42,50 €42,50 per maand 90 Onbeperkt €489 €309
    iPhone Altijd 47,50 €47,50 per maand 140 Onbeperkt €469 €389

    Duurder abbo en ook iphone 80€ duurder bij 2 jr

    (Red.)Dank, aangepast.

  16. Nooit meer tmobile. Daarom heb ik al twee jaar KPN. Perfect gewoon. Nooit never klachten en als ik ze heb wordt het meteen verholpen. Heb ook vodafone maar wat is vodafone zo waardeloos geworden. Slechte dekking en klantenservice is net zo waardeloos. Het zijn allemaal boeven haha!

    Het is toch te gek voor woorden providers maken grof geld met een iPhone. Je betaalt makkelijk meer dan 1000-1500 euro. Niet dat sim only goedkoop is, maar nu Voice weinig opbrengt gooien ze alles op data.

    Weet iemand toevallig of de nieuwe iPhone 5 led lampje voor heeft? Daarmee bedoel ik niet de ledflitser achterop.

  17. Beste mensen,

    Veel mensen roepen dat een losse iPhone met een sim-only goedkoper is. Mag ik vragen bij welke providers en met welk abonnement?? Tot op heden kom ik duurder of vrijwel gelijk uit. Bij T-Mobile heb ik een verschil (bij een 150 abo) van 50 euro gevonden, maar dat verdeeld over 2 jaar maakt mij nog niet wild, daarbij geeft het meer beperkingen mbt onder andere het data verkeer.

    Kortom, mijn vrouw en ik willen beide een iPhone 5, maar zijn er dus nog niet uit in welke vorm.

    Verder kunnen we het er denk ik over eens zijn dat de prijzen bizar gestegen zijn, zowel van een sim-only als van een abonnement in combi met een iPhone.

    Tips zijn welkom 🙂

  18. Volgens mij is het allemaal lood om oud ijzer.

    De Nma moet de tarieven maar eens gaan doorlichten want prijsafspraken lijken gemaakt als ik de verhoogde tarieven zo bekijk.

    Simonly met een toestel kopen is volgens mij echt niet veel goedkoper dan een abonnement waarbij je bij T-mobile gewoon snel onbeperkt internet hebt en onbeperkte sms-bundel. Ik bel op mijn smartphone vrijwel niet dus een iSmart75 is voor mij toereikend. Juist daar zit hem wel de kneep: bel je (veel) meer dan heb je meer minuten en dus een duurdere bundel… Betaal je echter ook weer minder voor je toestel.

  19. Origineel geplaatst door Mike
    En ik ben juist zo blij dat ik binnenkort af ben van T-mobile. Gedurende 2,5 jaar voelde ik me alleen maar geschoffeerd door deze organisatie aangezien bestaande klanten geen enkele prioriteit of dank voor loyaliteit kregen. Zoals pas als laatste persoonlijk hotspot ontvangen of dataverbruik via provider bijhouden. Ik ben juist heel blij met de toestellease van Hi (KPN) èn de 50% korting die ik het eerste jaar ontvang. Ik betaal nu “slechts” €576,- om de iPhone 5 16 GB 2 jaar te mogen gebruiken. Dat die daarna niet van mij is, boeit me niet. Ik ga dan weer voor de 6. En als het ff kan weer met toestellease.

    Mag je mij uitleggen hoe je dat doet? Dus gemiddeld nog geen €25 per maand? Inclusief toestellease wat normaal €31 per maand is maar nu 12 maanden €15,50?

  20. @Joop: vergeet niet dat die visual voicemail ook nog eens 2 eurie per maand gaat kosten he…. daarnaast mensen die nog twijfelen koop op MP een groupon bon voor 120,- korting en je toestel is al een stuk goedkoper..alleen wel bij Phoneh… bestellen dan he…het toestel is daar trouwens ook 20,- goedkoper dan bij Tmobile….ook zo stom..

  21. Echt wel overdreven dure prijzen!!

    Ik betaal nu 15€ per maand en ik heb 500MB internet, 150 belminuten en 10.000 sms’jes.
    Voor mij word het dus een los toestel.

  22. @Paul: Sim only is net zo duur. Je betaalt makkelijk voor een sim only met 1gb data en wat bel-min ook tegen of in de 20 euro.

