Reacties voor: PhoGo: iPhone-case met zonneklep voor fotografen

De PhoGo is een iPhone-case met statiefhouder, bevestigingspunt voor lenzen en een zonneklep. Groot nadeel is dat je alle bijkomstigheden moet kopen.
Lees het complete artikel → PhoGo: iPhone-case met zonneklep voor fotografen
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 4 reacties

  1. ik begrijp deze accessoires toch niet goed. Je kan met een iphone goede foto’s maken maar als je jezelf een beetje fotograaf noemt ge je niet met je telefoon plaatjes maken. En ik kan mij niet inbeelden dat die kleine objectiefjes die je erop kan hangen kwalitatief zijn.

    ikzelf gebruik een spiegelreflex met de camera connection kit voor de ipad. werkt ideaal. Je kan mooie foto’s maken en ze meteen in volle resolutie bekijken.

  2. @Peer: Helemaal mee eens!
    Het is gewoon voor mensen die MEER uit de camera van de iPhone willen halen! Of elke fotograaf tegenwoordig met een iPhone in de aanslag loopt….

  3. Hoe je het ook draait of keert een camera in een telefoon zal nooit de kwaliteit kunnen evenaren van een échte camera. Waarom worden anders alle elektronische apparaten kleiner en kleiner, en de reflexcamera’s groter en groter… ik het nog een analoge minolta spiegelreflex in de kast liggen, dat ding is half zo groot als mijn Sony alpha.

    Als je meer wil doen met fotografie, meer dan een iPhone kan, koop dan een échte camera. Het woord zegt het zelf, kamer-a. Een camera zonder kamer is geen echte camera. En ik denk niet dat apple ooit een holle ruimte zal voorzien in de iPhone.

    Begrijp me niet fout, de iPhone camera is de beste camera die ik al ooit in een apparaat ben tegengekomen dat geen camera is. Ook softwarematig (auto-focus edm) kunnen ze zeker mee met de betere pocketcamera’s.

  4. Absoluut mee eens. Van de week foto’s gemaakt om mn auto op internet te verkopen. Was aardige kwaliteit maar niet denderend. Kon na de fotosessie opnieuw aan de slag met de nikon d90 om goede foto’s te maken!

    Leuk voor in de kroeg maar vooralsnog zweer ik bij een camera!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.