  23. bij welke provider is sim only met los toestel dan goedkoper?

    ik bedoel dan alleen vodafone, t-mobile en kpn.
    de rest van de providers heb ik totaal geen vertrouwen in. (simyo, Simpel, Szizz)

  24. Volgens mij heeft T-Mobile niet dezelfde internet snelheid op de Sim Only dan voor een Iphone abb.
    Waar is dan de beste Sim Only te koop ~ 300 mins onbeperkt internet?

  25. @Kevin: Hollandsnieuwe…3 maanden beltegoed bewaren 😉

  26. Ongeloofelijk, wat een prijzen!!!! :0
    Heb nu een vfone 2 jarig contract, icm iPhone 4 dat in oktober verlengd kan worden.
    €37,50 pm met 200 belminuten en 1 gb internet.
    Ik wil voor de iPhone5 gaan, maar nu?
    Waar blijft de NMA idd.

  27. Wie zoveel geld kan missen in deze financieel zware tijden waar mensen hun banen verliezen , moeten het zeker doen.
    Ik blijf voorlopig nog lekker met
    Mijn 4 S. Die doet het nog heel goed.

  28. Vanaf begin volgende maand stunt Vodafone met onbeperkt internet (fu 10GB) met hun Altijd iPhone belbundels.

    Netwerkacties gaan overigens ook gewijzigd worden.

  29. @floa1512: De regering zegt dat het geld moet blijven rollen, dat helpt de economie. En gezien veel mensen hun geld op een spaarrekening hebben staan kan me nu wel wat meer missen. Denk dat dit het is 🙂

  30. @Mike: Hoe zit het met de kleine lettertjes mbt toestellease?
    Is er een beding over de staat van het toetsel? Wat als het toestel kapot gaat of erger, gestolen wordt?

  31. @Favreleuba: Een werkbare optie is een abonnement van HollandsNieuwe. Ik heb er 2 voor medewerkers en ben vol lof. Beheersbaar en werkelijk afbraak tarieven. Binnen/buiten bundel hetzelfde EN buitenland of 0900 uit zelfde maandbundel. Is je tegoed op, kun je automatisch opwaarderen. Nooit een verassingsfactuur achteraf.

    2 jaar Sim Only 275 + 500MB
    275 minuten / SMS
    500MB Databundel
    van € 20,50 voor
    € 13,25 p/mnd
    (bij directdeal)

  32. Ligt het aan mij of zijn de abonnementen van tegenwoordig ongelooflijk duur in vergelijking met voorgaande jaren?

    Nu snap ik dat de i-abo’s van tmobile in het begin gesubsidieerd (?) waren maar voor een beetje data bundel (1gb) en belminuten (~150 min) betaal je nu al snel € 50,00 per maand…

  33. @Koen: Ik bedoelde dus alleen voor de iPhone €576,-
    Het abo zelf is daar niet bijgeteld.
    FF compleet:
    Ik heb een data van “1000” MB gepakt met 75 belminuten en onbeperkt SMS (door de keuze v. databundel). Ik betaal hiermee, inclusief lease van de iphone, de eerste 12 maanden 31,50 per maand en het tweede jaar 63,- per maand.
    Voor mij was dat de oplossing waardoor ik zo weinig mogelijk per maand betaal en toch 2 jaar de beschikking heb over de iphone 5. (Nu heb ik 3GS…)
    En ik ben dus niet in de situatie om ineens bijna €700,- neer te tellen om deze iphone los te kopen.
    Ik ben er blij mee.

  34. @Favreleuba: Je hebt helemaal gelijk. In veel gevallen betaal over een periode van 2 jaar net zoveel voor een sim only + toestel ten opzichte van een abonnement + toestel. Je komt hooguit een paar tientjes goedkoper uit met de combinatie sim only + toestel. Dit heeft o.a. ermee te maken dat de iPhone 5 een prijzig apparaatje is en de netwerkacties (bijvoorbeeld 8 maanden 50% korting op abonnementskosten van Vodafone).

    Als je goed kijkt naar de voorwaarden van de iPhone-abonnementen, dan zie je ook dat je een aantal voordelen hebt, bijvoorbeeld:
    – Sneller internet tot 14.4Mbit (Sim Only ligt vaak op 3.6 of lager)
    – Bellen per sec na de eerste minuut (meeste sim only’s betaal je per min)

  35. @Edwin ®: Bij verlies, diefstal of beschadiging gebeurt hetzelfde als wanneer je het toestel hebt gekocht:
    Dan ben je de pineut!

    Je bent verplicht om na afloop het toestel in te leveren of te kopen voor de “gemiddelde” 2ehands waarde van dat moment. Dus als je het niet meer kunt inleveren, ga je nog eens bijbetalen.

    Maar ik ben erg zuinig op mijn spullen, ook als t maar geleasd is. Een ongeluk kan altijd gebeuren. Maar ook bij lease ben je in dat geval niet meer kwijt dan wanneer je eigen toestel van 13 hoog naar beneden zeilt.

    Je kunt je uiteraard voor dergelijke zaken verzekeren, maar dat is ook bij andere providers het geval, dacht ik.

    Defecten die trouwens onder garantie vallen, ben je automatisch voor verzeker (logisch) en krijg je van provider vervangend toestel met zelfde OS, tijdens reparatie.

  36. @Edwin ®: Het maakt helemaal niks uit in welke staat het toestel ingeleverd is. Het appraat moet in ieder geval nog functioneren en onderdelen mogen niet kapot zijn (kapot scherm). Accessoires hoef je niet in te leveren.

    Als wanneer je het toestel inlevert het toestel een kapot scherm heeft, dan betaal je een eenmalige vergoeding van 30 euro. Als het toestel gestolen is, dan ben je hun het toestel verschuldigd. In dit geval is het aan te raden om een aanvullende verzekering bij te nemen.

    Leasen lijkt mij voor de iPhone zeer interessant vanwege de hoge toestelprijzen.

  37. Waarom toestel-lease? Dat is toch helemaal niet voordelig! Na die twee jaren kun je het toestel overnemen, xx procent van de dagwaarde van het toestel op dat moment. Heb je al in totaal 1500 betaald, moet je nog eens de overweging maken om het toestel wel of niet over te nemen.

    Haha! Dat is toch gek. Dus KPN hi en telfort moet je zeker niet nemen dan maar liever los kopen

  38. Ik haak af…. Alleen Vodafone moet de prijzen nog bekend maken maar ik gok dat die ook aanwezig waren op de geheime providervergadering waar het onderwerp ‘hoe laten we de consument opdraaien voor onze fout om media als whatsapp te onderschatten’….

    Even afwachten waar Vodafone mee komt, maar waarschijnlijk eindigt het iPhone-avontuur voor mij bij de iPhone 4.

  39. Bij mij blijft het ‘gewoon’ T-Mobile, waarom? Hierom:

    iSmart 200 plus Visual Voicemail (VM) is 51,49 (eerste twee maanden VM gratis maar dat tel ik nu niet mee) 51,49 maal 24 maanden is 1235,76 min (49,50 gedeeld door 2 is 24,75 maal 6 maanden is) 148,50 is 1087,26 gedeeld door 24 maanden is 45,30 p/m (incl. iPhone 5, 16GB).

    Wanneer ik het toestel à 679,- hiervan aftrek kom ik uit op 408,26 en dit weer deel door 24 maanden is ‘slechts’ 17,01 euro aan abbo-kosten per maand! Hier gaan de kosten van de eerste twee maanden gratis VM nog vanaf maar dat is verwaarloosbaar. Niets van te zeggen, vind ik tenminste.

    Kortom; ik heb onbeperkt sms’en, VM, genoeg belminuten, genoeg (onbeperkte) MB’s -op een goede snelheid- en een iPhone 5, geen lease-fratsen.

    Okay, het toestel bij T-Mobile kost 199 en zit niet in mijn berekening. Ik verkoop mijn iPhone 4 en hiervoor heb ik inmiddels een koper gevonden, dus deze kosten zijn per saldo 0 (en van de winst kan ik een goede avond stappen).

  40. Ik kan me werkelijk totaal niet vinden in een provider. Buitensporige bedragen. Bundels zitten zo in elkaar gekookt dat je altijd iets mist en dus OF je genoegen moet nemen met niets, Of genoegen mag nemen met de hoofdprijs …
    Lang leve de zogenaamde marktwerking en de prijsafspraken, welgemeend gesteund door onze “leiders”.

  41. Met sim only ben ik bij Vodafone en T-Mobile nog niet goedkoper uitgekomen.
    Zoals mijn berekeningen nu uitkomen ben ik bij T-Mobile goedkoper uit.

  42. @Mike: Jij bent er blij mee, maar snapt het eigenlijk niet.
    Jij betaald €1134,- over 2 jaar, en hebt daarna ook nog geen toestel.
    Bij Vodafone betaal je met hetzelfde soort abonnement (Altijd 42,50 2 jaar) €1159,- Dit met de actie van de eerste 8 mnd 50% korting.
    Daarna heb je ook nog eens een iphone 5 die je makkelijk weer voor 250 euro of misschien wel meer kunt verkopen.

    Dan heb ik het og niet eens gehad over dat je bij Vodafone meer minuten hebt en gratis naar andere abonnees belt.

    Nog steeds blij?

  43. Ik vind de prijzen echt bizar. Ben aan het denken om los toestel te kopen en dan bij Tele 2 een sim only abbo van 1000mb en 200 belminuten voor 15 euro p/m. Onbeperkt sms’en heb ik geen zak aan. Toch zit het bij elk iPhone abbo van de grote providers. Mijn oma is de enige die ik soms sms. Voor de rest appen.

  44. Origineel geplaatst door Apple user
    Waarom toestel-lease? Dat is toch helemaal niet voordelig! Na die twee jaren kun je het toestel overnemen, xx procent van de dagwaarde van het toestel op dat moment. Heb je al in totaal 1500 betaald, moet je nog eens de overweging maken om het toestel wel of niet over te nemen.Haha! Dat is toch gek. Dus KPN hi en telfort moet je zeker niet nemen dan maar liever los kopen

    In veel gevallen kom je inderdaad duurder uit wanneer je er voor kiest het toestel over te kopen na je contractsperiode (gemiddeld 15% van de nieuwwaarde van het toestel; voor de iPhone ligt de percentage waarschijnlijk wat hoger).

    Maar voor veel mensen blijft leasen interessant (afhankelijk van je spaarpotje en belgedrag). Zeker als het toestel na twee jaar toch in het laatje belandt.

  45. @Thomas: Bij een i-200 van T-Mobile kom je na twee jaar op €1113,-euro.

    Als je nagaat ben jij dan 15 x 24 + 760 euro kwijt bent = €1120,-

    Wat een voordeel..

  46. €409 bijbetalen bij The Phonehouse voor een 32 gb iphone 5 bij een Vodafone 1000mb abonnement van 42,50 per maand. Belachelijk! Ik hoop dat alle providers met grote voorraden blijven zitten, alleen jammer dat de kosten ervan uiteindelijk weer aan de consument worden doorberekend…

  47. Vodafone is zowiezo duur. Ik ben al meer dan 10 jaar klant en val met mn bel+sms+web 450 gelukkig nog onder de oude FUP (stilzwijgend laten doorlopen is een fijne optie) dus ik heb geen wezenlijke limiet (ooit een keer een brief gekregen) ook heb ik een onbeperkt sms blox.

    Mijn abonnement kosten zijn 54,62 ex. btw (komt straks 21% bij dus 66,10 inc) per maand.

    Hoe kan iemand dan bedragen van rond de 20-40 euro betalen?

  48. @Wim: Vodafone heeft aan jou dus een goeie. Jij blijft dus gewoon elke maand een deel van je abonnement aan een toestel betalen die je allang hebt afbetaald. Dat is een heel fijne optie inderdaad.. voor Vodafone.

  49. @Laurens: iphone 5 met 16 gb is € 680,- dus dan valt prijs wel mee.

  50. Dat gejank dat T-Mobile geen onbeperkt internet heeft na 1000 MB moet ook eens stoppen.
    Bij Vodafone kun je echt bij gaan betalen als je over die 1000 MB komt, bij T-mobile niet.
    Evenveel MB’s krijg je, maar bij T-mobile hoef je in elk geval geen zorgen te maken dat je er perongeluk overheen gaat en flink mag gaan dokken.

    Dan liever snelheid omlaag, maar dat is toch pas na 1000 mb, net zoveel MB als bij Vodafone dus.

    T-Mobile heeft prima dekking voor mij en heb er nooit problemen mee gehad. Woon dan ook niet in de randstad maar in het Noorden van het land.

    Bij vodafone ben je dus 1329 euro kwijt (24 * 42,50 + 309).
    90 belminuten + 1000 mb

    Bij t-mobile ben je 1118 euro kwijt (6 * 18,75 + 18 * 37,50 + 329,95)
    75 belminuten + 1000 mb

    Uiteindelijk ben je goedkoper uit en per maand ben je goedkoper uit bij T-mobile..voor eenzelfde soort abonnement.

    Daarnaast neem je bij T-mobile volgens mij je beltegoed mee en bij vodafone dacht ik niet (correct me if i’m wrong).
    En ja, dan heb ik eerst wel genoeg aan 75 belminuten..

  51. Ik heb nu een Vodafone 150 abbo (met een iPhone 4). Dat kost mij voor 150 belminuten/sms en 500 mb nu 29,50
    Als ik een vergelijkbaar abbo zou moeten kiezen bij Vodafone dan mag ik 42,50 betalen (en krijg je ook nog 10 minuten minder). Dat zijn belachelijke prijsstijgingen binnen 2 jaar…

    Voor dezelfde prijs als ik nu betaal, kun je een sim only abbo nemen, maar dat is dan zonder toestel, maar krijg je wel weer 10 minuten meer.

  52. @Daejji: Bij Vodafone heb je geen korting? Jij kan het mooi vertellen zo. Ook bij Vodafone korting, 8 mnd 50%.
    scheelt dus wel 21,25 x 8 = 170.

    Vodafone € 1159,-
    T-Mobile € 1118,-

    Én bij Vodafone meer minuten en gratis bellen naar andere Vodafone klanten. Zou ik ervoor over hebben.

    Om nog maar niet te spreken over de betere dekking voor 41 euro meer over 2 jaar.

  53. ik wilde niet meer dan 32€ per maand gaan betalen.. maar dan moet ik dus gewoon 410 euro gaan betalen voor een telefoon?

    neuh, dan sluit ik dus wel even een sim-only abo af met mn iphone 4.

  54. @Steven: en dan vergeet je nog even het bijlappen van 410 € voor een 32gb iphone 5

  55. Een iphone is geen telefoon meer toch 😀

  56. @Michel: een note met loeigroot scherm is geen telefoon meer, maar gezien het “kleine” scherm van de iphone, zie ik dat toch meer dan een telefoon

  57. Helaas zit de iPhone 5 boven de grens voor wat betreft ik het waard vind. (30 euro per maand, 100 bijbetalen)
    Met deze prijzen ga ik niet mee. Helaas wil ik geen andere telefoon dan een iPhone dus probeer ik nog een goedkope 4 ergens te vinden.

    Waarde telefoon (4, 4s, 5) blijft al die jaren gelijk maar de providers willen steeds meer geld bij gelijke diensten of achteruitgang (datalimiet).

    Degene die dit er voor over hebben wens ik serieus veel plezier met hun nieuwe phone 😀

  58. @Laurens: Ok, ik zie hierboven niks staan over korting bij Vodafone nl.? Of lees ik eroverheen?

  59. Ik kreeg van KPN een mailtje omdat ik de iphone 5 bij ze heb gereserveerd.

    De eerste 9 maanden: 25 euro

    15 € lease kosten
    10 € KPN mobiel instap
    0 € bel-sms bundel
    0€ MB bundel 2500 MB

    Na die tijd:
    37 € lease kosten
    10 € KPN mobiel instap
    6 € bel sms bundel
    25 € Mb bundel

    Inmiddels doet de link in de email het niet meer..

    Gemiddeld betaal ik over 24 maanden 58 euro en is het toestel na die 24 maanden NIET van mij.

    Vraagje: Mijn 4s via apple gekocht met apple care, kan je als je je iphone 5 via abonnement neemt bij een NL provider ook naar apple met apple care of zegt apple dat je naar je provider moet..?

  60. @daejji: Nee, maar die is er wel degelijk.

  61. @Laurens: Ja, want ik wil nu geen € 300,- of meer uitgeven.
    En over 2 jaar wil ik de iPhone 5 helemaal niet meer hebben.
    Maar goed het is persoonlijk…
    Ik gun iedereen dat ie blij is. Hoe je blij wordt, moet je alleen zelf ff uitzoeken.

  62. Koop hem liever los.

    Betaal 15 euro bij Voda voor 150 min en onbeperkt internet.

  63. @Steve: Dat vergeet ik bewust om het vergelijk reel te maken. Voor mijn huidige iPhone 4 heb ik ook moeten betalen. (Weet even niet meer precies hoeveel, maar volgens mij zelfs minder dan €400)

    Wat we met z’n allen even niet moeten vergeten is dat de iPhone 5 als los toestel door Apple duurder wordt aangeboden.

  64. @Steven: 2 jaar terug moest je bij een Vodafone abonnement van rond de 30€ €250 bijbetalen voor een 32 gb iphone 4. Nu bij een abonnement wat €15 per maand duurder is en waarbij je minder belminuten hebt moet je €410 bijbetalen, dus €160 voor het toestel meer, en volgens mij is de losse iphone geen €160 duurder geworden!?

  65. Origineel geplaatst door bjorn
    Ik kreeg van KPN een mailtje omdat ik de iPhone 5 bij ze heb gereserveerd.

    Heb ik ook genomen voor mijn vrouw.
    Je moet gewoon bij je provider terecht waar eigenlijk ook gelijk de verzekering in je leasebedrag zit.

  66. @Laurens: Hmm ik kom dan op iets heel anders uit:

    T-mobile iPhone 5 32 GB
    6 x 24,75 = 148,50
    18 x 49,50 = 891
    Toestel = 299,95
    Totaal = 1339,45

    Tele 2 iPhone 5 32 GB
    24 x 15 = 360
    Toestel = 760
    Totaal 1120

    Bespaar toch 219,44 euro.

    Bij het goedkoopste abbo van t-mobile de i-smart 75 kom ik op 1217,45 euro uit.

  67. Origineel geplaatst door Laurens
    @daejji: Nee, maar die is er wel degelijk.

    Je hebt gelijk, op de site van phonehouse zie ik het staan.

    Vind 42 euro zoveel geld per maand.
    Ik heb dan liever die paar maanden korting niet en dat ik die hele periode 34 of 35 euro betaal.

    Heb liever dat ze een kappen met die kortingsperiodes.
    Jammer dat je er zelf niet voor kan kiezen, voor hun moet het toch niet uitmaken, over die hele periode betaal je hetzelfde.

    Vind 42 euro toch ff te gortig hoor.
    Die van T-mobile is gemiddeld 32 euro, maar helaas werken ze daar ook met die domme kortingsperiode.

  68. Sinds ik toch bijna alleen Internet gebruik op me iPhone 5 en af en toe nog bel zat ik er aan te denken om voor 15 euro, 2 GB p/m een Internet Only abo te nemen

    Maar dan kan je dus ook helemaal niet belen :v

  69. Ik zit ook te twijfelen wat te doen.
    Ik heb nu nog de 4 en mijn abbo bij VF is afgelopen en omgezet in een prepaid a €29 p.m.
    Dit alles met 360 min./sms en onbeperkt (FUP) internet zolang ik niet verleng of overstap naar een andere provider.
    Nu wil ik de iPhone 5 los gaan kopen,maar daar ik net de nieuwe iPad heb aangeschaft gaat dat wel flink in de centen lopen.
    Kijk ik zo naar de prijzen van de providers wordt ik daar ook niet echt blij van en zit ik toch steeds meer te denken aan een 4S.
    Het is niet de 5,maar dan loop ik maar een jaartje achter.
    Wil iig niets anders meer dan een iPhone,ook omdat ik al mijn Appstore aankopen niet op een Android-toestel kan gebruiken.

  70. Op de Phonehouse site staat wel dat je de eerste 8 maanden voor de helft krijgt? Dit is niet meegenomen in het rijtje hierboven. Dit scheelt namelijk nogal!

  71. @Steve: De iPhone 5 an sich is 100,- duurder. Een huidige iPhone 4S (bij een abbo) kost bij Vodafone nu €295,-

    Wat je zegt: het prijsverschil van €160,- voor het toestel is absurd.

    Maar laten we even wachten tot Vodafone officieel met de prijzen komt en of Phonehouse het niet voorbarig en verkeerd heeft.

  72. dat probleem heb ik ook, daarom houd ik voorlopig mijn iphone 4, neem ik sim only van totaal 15eu per maand (5eu bellen/sms en 9eu data), maar dan wel een die per maand opzegbaar is.. en dan kijk ik nog wel is ff 🙂

  73. Origineel geplaatst door Rich
    dat probleem heb ik ook, daarom houd ik voorlopig mijn iphone 4, neem ik sim only van totaal 15eu per maand (5eu bellen/sms en 9eu data), maar dan wel een die per maand opzegbaar is.. en dan kijk ik nog wel is ff

    Zou trouwens wel mooi zijn als mensen in dit soort berichten (sim only) ff kort roepen bij wie ze dat dan hebben.
    Denk dat velen daar blij mee zouden zijn op hun zoektocht naar goedkope Sim-only’s.
    Maar aangezien jij per maand kan opzeggen gok ik op Simyo?

  74. Ja zoiets, ben er nog niet helemaal over uit, had er nog 1 gevonden.. maar volgens mij kwam voor mij simyo wel goed uit 🙂 wil iig geen contract voor jaar, want ik krijg geen telefoon, en als mijne nu stuk gaat zit je dan weer met een sim only abo..

  75. De abo prijzen liegen er niet om, word idd duurder en duurder… Maar zolang de mensen het blijven betalen, trekken ze elke keer de prijs omhoog!…

  76. iPhone Vaak 60,00 €60 per maand 300 Onbeperkt €399 €129
    iPhone Altijd 65,00 €65,00 per maand 300 Onbeperkt €389 €149

    Duurdere iPhone bij duurder abb?

  77. @Daejji: ik denk dat ik voor Simyo ga, bel/sms “weinig” (4,99 eerste 12 maanden, daarna 5,99) en een databundel van 500mb neem, kost eerste 6 maanden 7,99 en daarna 9,99. dus dan ben ik eerste halfjaar in ieder geval maar 13 euro kwijt ipv de huidige 32euro… scheelt een boel!

    dus dan maar even zo besparen omdat ik toch niet meer nodig heb, en dan kijken hoe het allemaal gaat lopen.

  78. Simyo! Per maand opzegbaar en KPN netwerk. Nu nog een zo goedkoop mogelijke iphone zien te vinden.

  79. Het scheelt allemaal niet veel.
    Gemiddeld genomen abonnement met 200 minuten en een gig internet betaal je bij T-Mobile €1239,- en bij Vodafone €1289.
    Bij Vodafone dus 50 euro meer maar krijg je ook iets meer omdat je gratis naar Vodafone abonnees mag bellen.

    Over de KPN groep heb ik het natuurlijk niet want om je telefoon te leasen moet er wel iets los zitten in je hoofd.

  80. @Laurens: Dat is dan met een iphone 5 16gb? 2 jaar terug een iphone 4 32gb aangeschaft voor in totaal minder dan 1100€ bij Vodafone met 200 belminuten en 1000mb…

  81. Prijzen zijn bij Vodafone idd nog niet bekend. (zojuist met medewerker gesproken). Via PhoneHouse gevraagd wat een iPhone 5 mij gaat kosten bij verlenging. I.c.m. iPhoneAltijd 55 komt hij in mijn geval op €99,-. Vind ik een reeël bedrag….. Het kan misschien dus lonen om te vragen wat hij in jouw specifieke situatie zal kosten…..

  82. Ik heb een spreadsheet gemaakt met een berekening van uiteindelijke kosten. Iemand interesse…?

    @Richard: Vodafone prijzen zijn naar mijn weten wel bekend. Ik heb vandaag met een medewerker in de winkel gesproken die ze deelde (zelfde als in de post) alleen ze mogen het slechts onofficieel zeggen…

  83. In België betaal je nu bij Telenet 75€ voor 2000 belminuten, 10000 sms en 2 gig data. Daarbovenop betaal je nog 49€ voor iPhone 5 . In vergelijk met NL vind ik dit redelijke prijzen.

  84. @Laurens: Ik vraag me alleen af waarom je nou ineens beledigend moet worden…

  85. Kan iemand mij vertellen waarom ik nu ineens f**king veel moet betalen voor een GSM Abbo.? Heb nu iPhone 4 met 200 belminuten en onbeperkt internet voor 35 euro in de maand! Nu gaat mij dat gewoon 55 euro kosten (200min/1GB)! Worden we nu gewoon kei hard afgezet!!!!!

  86. @Steve: Ja met een 16GB inderdaad. Ik ontken niet dat het duurder is geworden hoor 😉 Dat is zeker wel zo, althans, de subsidies zijn lager geworden.

    @Mike: Het is niet beledigend hoor. Je moet het inderdaad zelf weten. Het gaat me ook niet lukken denk ik, jou duidelijk te maken dat je wel je hele iPhone afbetaald in 2 jaar met toestel’lease’, maar aan het eind niks overhoudt.

    Okee misschien nog een keer. Je betaald nu beter 190 bij (gemiddeld) en verkoopt hem daarna weer voor 290 aan het eind van de twee jaar. Wat makkelijk moet lukken als je er netjes mee om gaat.

    Ook, als je hem verlies oid, ben je hem niet alleen kwijt, in het geval zonder ‘lease’. Nee, je mag KPN aan het einde van je contract ook nog eens terugbetalen. Hoe zuur. Of…?

    @roybulder: Onbeperkt sms, en gratis bellen naar vodafone abonnees zit er nu bij in. Dat is het verschil waardoor je nu 20 euro meer betaald.

    Het zijn gewoon foefjes om het duurder worden van internet te verbloemen want wie sms’t (en misschien belt) er nu nog.
    Daar valt niks meer aan te verdienen dus stoppen ze het er maar verplicht in zodat je er hoe dan ook voor betaald. Erg netjes is het niet maarja, doe er maar eens wat aan.

  87. @Kevin Rommen: Ze zullen het zeker wel weten, maar idd niet mogen zeggen…

    De providers verdienden jaren geleden al kapitalen aan ons als consument en dat zullen ze (moeten) blijven doen…
    Zo gaat dat spelletje nu eenmaal.

    Maar dat het buitensporiger wordt, is allang duidelijk natuurlijk.

    1 ding blijft hetzelfde -> welke constructies er ook worden verzonnen, linksom of rechtsom, de iPhone wordt toch door ons betaald middels het abonnement e.d. 😉

  88. Ik had wel een 5 willen hebben, maar met deze prijzen blijf ik toch nog maar een tijdje met m’n 3G spelen.

  89. Ik heb me vandaag bij simyo aangemeld.
    Van te voren wilde ik graag de 5 hebben maar deze prijzen laat ik ( voorlopig) even aan me voorbij gaan.
    Mijn Iphone 4 is nog in een prima staat .
    Ik ga eens rustig afwachten hoe het allemaal gaat ontwikkelen, misschien dat ik pas over een jaar de 5 neem als de prijzen wat gezakt zijn of dat er een leuke aanbieding voorbij komt.
    Ik kan nu per maand opzeggen , dus neem even een pas op de plaats

  90. Belachelijk duur allemaal! Ik heb even wat rekenwerk zitten te doen, en het goedkoopste voor mij is gewoon een los toestel en mijn abonnement bij Vodafone NIET verlengen.

    Ik heb nu 200MB/120 belminuten voor 12,50 per maand.

    Goedkoopste Sim Only bij een verlenging: 21,50 per maand…. Daarmee heb ik dan wel 500MB maar ook minder belminuten, slechts 75.

    Moet ik alleen nog aan een losse nano-Sim zien te komen.

  91. @Kevin Rommen: Ja ik heb wel interesse in die spreadsheet.

  92. @Michel: maar je krijgt hier wel 2 jaar internet/bellen/sms bij, in jouw geval heb je alleen nog maar een toestel…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.